co do sf to rzeczywiście takie partie są :( ja trafiłam na dobry akurat piękny miał kolor i dobrze krył :) ale teraz mam z pb i juz go nie oddam :)
Printable View
co do sf to rzeczywiście takie partie są :( ja trafiłam na dobry akurat piękny miał kolor i dobrze krył :) ale teraz mam z pb i juz go nie oddam :)
no to chyba naprawde jestes wygodna, ja buduję nim szkilet jedą warstwą, potem cover potem biały i jednym "glutem" robię budowe "c" nie jakos idealnie ale w miare równo, potem lekko pilnikiem, i nabłyszczacz:)
No właśnie dlatego chciałam się dowiedzieć czy ja jeszcze coś robią nie tak czy po prostu przy tym żelu muszę zmienić "taktykę". W takim razie przerzucę się na piłowanko.
Aaaa zapomniałam dodać - cover jest zaczepisty:good: kupiłam wcześniej brzoskwiniowy u Dekoryki i w ogóle nie krył.
Witam, a ja pracuje na żelkach astonishing, rewelacja, świetny mają tez kamuflujący, bardzo naturalny a dbrze kryjący :)
na tej stronie więcej o tej firmie Tipsy, paznokcie żelowe, akrylowe, szkolenia, kursy - profesjonalne - Kraków - ALL4NAILS
Ja pracuje na Alessandro i SNC te drugie tansze ale mam sentyment do Alessandro.
Sa super ale cene nie do przezycia.
Duzo taniej mozna dostac je na wystawach.
Witam!! Ja zaczynałam na żelach SF, ale musiałam źle trafić, bo beznadziejnie mi się pracowało. Żel szybko mi się rozlewał i mimo wszelkich prób nie potrafiłam zbudować dobrze pazurka. Przerzuciłam się w końcu na Golden Nails i przyznam, że mają świetne żele i bogatą ich ofertę. No i co dla mnie równie ważne - przystępne ceny i ciekawe promocje :D
ja pracuje na Sf i narzekać nie moge:Dw porównaniu do wcześniejszych uzywanych przeze mnie firm jest ok:D
dziewczyny niemoge znalezc nic na pewien temat wiec pytam tu :) mozecie polecic mi jakies dobre tipsy french i clear ?? najlepiej jesli mozna by bylo je zamowic na allegro:)
---------- Dodano o godzinie 16:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:26 ----------
a i jeszcze chcialam zapytac, czy zele activ sa dobre?? bo ja robie na nich na szkoleniu kosmetycznym i troche odchodza przy skorkach, niewiem czy to wina zalania skorek czy czegos innego, mialam zrobic zdjecie i wkleic i zapomnialam, a juz zdjelam je:( dlugo tak mniej wiecej sie trzymaja??
ja robie na formie tym basciem galaretką żel basic CLEAR 15 ml (788419136) - Aukcje internetowe Allegro, ale laska ode mnie ze sklepu klepie nim tipsy i też jej sie bardzo dobrze trzymają :)
paula tych zeli z acitiv to ja bym nie polecala... kiedys mialam i wlasnie strasznie sie zapowietrzal...
ja pracuje na żelach PB - są super :D
ale polecam gorąco żele, czy też akryle astonishing bo są rewelacyjne :D wykorzystałam już próbki, a teraz czekam na paczke :) i jeszcze kupuję od Dobrej Rady super builder do mieszania np. z pyłkami itp.
dzięki dzidzia, wlasnie mialam z nimi problem, a babka mowila ze ona na nich robi i sa dobre. poczytam troche postow i wybiore jakis zel ktory chwalicie ;)
ja lacze takze zele roznych firm,activ,sf,ra nails,infinity i nic sie nie dzieje jest ok
Wiem- cena może powalać, ale zarówno żele jak i akryle są bardzo wydajne i delikatne w obróbce z tej firmy. High gloss aqua jest z linii bardziej ekskluzywnej. Ma wiele zalet: można nim nawet przedłużyć pazurka na formie. Dodatkowo do 3 razy można zrobić uzupełnienie nie używając żelu budującego. Przy żelu na stopach wystarczy położyć np. białą końcówkę z polar white utwardzić i od razu kłaść high gloss aqua. Oszczędzamy w tym przypadku na żelu budującym!!!
Dzięki zaletom żeli z abc... naprawdę nie odczuwa się tych cen.
Zresztą- jak komuś drogo- jest jeszcze druga linia perfection- tańsza; 20 gr kosztuje ok 107 zł
SNC :):)
jak dla mnie sa git :) pozdrawiam buziaki :)
Ja pracuje na żelach kilku firm(Perfect Lady,GN,Infinity Nails,Sheba,Basic,NN,CM,LNC) i dowolnie je ze soba lacze,jak do tej pory wszystko jest w porzadku :P
ja pracuje na zelach reni nail, sun flower, evershine, ale już wychodzę z nich na rzecz naszego produktu, czyli nowe żele zby-mal
Ja już pracowałam na kamuflażu z silcare i jest super, ale właśnie chciałam wypróbować różowy przeźroczysty z silcare, ale nie galaretkę, tylko ten średniogęsty. Macie już jakieś opinie na temat tego żelu??
ja pracuje na reni nails i golden nails
ja pracowałam na zelach z silcare(próbowałam basic,exellent,perfect)ale szczególnie na naturalkach często odpryskiwał,kruszył sie brzeg-teraz pracuje na sun flower jako warstwe podkładowa daje b+b a buduję z clear 2 i jestem bardzo zadowolona chociaż przy roztrzepanej klientce czasami boczkiem spłyni:(
z żeli sun flower polecam Ci Gęsty budujący 2, jest naprawdę baaaardzo gęsty, ale to baardzo :):):), nie rozlewa się, co jest ważne jak zaczynamy na formie, nadaje sie na szkielecik no i na zbudowanie całego paznocia :) pozdrawiam