Uwagaaa drogie Panie bylam wczoraj w alle u mnie w lodzi:)
zakupilam lakiery do paznokci 1sz 2,49
sa super!!!!
napraawde mega polecam ladne krycie szybko wysycha i sliczne kolory!!!:)
Printable View
Uwagaaa drogie Panie bylam wczoraj w alle u mnie w lodzi:)
zakupilam lakiery do paznokci 1sz 2,49
sa super!!!!
napraawde mega polecam ladne krycie szybko wysycha i sliczne kolory!!!:)
a ktoś mi powie coś o pochłaniaczach od nich??
slyszlam z eten za 89 zl czy cos kolo tej ceny nie jest za dobry...
mam pytanie, czy ktoś używał ich zmywacza do paznokci?
M&M*ZMYWACZ BEZACETONOWY 100ML 6ZŁ SUPER (1585076728) - Aukcje internetowe Allegro
i oliwkę w sztyfcie? czy warto w ogóle taka kupić, czy lepiej ta zwykłą z pędzelkiem?
M&M*OLIWKA DOZOWNIK I PĘDZEL BRZOSKWINIA 4.9 (1585075592) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze się zastanawiam odnośnie farbek akrylowych, bo 'joystynka' pisala, ze po zalaniu nabłyszczaczem mogą odprysnąc...to jak je nakładać, żeby było wszystko ok??
albo te farbki ze sklepu plastycznego, o których też jakaś dziewczyna wspominała, bo wtedy one nie wysychają jak te z AllePaznokcie...
prosze o wypowiedź dziewczyny, które miały z tym styczność ;)
Jeżeli chodzi o farbki z pojemniczkach i w ogóle nie polecam, w sumie nie polecam innych niż z plastyka polycolor które wcale nie są drogie, płacimy 5 zł za 20 ml farbki, a mamy pewnośc co do jakości(używają ich rosjanki ukrainki polki czego chcieć więcej ? ) , jeśli chodzi o zmywacze mi one nie odpowiadały w ogóle, słabo zmywały lakier do tego strasznie intensywny zapach mają, Mam taki Zmywacz NTN - Allepaznokcie.pl Zmywa lepiej ale zapach też jest bardzo intensywny, co do oliwki to bardzo mała pojemność ale jako upominek, prezent dla klientek, czy oliwka do torebki jest ok.
Ja mam pochlaniacz i jestem z niego zadowolona .Z innych produktow takze.monibeni farbek ci nie doradze bo moje faforytki to FolkArt,ale co do oliwki polecam
Oliwka z kwiatkami 75ml - zakraplacz. - Allepaznokcie.pl
I bardziej higieniczne niz z pedzelkiem.
ten zmywacz, o którym piszesz, wygląda tak samo, jak ten z mojego linka...hmmm, chyba, że mi się wydaje :)
a jak te farbki z plastycznego wtedy nakładać, żeby nic nie odpryskiwało i było ok?? jak ty je nakładasz :>
Mamy osobny temat o farbkach, o technice one stroke, tutaj dzielimy sie wrażeniami na temat firmy allepaznokcie.
Butelki te same ale zmywacz wydaje się mocniejszy ntn to jest jakaś nowość w alle paznokcie.
Farbki wiadomo nakładamy cienka warstwa , w ramach możliwośći staramy się nie kłaść ich przy brzegach , czekamy aż dokładnie wyschną i nabłyszczamy, nie zdarzylo mi się żeby coś odpryskiwało.
Jade nie kuś folk artami bo bardzo bym chciała ale przesyłka nie puszcza drugie tyle co farbki :(
ok:) a jesli chodzi o polerki, to czy ktoś używał którąś, bo znalazlam 3 różne...
M&M*POLERKA NABŁYSZCZAJĄCA 3SZT/KPL ZESTAW (1585077086) - Aukcje internetowe Allegro
M&M POLERKA PILNIK NABŁYSZCZAJĄCY 4-STRONY (1585076676) - Aukcje internetowe Allegro
M&M*POLERKA NABŁYSZCZAJĄCA KOSTKA 3.90ZŁ (1585075543) - Aukcje internetowe Allegro
i mam pytanie jeśli chodzi o ich lakiery, o których już ktoś wspominał
M&M SZYBKOSCHNĄCY LAKIER DO PAZNOKCI 10ml NTN (1585076675) - Aukcje internetowe Allegro
czy kolor 'buteleczki', rzeczywiście oddaje prawdziwy kolor na paznokciu? bo kupowałam z innej firmy i niestety kolor butelki nie równał się, wręcz znacznie różnił, od koloru widocznego przez butelkę...
Jeśli chodzi o lakiery to tak już oddają rzeczywisty kolor, zrobili nowe dokładne świetne zdjęcia :)
Polerek nie używam więc się nie wypowiem:)
czy któraś kupowała bulion z alle konkretnie chodzi mi o turkusowy ,bo robiłam zamowienie u Dr ale o nim zapomniałam a pilnie potrzebuje :/: tylko na ich stronie i na stronie sprzedawcy z allegro ten sam numer 25 całkiem inaczej wygladaja powiedzmy że ten z allegro 25 może przypomina kolor turkusowy :huh: A&P*BULION KOLOROWY*różne kolory* NOWOŚĆ* (1597370379) - Aukcje internetowe Allegro ale z ich strony numer 25 to raczej zielony 25. Bulion kolorowy - Allepaznokcie.pl nie chce drugiego zamówienia brac znow od Dr z samym bulionem z alle coś jeszcze bym wzieła przy okazji tylko powiedzcie mi jak to jest z tymi kolorami :blink:
nie mam pojęcia sądząc po ukłądzie kolorów na allegro to powinien być turkus, zdjęcia robione są w innym oświetleniu i dlatego te kolory są zupełnie inne
Ja z alle mam zele kolorowe, clear sculpting , ozdoby, nablyszczacz, lampe i wszystko sobie chwale. !!
