-
Odp: Pomoc dla wszystkich nowych dziewczyn i nie tylko
Ja też na kropelkę kleju i dopiero nabłyszczam. U tej samej klientki na starym kleju trzymały sie nawet 5 tyg i to wszyściutkie /coś kole 50szt/ a nowy klej to badziewie jakich mało. Dlatego chciałabym wiedzieć jakich klejów używacie, albo gdzie najlepiej je kupować.
-
Ja jestem ślepa, albo nie wiem co ;( ale nie mam pojęcia gdzie się sprwdza aktywność na forum. Proszę o bardzo dokładny opis :) Z góry dzięki
-
Klikasz na swoj profil, tam gdzie jest miejsce na wpisanie komentarza u gory sa rozne zakladki: wpisy, o mnie, statystyki... - > system punktow i pojawia Ci sie okienko z Twoimi punktami i aktywnoscia :)
-
W końcu znalazłam, bo mnie to strasznie męczylo :skacze:
-
Teraz już wiem najpierw przeszukać forum potem zakładać temat :P
-
Dobrze że uczysz się na błędach ! :)
-
A ja chciałam zapytać jak mogę dodać adres mojego bloga by pokazywał się pod każdą napisaną przeze mnie wiadomością. Szukałam ale jakoś nie mogę tego ogarnąć...???
Proszę o pomoc.
-
Wchodzisz w panel -> edytuj sygnaturę, tam wrzucasz adres :)
-
Dzięki . Zaraz zajrzę co i jak ... Mam nadzieję , ze się pokapuję o co kaman...
-
Oprocz tego musisz zaznaczyc by pokazywalo Tobie ta sygnature...
Opcja do wlaczenia np. pod okienkiem "Szybkiej odpowiedzi"
-
Dziękuję bardzo . Już wszystko działa jak należy :)
-
hej mam problem ponieważ robię tipsyżelami jednofazowymi i wszystko jest ok a jak kładę na naturalki to żel odchodzi zwłaszcza na wolnym brzegu arobię dokładnie tak jak powinnam matuje odtłuszczam znów matuje i odtłuszczam i primer kwasowy i tak nie trzyma? pomocy
-
Tipsy to się robi z plastiku;)
A jak zalewasz naturalki, to musisz oprócz tego co wymieniłaś, dokładnie otulić żelem wolny brzeg, zawinąć pod spód.
Poza tym mamy tematy na forum dokładnie opisujące problem, wystarczy tylko przeczytać.
-
-
Dziewczynki mam pytanko - poczytałam o żelach soak off/easy off i o hybrydach i jak dla mnie to prawie to samo ;) Tematu porównawczego nie znalazłam, więc pytam tu - jakbyście chciały kupić "coś" do naturalnych pazurków i musiałybyście wybrać, to co lepsze - żele silikonowe czy hybrydy ??
-
hybrydy to alternatywa dla lakierow ... a easy offy sa tez do naturalnej ale ( moim zdaniem ) zeby bylo widac ze zel .... hm tak na moj chlopski rozum ;)
-
Z moich doświadczeń wynika, że z hybrydami jest mniej problemów (SO lubiły odpryskiwać, bo jednak czasem były za twarde do miękkiej naturalnej) oraz są zdecydowanie wygodniejsze w stosowaniu.
-
a ja mam pytanie niektore dziewczyny jak pisza posty maja podpis np wyswietla sie link do bloga czy jakis obrazek. szukam od wczoraj u siebie w ustawieniach, zeby tez zrobic i nie moge znalezc;(
-
Profil > Edytuj sygnature > tu wybierasz co chcesz np. tylko podpis w polu pisania lub zdjecie ponizej do wybrania w odpowiednim rozmiarze > zapisujesz :)
Pozniej jak piszesz posta to pod polem "Szybka odpwiedz" masz napis " Pokaz Twoja Sygnature" zaznacz i powinna sie pojawiac przy kazdym napisanym Twoim postem :)
-
dziekuje bardzo za pomoc :przytul:
-
o masarka jestem tu od wczoraj i kroczek po kroczku czytam wszystko po koleji ;) i mam tkai natlok informacji ze moja glowa chce wybuchnac dlatego wszystko spisuje na karteczkach ale do rzeczy moje pytanie jest takie jakis czas temu olgadam o pazurkach zelowych krok po kroku i tam bylo ze kamuflaz byl nakladany kawalek od skorek pozniej droga wastrwa tez a jak clear nakladalam tam pani bez odstepu tak ma byc czy nie ? Chyba strasznie chaotycznie to napisalam i jak narazie nic nie znalalzam na tem temat mozlwie ze nei doszlam jeszcze do tego tematu.
Ps. Jestescie wspaniale to foum to istna kopalnia wiedzy mozna sie tu wiele wiele nauczyc:skacze::ok:
-
jak to bez odstępu ? nie rozumiem...
-
hmm kurde jak to wytlumaczyc :( ooo wiem ta Pani kamuflaz naklada na pazurka tak ze wygladal jak byl by odrost pozniejk druga warstwa tak samo i clear juz bez tego ''odrostu''
-
chyba chodzi o to ze pani zrobila odstep miedzy skorkami zeby ich nie zalac a potem nablyszczacz dlała blizej skorek, tak??
-
a co do skorek tak dokladnei tak zrobila odstpe zeby ich nei zalac a pozniej dala nie nablyszczasza tylko zel jednofrazowy przejzroczysty pozniej pilnikiem opracowlaa pazurka i dobiero nablyszczacz