Odp: [Konkurs] Magia Andrzejkowej Nocy
już się nie mogę doczekać Waszych prac :)
Dziewuszki do 15-go jeszcze daleko:D
Trochę cierpliwości...
Ale mogłoby już szanowne jury wystawić nam fotki wszystkich prac nadesłanych na konkurs:skacze::skacze::skacze:
http://www.suwaczki.com/tickers/qskyw1679nk1djep.png
Cytat:
Napisał
tipserka78
Też bym sobie chętnie obejrzała ;P
ha chciały byście co. my was też bardzo a to bardzo kochamy.i dlatego sobie poczekacie.:skacze::skacze::skacze:
Zizia nie znęcaj się nad nami :P:P
ja też chętnie zobaczyłabym wasze prace :) ale moja praca nie nadaje sie do ogladania - jak tak sobie na nią teraz patrzę to stwierdzam, że straszny kaszalot mi wyszedł :/
ziz ipostaraj sie i pokaz szybciusko prace :D:D:D
Ok, teraz czekamy na wyniki, ale nie ukrywam, że fajnie by było obejrzeć wszystkie prace...nawet już po ogłoszeniu wyników. Ja tam lubię zobaczyć jaka była ogromna konkurencja ;)
też bym chciała zobaczyś wszystkie prace :)
witajcie kochane:kwiatek:
widzę że wszystkie się tak niecierpliwią że szok:):):)
ja tam wiem że nie mam teraz szans ale interesuje mnie kto wygra i jakie pazury zrobiłyście :*
ja tam też nie wierze w swoją wygraną, ale jestem z siebie dumna bo pazurki konkursowe zrobiłam na sobie i pierwszy raz na formach!! a przyznam, ze formy od niedawna mnie zafascynowały...
w każdym razie ciekawią mnie prace i Wasza pomysłowość no i życzę aby wygrała najlepsza!!!! Powodzenia!!!
Cytat:
Napisał
lusill
ja tam też nie wierze w swoją wygraną, ale jestem z siebie dumna bo pazurki konkursowe zrobiłam na sobie i pierwszy raz na formach!! a przyznam, ze formy od niedawna mnie zafascynowały...
w każdym razie ciekawią mnie prace i Wasza pomysłowość no i życzę aby wygrała najlepsza!!!! Powodzenia!!!
to podobnie do mnie sama zawsze robilam pazurki na tipsie a tu pierwszy raz na szablonie i w dodatku byly to moje pierwsze szpice tymbardziej sie ciesze ze wzielam udzial w konkursie bo jakas motywacja jest do podnoszenia swoich kwalifikacji:skacze:
a moje są okrpne. namęczyłam się troche i tylko dlatego wysłałam. Ale ogólnie to kaszana. Nie mam z wami szans krejzolki:D
Cytat:
Napisał
lusill
ja tam też nie wierze w swoją wygraną, (...)
:hahaha: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lusill dawno sie tak nie uśmiałam...
będzie się działo:D ciekawam:rolleyes:szczególnie tych nieuzytkowych pazurasów:P
dziewczyny na priva takie info wysyłajcie bo tylko atmosfere psujecie takim postami...
wracając do tematu to również się nie moge doczekać momentu wystawienia Waszych prac na forum :D
Cytat:
Napisał
Skajler
dziewczyny na priva takie info wysyłajcie bo tylko atmosfere psujecie takim postami...
wracając do tematu to również się nie moge doczekać momentu wystawienia Waszych prac na forum :D
Nie kapuje jakimi postami :huh:
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Nie kapuje jakimi postami :huh:
tez nie kapowałam ale kamis wywalił "tą" część do śmietnika :)
Cytat:
Napisał
woszczur
:hahaha: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lusill dawno sie tak nie uśmiałam...
a teraz i ja :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::skacze::skacze: