on lubi jak chanti go drapie po plecykach :D
Printable View
on lubi jak chanti go drapie po plecykach :D
mój kochany niestety nie przepada za szpicami :/ ja zresztą i tak ich nie umim robic ale może sie skusze bo prace chanti są zachęcające :) prześliczne pazurki :)
zerknijcie w te blogi...
tu laski nie tylko robią szpice ale inne też
tylko uwaga!! nie zapowietrzyć się za bardzo!!:D ja jak na nie wchodze to musze zakładac pieluche bo sikam po nogach
:love: :love: :love:
TIPSY WROCŁAW - Profesjonalna Stylizacja Paznokci - Onet.pl Blog
Magic Nails - bloog.pl
:serce::serce::serce::love::love:ale dzieła sztuki a jakie panterki... ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!:love::serce:
WIEDZIAŁAM ŻĘ CI SIE SPODOBAJĄ ;P
znalażłam te blogi chyba z rok temu na stronie Lovely Nails - Onet.pl Blog , w polecanych blogach i całkiem o nich zapomniałam mimo że zrzuciła je na pasek najczęściej oglądanych stron... i tak sobie były tu pośród 53 innych stron, dopiero mi sie o nich przypomniało jak usuwałalm niepotzrenbe linki:o
woszczur fantazja, uwielbiam takie dluuuugie szpice
:szczena: po prostu cuda robią te dziewczyny i te pantery mmmmmmmmm
ja mam w planach szpice techniką decoupage, ale póki co trwają próby druku na różnych materiałach i różnymi technikami oraz wtapianie w tipsy tych wypocin aby zobaczyć jak wychodzi:)
mój ukochany przekonał się do szpiców razem ze mną:) bardzo nam się podobają, ale dla siebie osobiście - tylko długie
moje pierwsze w życiu własne osobiste szpice, mam tlko nadzieje ze jak chło[ wróci jutro z roboty to mnie nie przechrzci;P
druga ręka nie zobiona bo czeka goła na warsztaty;P
Iza bardzo ladnie ci wyszly, superancko :)
super szpice Woszczur
Woszczur ekstra Twoje szpice i mega długie :D jak się z nimi obchodzisz? Nie przeszkadzają?
oj przecudne są :) i długaśne takie jak mi się najbardziej pdobają :) Chanti z długimi pazurkami to kwestia przyzwyczajenia jak miałam pierwszy raz zrobione dłuższe pazurki nie mogłam rozporka zapiąć teraz zrobie wszysko i mi w niczym nie przeszkadzają :)
świetne szpice:)
woszczurku do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic
Woszczurku są cudowne!!
Moje 2 dziwaczki :)
czemu dziwaczki?? piękne są:)
Piękne :soczek::good: te Twoje "dziwaczki" Plushaczku :D
Woszczur jak takie robisz pierwszy raz to co będzie później!!!!!
Plushak wyyyyyypaasione;]
Dziękuje :wstydek:
A to mój pierwszy żelowy szpicek na formie....:wstydek::wstydek::wstydek:
Moje biedne skórki... :( Nie patrzcie :D
Nie mogłam się zdecydować na te 2 zdjęcia... :D
Wzorek mi się trochę rozmazał... ;(