ja też chce mleczka z gerbera!!!!!! skąd masz? :P
Printable View
ja też chce mleczka z gerbera!!!!!! skąd masz? :P
elle, no wlasnie ze streetcomu, o tym jest temat :)
A Ja dalej nic ze streetcomu nie dostałam :P już rok czekam. A dzięki waszym głosikom (:kwiatek:) mój Ł czeka na zgrzewkę piwa. Dziękuję :*
ja zalapalam kolejne kampanie...witamin dla dzieci... i banku...
nnisiaa podaj namiary:D
A to bardzo ciekawe z tymi testami, ja nigdy nie brałam udziału może warto spróbować....
też się zapisałam, może na coś się załapię;)
ninia ale namiary na co??
witam ja równiez testuje produkty 1 lipca urodziłam syna i dokładnie tego samego dnia otrzymałam dużą paczke pampersów a teraz testuje kosmetyki dla niemowląt są to duze paczki naprawde warto
:love:
A czy któraś z was dziewczynki miała może bulionetkę knorr i może o niej cokolwiek powiedzieć? :P z góry dziękuję :kwiatek:
Zagląda tu ktoś jeszcze? ;P
Zastanawiam się nad zarejestrowaniem się na streetcom...:tuptup:
u mnie dlugo byla cisza, a teraz 2 kampanie - spa magazine oraz ekologicznie - kartonowe opakowania tetra pak ;)
też mam akcje kartonową :D :piatka:
Moja pierwsza akcja od 2 lat, czyli od dnia rejestracji :cool:
A ja czekam czy mi potwierdzą udział w kampanii o słodyczach. Niedługo minie miesiąc odkąd wypełniłam ankietę.
Testowałam już pieluszki pampers premium care, sleep and play. mleczko gerber- chyba nawet tam wygraliśmy ptaszka pilota za zajęcie 3 miejsca w konkursie, i jeszcze kaszki Nestle. Zarejestrowana jestem jakoś 2lata.
Naprawdę polecam
ja załapałam sie do kampanii piwa somersby :D wreszcieeeee od dawna jestem zalogowana na streetcom i jeszcze nie mialam okazji niczego testowac :mml:
Oh wow :D fantastycznie :D jakie gratisiki i piwo samo w sobie jest rewelacyjne, więc miłego i smacznego testowania, i pamiętaj nie wszystko na raz :D
hah! załapałam się do tej samej kampanii :D I jestem pod wrażeniem zawartości paczki:D szklanka cieszy najbardziej :D
Super, ja też sie załapałam żłopie piwko :)))
Na prawdę warto!!!
https://ekspert.streetcom.pl/pl/secu...d52d27658180a4
Ja też się załapałam na tą z Somersby. Jak przyszła paczka to oczom nie wierzyłam, że aż tyle:D ale zostal już tylko pusty karton hehe;P
znalazłam ostatnio strone podobną do streetcom gdzie również można testować różne rzeczy :) mam nadzieje że sie kiedyś na coś załapie :)
http://testmetoo.com/dolacz-do-nas/?...d963fa0732ea8b
ja sie załąpałam do testowania kapsułek Ariel i powiem ze paczuszka super bo byly 2 opakowania po 15 kapsułek i powiem że się przerzuciłam na nie z proszku
A ja mam trochę inne pytanie- może nie do końca o testowaniu kosmetyków za darmo, ale o samym testowaniu a dokładniej o stronach typu Glossybox, shinybox itp. Czy któraś z was brała może w tym udział? jesteście zadowolone? które uważacie że jest najlepsze?;)
też jestem zarejestrowana na streetcom ale już dawno niczego nie testowałam , ostatnio to były chyba kosmetyki oeparol , wcześniej brałam udział w kampanii pampersów, mleka modyfikowanego i ciastek milka , możliwe że było coś jeszcze ale już mi wyleciało z głowy