fajne pazurki :) też mi sie podobają :]
a możesz z takimi pazurkami chodzić do szkoły? jak ja byłam w gimnazjum to sie nauczyciele czepiali i to bardzo :/
Printable View
fajne pazurki :) też mi sie podobają :]
a możesz z takimi pazurkami chodzić do szkoły? jak ja byłam w gimnazjum to sie nauczyciele czepiali i to bardzo :/
u mnie nawet uwagi nie zwracają :D nie bardzo ich to obchodzi :D
sliczne
takiego wzorka jeszcze nei widzialam
dziękujęęęęę :love::love::love::love::love:
Frencz brokatowy na formie
pierwsze co mi do głowy przyszło to "ulala":):P
sliczny
i kolorek piekny
A to moje prawa reka tragedia spiłowałam kwiatuszki :P
Załącznik 3766
O kurcze, takie ładne paznokcie!! Jak to się stało, że tak spiłowałaś tego jednego kwiatka?? U drugiej dłoni jest tylko troszkę naruszony.
To na drugiej ręce też były kwiatuszki ? :>
śliczne pazurki :) tylko czemu pozbyłaś sie kwiatków?
z tego co ja rozumiem to był wypadek przy pracy, zagalopowała się troszkę przy piłowaniu :D
też się własnie zastanawiam :P
mi to wygląda na pyłek brokatowy :)
Fajne frenchosy a Paulinko choruje na punkcie twoich kwiatkow.
Hehe eksperymentowałam z zatapianiem i nie wyszło i sie spiłowało :P Ale człowiek się uczy na błędach ;-) Następnym razem będzie lepiej :)
Tak Kamisku na dwóch łapkach miałam kwiatuszki ;(
To rózowe to akryl
3D Akryl (46) BROKAT jasny morelowy iskrzący 5g :: dobrarada
Końcówka biały akryl i akryl przeźroczysty opalizujący :P
Bardzo dziękuje :kwiatek:
a to moj terazniejszy french
:kwiatek:
I-nails puder akrylowy (proszek) 5g white (biały kryjący) :: dobrarada
3D Akryl (71) BROKAT bezbarwny opalizujący na tęczowo 5g :: dobrarada
Ja wszystko z dobrej rady prawie :P
Plushaku dziękuje Ci bardzo :* właśnie po urlopie bede zamawiała akryle i myślałam nad db :) jak Ci sie na nich pracuje?
Iwonko śliczny french :) :*
Nie ma za co :przytul:
Kolorowe linia 3 D bardzo fajne do kwiatuszków , Nie zdarzyły mi sie problemy z tymi akrylami wręcz przeciwnie :) z Clearem również niemam problemu, w ogóle dużo rzeczy z i nails zamawiam i jeszcze się nie zawiodłam!
może coś takiego tylko że zamiast dwóch tych czarnych koncowek zrobic bordowe , postaram się coś jeszcze znale~źc ciekawego bo jak na razie to na kompie mam tylko swoje zdobienia
albo tak jak na drugim foto , takie delikatne tylko zamiast tego złotego brokatu bordowy :)