ja zrobiłam właśnie zakupy u nich, akryle, wspomniane wyżej lakiery w letnich barwach, pyłki, cyrkonie, odtłuszczacz, muszle itd
zamówiłam cover brzoskwiniowy, wachałam sie bo pisałyście jedne że lipa inne że ok. ale 15 na wypróbowanie zamówiłam.
ja zamówiłam tez ostatnio pare rzeczy z AP i powiem wam, ze jesli chodzi o te polerki to M&M POLERKA PILNIK NABŁYSZCZAJĄCY 4-STRONY (1585076676) - Aukcje internetowe Allegro jest do niczego, totalna porażka, natomiast M&M*POLERKA NABŁYSZCZAJĄCA KOSTKA 3.90ZŁ (1585075543) - Aukcje internetowe Allegro jest cudowny:) nie wiem czy szybko sie nie będzie zużywać, ale efekt po pierwszym użyciu super :)
lakiery faktycznie maja taki kolor na paznokciu jak na buteleczce widać :) także polecam :)
ale nie polecam zmywacza do paznokci w sztyfcie, kupiłam sobie na próbę i powiem, że jest beznadziejny:) jak go uzupełnię zmywaczem, to zastanawiam się czy nie lepiej mi się robiło korektę patyczkiem do uszu nasączonym w zmywaczu :)
ja w tych zmywaczach w pisaku nie uzupełniam tego a na bieżąco moczę końcówkę w zmywaczu, wycieram lakier i przecieram o papier z resztek - przynajmniej ja tak robię :)
hmmm to może też tak spróbuje i zmienię wtedy zdanie na temat tych zmywaków w sztyfcie ;) bo ja jak ta głupia owca, przeczytałam na ich stronce, żeby uzupełniać, więc robiłam wg instrukcji ;) hehe ale mam go pare dni dopiero, wiec jeszcze sie może wszystko zmienić, pierwsza moja reakcja, była negatywna ;)
A czy ktoś już przetestował może te lakiero zele za 9 z czymś zł?
INS Lakier żelowy UV 5ml - Allepaznokcie.pl
ja planuje zakup ale obawiam sie o jakosc
pozdr
ostatnio jak byłam w hurtowni ( ktora ma produkty różnych firm) to pani mi ich nie polecała bo jak pomalowała na próbniku to sie ścierały i kolor tak jakby zanikał.
( a jak malowała z innej firmy to było ok.)
ja mam żele i akryle z Alle Paznokcie. Żel miałam kamuflaż ale mi się skończył, wiec został mi tylko Quick Finish 2 i jest bardzo fajny, jestem zadowolona w pełni z tego zakupu. Często kupuje u nich ozdoby do paznokci a ostatnio dokupiłam kolejne kolorki akryli i też jestem w miare zadowolona. Z tej firmy mam też akryl cover Beach i też bardzo mi sie podoba, super odcień ma. No i wielkim plusem jest że za każde wydane 20 zł jest ozdoba gratis, więc się opłaca to ;) Jedynie co mi nie spasowało to farbki akrylowe od nich a miałam tylko 6 z czego jedna była taka chodźby z gumy, więc już sie nie dało z nią nic zrobić ale na szczęście przysłali mi w ramach rekompensaty nową :)
Ogólnie to polecam :)
Ja lubie w allepaznokcie kupowac rzeczy typu cleaner,zmywacz,ozdoby,waciki, primer ,mam nawet od nich pedzelek do zelu(za 5zl!) i sobie chwale :P no i zele kolorowe lubie,chociaz jak zamawiam przez internet to niestety zawsze jestem rozczarowana roznica w kolorze:/ ale osatnio dostalam od nich akos gratis za opoznienie wysylki lakier z serii NTN szybkoschnacy nr 38 i musze powiedziec,ze jest fantastyczny ! :) :skacze: w zyciu bym go sama nie kupila,bo kosztuje 2,49zl :P takze wydawal mi sie tandetny ale naprawde jest dobry,zadnych smug,piekny kolor taki kawowy i faktycznie szybko schnie :) napewno kupie jeszcze kilka:P no i te gratisy za kazde wydane 20zl kusza ... :cwaniak2:
o tak cleaner maja super pieknie pachnacy:D ale czy za tymi ozdobami bym tak tesknila, niekoniecznie...
ja ogólnie nie narzekam na alle, często kupuję u nich różne produkty, liquid economic, akryle kolorowe i podstawowe, żele kolorowe, ozdoby, pudełeczka na ozdoby, cleaner, zmywacze...no ogólnie mam od nich dużo rzeczy i sobie chcwalę. Jedynie ten akryl clear nie do końca mi pasuje, bo wydaje się być jakby przymglony, ale mam teraz clear z Ez Flow i tez nie jest jakiś super przezroczysty :/: chyba że ja mam jakąś mgłę przed oczyma :D
Jeśli chodzi o kolorystykę to ja zazwyczaj kupuję wszystko u nich na miejscu w Dąbrowie i wybieram tylko takie kolory jakie wpadną mi w oko ;) I tak sobie myślę że to jest właśnie najlepszy sposób na zakupy...bo żadne foto nie pokaże idealnie koloru. A tak jak się zobaczy osobiście to przynajmniej wiadomo co się kupiło ;)
ale ogólnie z alle najbardziej lubiłam te ich pilniki niby z Nfu...i niestety od miesiąca ich nie ma :/: Dziś nawet w Dąbrowie w hurtowni nie było....
Mam nadzieję że jeszcze będą...bo nimi najlepiej mi się robiło :placz: