ja jutro wracam o 20 do domu i biore sie za pazurki mam nadzieje, ze zdążę do 24 :(:P
Printable View
ja jutro wracam o 20 do domu i biore sie za pazurki mam nadzieje, ze zdążę do 24 :(:P
To fakt rywalizacja będzie spora a do tego jak ciężko będzie wybrać prace na którą będzie trzeba zagłosować :P
oj chyba będzie mniej niż na frencha ;) ale mam nadzieję że się mylę :)
moglibyście pozwolić na glosowanie na 2-3 prace:)
3 miejsca będziecie wybierać tak jak było przy pierwszym konkursie. "Modne Paznokcie"
No to nadsyłanie prac mamy zakończone :D
Teraz tylko pozostaje głosować :D
Od kiedy można szefie?
Zuzia rozczaruję cię ;) prace można przysyłać do godziny 24 :}
Ohh już nie mogę się doczekać jak zobaczę Wasze cudeńa :skacze:
Kamis to moje prace będą przyjęte czy musze dzisiaj na szybko robić ?
niestety nie udalo mi sie nic wymyslec-moze nastepnym razem,ale z niecierpliwoscia czekam na wasze prace
a ja chyba na ręce męskiej będę robić :D haha nie będą takie fajne jak miałam, ale cóż nie pomyślałam ze MUSI być jedna reka
wyslalam:D
ja się załamałam, mój kochany wziął ze sobą przez pomyłkę główną część aranżacji zdjęcia i przed 24 nie wróci z pracy.. nie wiem cy do niego nie pojechać...
ja wlaśnie skończyłam robilam 5h, a po 18 jeszcze je dokoncze i wysle ;] osobiscie jestem z nich dumna bo sie wspielam na szczyt swoich mozliwosci:skacze:
Kiedy będzie je można zobaczyć na forum i zagłosować??
Jak można jeszcze dziś wysyłać to ja się biorę za robienie:D
Można do 24 ;)
a będziecie wystawiać 2 fotki czy po 1?
Po zrobieniu zdjęć przestałam byc dumna ale krytyczna wobec siebie i nie widze sensu wstawienia ich na konkurs juz ;/
Biaaaała mozna do 24.00 przesyłać ;]
no to fotki wysłane :D
kochana ja tez po zrobieniu fotek bylam nie zadowolona... na pewno nie jest zle wiec wysylaj zdjecia bo jak nie to ja sie tam do Ciebie z Agusia przejade i bedzie :aty: :aty: :aty:
cholewka ja myslslam ze to do piatku ;(;(;(;(;(a mialam taka zajebiaszcza koncepcje ;(;(;(
Ja też jestem nie zadowolona no ale cóż już po fakcie