O kurde... Te to dopiero są piekne.
Printable View
O kurde... Te to dopiero są piekne.
ja tylko patrzę i wzdycham :buja:
powiedzcie mi dziewczyny, jak zabezpieczyć takie malowanki na skórze naturalnej i ekologicznej (torebki, buty itp.)? Bo przecież lakier popęka, czy się mylę?
choco dzieki :*w takim razie musze sie do plastyka przejechac
wczoraj mialam pierwsza lekcje z malowania:) powiem wam szczerze ze caly sekret tej techniki nie tkwi w umiejetnosciach a w dobrym pedzlu i farbach;)
moim pedzelkiem i farbami wychodzily mi kupy, kolory sie mieszaly bez sensu i cieniowania widac nie bylo:/:
jak sprobowalam pedzlem i farbami dziewczyny ktora mnie uczy to od razu one stroke wychodzilo:huh:
no wlasnie tyle ze jest praktycznie nie do zdobycia w pl;(
znalazlam na jakiejs stronce odpowiedni #2 kolinski plaski ale kosztuje 25dolcow+przesylka:/:
musze sie przejechac do sklepu plastycznego poszukac czegos podobnego, teraz przynajmniej wiem jakie ma byc wlosie na macanie;)
przepiekne te kwiatuchy ehhh ja tez chcem takie malowac!!
ja też tak chce!!
niebanalne kieliszki rosjanek:]Załącznik 13832 autor primera20061
Lilyja na swojej stronce polecała takie pędzle do metody One strokeZałącznik 13833
Niesamowity wzór. Trzeba mieć naprawde dryg do takich rzeczy,żeby móc stworzyć coś takiego.
a ja powiem że wolę oglądać wasze/nasze dziela:D fajnie widac postępy w naszych malowidłach i jakieś to bardziej namacalne jest:D a te to do dzieł sztuki się nadają szczęka w dół i ślinotok:)
Sto lat za rosjankami ale .. ćwiczę..
bez kursów ale .. ćwiczę! :P
plushak, bardzo fajne Ci wychodzą :)
pluszak jaka odpowiedż na moj "apel" !!!!!!!!!!!!!!! suuuuper :love::love::love: piękne szczególnie fajnie na lampce wyglą!! a widziałam ostatnio lakier w sprayu chyba zakupie żeby konserwowac malunki na rzeczach uzytkowych
Asieńko gdyby nie Twój apel chyba bym się nie odważyła !!! :P
Dziękuje Kochane jesteście :kwiatek::kwiatek:
plushak slicznie te kwiatki ci wyszły
no proszę proszę ;d super ci wychodzą kwiatki plushak ;)
Plush ja mam lampke do odnowienia to już wiem do kogo sie zgłosze :skacze: :*
Plushak, jak tak dalej pójdzie to ja niedługo na przeszkolenie do Ciebie się wybiorę!
woow plushak super Ci wyszły te kwiatuchy:master:szacun:D
Ryjek się sam smieje jak czytam wasze komentarze bardzo Wam dziękuje :*:*
Plushak po prostu rewelacja, śliczniaste :D