jednak dziś wam pokaże bom se czerwone krwiste zrobila.. na razie na lewej ręce bo prawej mi sie nie kce wiec chyba będę tak kolejne 3 tygodnie chodzić
te jakieś 3 tyg mają
Printable View
jednak dziś wam pokaże bom se czerwone krwiste zrobila.. na razie na lewej ręce bo prawej mi sie nie kce wiec chyba będę tak kolejne 3 tygodnie chodzić
te jakieś 3 tyg mają
super odrościk-pięknie się wszystko trzyma :)
woszczur ale żeś nazbierala tych odrostow :P:skacze:
odrost jak ta lala :)
3 tyg i jaki ładny odrościk
Frenchos z nieudanym coverem :P ale trzymały się rewelacyjnie :D
4 tyg :)
Załącznik 19929
niezły odrost :) cover faktycznie dziwnie wygląda :)
cover niczego sobie :D :P
ale odrost :ok:
dałaś radę ale cover okropny przy odroście :/:
świetny odrościk
piękne te Wasze odrosty moje zostawiają jeszcze dużo do życzenia trochę sie jeszcze zapowietrzają!!:/:
ja też zaczełam robić fotki odrostów, oto jeden z nich oraz odnowa
2,5 tygodnia
bardzo ładny, bez zapowietrzeń - ślicznie :ok:
no bardzo ładny odrost i też zwrociłam uwagę że nie ma zapowietrzeń super .:)mabul a jakiego żeliku używasz??
bardzo ładny odrościk ;)
Julcia ten nieudany cover w połączeniu z odrościkiem to cos starsznego:P
elaxx76 coverek z Modena nails a żel różowy taki(ponoć holywood nails czy coś takiego), mam kontakt do jednego pana od dzikiejkurki jak jesteś zainteresowana to napisz na priv, dam Ci namiary, bardzo ładny i niedrogi :)
ładnie się trzyma to prawda :) okej jak coś to pisz ! ;)
no i moj
prawie 4 tyg
http://i41.tinypic.com/2mridmx.jpg
piękniusi :) swoją drogą nie myślałam, że kiedykolwiek będę się zachwycać odrostem :P
ale brzydale :D
Mala popraw sie :P zmien pazury :D
wczoraj w końcu nie zapomniałam i zrobiłam fotkę odrostu żelowego na moich pierwszych pazurkach żelowych :D
odrost prawie 4 tygodniowy(zero zapowietrzeń tylko dziewczyna jest fryzjerką i pracuje bez rękawiczek więc ciut zabarwione):
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07953.jpg
pracuję co żelach GN a base gel mam z PB i stosuję ją właśnie pod żele GN i jak widać - się trzyma :P
to ja wstawiam odrost z 9 marca:)
Oczywiście o fotkach przypomniało mi się jak obcięłam prawie wszystkie paznokcie i został tylko kciuk... więc wstawiam..
ladny odroscik:)