Odp: Stempelki na paznokcie
A ja tez mam jakieś lakiery firmy kogucik i wszystko się ładnie odbija :D Tak jak u Natalii nawet na blaszkach ze sklepu wszystko po 3 zł :P Widziałam że na allepaznokcie maja niedrogie lakiery do stempelków, ale jeszcze osobiście nie testowałam. Żałuję, ze zapomniałam o nich przy ostatnim zamówieniu, bo korci mnie fioletowy :P
dziewczyny a próbowała któraś tych lakierów do pieczątek z allepaznokcie? bo na zwyklych mi nie wychodzi a te z konad są dośc drogie no i jeszcze przesylke extra bym musiala doliczy a w hurtowni allepaznokcie jestem co troche
Mam lakiery z AllePaznokcie i mi raczej nie wychodzilo nimi nic ;s a lakiery z Inglota?
dziewczyny a macie jakiś link na szablon z panterka? bo nigdzie nie moge znaleść
Ja mam pare lakierów z allepaznokcie i zawsze mi wszystko ładnie wychodzi :) jedynie srebrny nie fajnie wychodził moze dlatego że jest bardzo metaliczny. ale inny kolorki sa ok :)
Dziewczyny do tej metody są blaszki. Widzialyscie gdzies do zakupienia taką "BLACHĘ" ze wzorkami??
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QG0PoVwgteU&feature=related]super image plate - grande plaque stamping nail art - YouTube[/ame]
Najprościej i najszybciej byłoby w Polsce zamówić więc jakby ktoś widział poprosze o link.
Nie chwiałabym obstawiać się w blaszkach ale jak są duże palety to warto kupić. A niech trafi ciężki dzień i zero weny i chęci na malowanie wzroków to paletka wzorków i gotowe heheh ;) Poza tym wzorki niektóre są naprawdę ciekawe i odbić go najprostszy sposób
...niestety zakup we wskazanych linkach wiąże się z cłem i to nie małym... Proponuje Ci poszukać w niemieckich sklepach :) na początku tematu sa dwa sklepy
... ja je mam i uważam ze są super:)potrzebny do nich duzy stempel kupisz na alegro za 9 zł i to jest oryginalny konad,...pozdrawiam
---------- Dodano o godzinie 00:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:47 ----------
sa na e-bay 'u kosztuja ok 28 funtów... proponuje niemiecki sklep za ta cene będziesz miała dwie duże xl- bo te o których wspominasz to xxl stamping plate
skraper może, stempel chyba nie, lakiery w życiu! badziewie! a lakier jest bardzo wazny!
płytki niby wygladaja jak orginaly.
ja zawsze polecam tą kobitkę: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ceny fajne, tylko trochę długo się czeka ale za to 100% oryginalki i pięknie się odbijają ;)
mi nie działa i się zastanawiam czy to nie wina blaszki i stempla które nie jest z konada. lakiery mam konad. wzór w ogóle nie odbija mi się na stempelku lub plamami, ale nigdy cały. nie wiem czy wydawac kasę na blaszkę i stempel konada ?
weź w następną sobotę do mnie to zobaczymy. zrobimy moimi i wyjdzie co jest nie tak :P
a folie z blaszki zerwałaś? niekonadowskie często są oklejone.
od tego użytkownika można brać (tiffany) - Germana mi ją poleciła - sprawdzone.
a nie oryginalnych konadów nie polecam, nie ma sensu
zazwyczaj na blaszkach wszyscy wpadają....
lakier może słabo odbije ale coś odbije konadowe maja bardzo fajny pigment... zdrapka i stempel też...
ale blaszka to podstawa :)
Ja tez tylko konada plytki od Tiffany biorę. Świetna obsługa, możliwość reklamacji w razie co i zawsze jestem zadowolona.
Dzięki za rady,dziewczyny,teraz już wiem dlaczego mi stempelki nie wychodzą;)
Dziewczyny a czy z tych płytek do maszynki też można stemplem odbijać.?
tak, tylko stemplem jest trudniej, bo na tych do maszynki jeden obrazek składa się np. z 3 części, żeby każda część mogła być zrobiona innym kolorem lakieru. ale są też takie pojedyncze obrazki i wszystko działa na tej samej zasadzie
Julcia, rozumiem, że zależy Ci na polskich sklepach tak? :)
http://allegro.pl/blaszki-plytki-bun...205186690.html
Julcia te płytki sa z bundle monster :) wystarczy wpisać w google i wyświetli Ci sie ich strona :D maja 3 zestawy blaszek (nie liczę tych wydawanych na specjalne okazje typu zajączek chanuka czy halloween) Na początku sierpnia ma wyjść ich kolejny zestaw płytek na 2013 :))) juz się doczekać nie mogę :D .Jakościowo sa świetne osobiście wole je nawet od konadowskich ^^ (bo sa tańsze i wzorki maja takie chaotycznie cudne)! posiadam płytki z wszystkich zestawów jakie do tej pory wydali- 3 zestaw najbardziej przypadł l mi do gustu bo ma największe wzorki :))) choć dość rzadko z nich korzystam a jeśli juz to na stópki ^^ jakoś zawsze wole sama namalować farbkami "wzorki" :) Genialne płytki ,zamówiłam sobie tez nie tak dawno z allegro :D (tag: wzorki xl ) urzekł mnie ich format - można je w klaserze przechowywać ^^ i na jednej blaszce jest tyle wzorków ze opłaca sie bardziej kupić jedna taka XL niż cały zestaw tych malutkich ^-^ ! jestem taka podekscytowana , aż się doczekać już nie mogę listonosza :)))