przymrozi dzisiaj konkretnie:/: a w prognozie pogody raptem -16 zapowiadali, znają się...jak:D
Printable View
przymrozi dzisiaj konkretnie:/: a w prognozie pogody raptem -16 zapowiadali, znają się...jak:D
U mnie dziś na balkonie.....Załącznik 13908
A róża chińska zrobila numer i Załącznik 13909 zakwitła :]
choco :D super widoczek na balkonie :]
Oj dziewczyny dziś u mnie typowo "świątecznie" śniegu po olana no i ziiiiiiiimno strasznie :) i jeszcze jak patrze przez okno to widze ubrania mojej sąsiadki wystawione przez okno do wyschnięcia a na nich masa śniegu :)
Dosypało.. hyyy.Te pagórki to moje krzesla plastikowe i pudlo na pierdoly.. Masakra! Pól metra śniegu
Załącznik 13958Załącznik 13959
u nas sniegu to nie za wiele bo stopniał i od razu zamarzła więc u nas i w okolicach lodowisko!!
jak zawsze mój jeździ do roboty 13-15min tak dziś jechał 1,5 godziny, ma-sa-kra poprostu!!
a ja dzisiaj wyszłam z pieskiem i biedna się w śniegu zakopywała :P przy okazji ja też :D :D
teraz niedość że lód to jeszcze snieg dosypał, normalnie jak patrze na okno to widze jedna bałą plamę!! nie widac nic!! grub snieg sypie i to jeszcze baaaardzo intesnywnie:o
U mnie w Krakowie naszczęscie przestało sypać:skacze: Myśle ze i u Ciebie woszczurku za chwile przestanie bo Zawiercie blisko Krakowa:)
dzisiaj o 17.00 u mnie było tyle:]
Załącznik 14910
Nooo nieźle brrr!! U mnie w tej chwili jest -15,5, ale o dziewiątej rano było -18,5. Jest jednak wiatr, który potęguje uczucie chłodu.
to chyba u mnie najzimniej bo az 3 stopnie na plusie :D zero sniegu :P
juz po zimie ? hmmm
To gdzie Ty skarbie mieszkasz, że tak ciepło masz??
rano to ja miałam - 22:D a rudzi szczerze zazdroszczę, mam dosyc zimy i mrozów:[
słyszałyście że idzie do nas "pogoda od Rosji" ??
Będzie -30 stopni :(
a mieszkam Kochane tu:
zweibrucken - Mapy Google
wlasnie patrze na termometr - O stopni ;)
3 st. mialam dzisiaj kolo 13-16.00 :)
podejrzewam szpilunia, ze dzisiaj u mnie bedzie juz -25
---------- Dodano o godzinie 18:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:11 ----------
albo i wiecej:/:
---------- Dodano o godzinie 18:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:13 ----------
juz mam -21 :o
u mnie jest -16st ale mieszakmy na pietzre a na dole zawsze jest 3-4 stopnie róznicy, więc jest na dole jakies -20 brrrrrrr
u mnie - 17 :/:
Teraz jest -16,2, ale tak jak woszczurek mieszkam na piętrze.
-23:]
Załącznik 14929
chyba sie przechwalilam, ze mam po zimie :P
dzisiaj spadl snieg i jest bialo, a wczoraj nic na to nie wskazywalo :)
jest 2:34 w nocy, a u mnie jest na plusie 1 stopien :)
O 07:30 miałam na termometrze -20.
ja po 7 rano miałam -30, samochód mi zamarzł i po 10 km stanął:[ i nie dotarłam do pracy(dlatego jestem na forum):] zamarzła mi woda ;( i mam tylko w łazience
u mnie na górze w tej chwili jest -12 więc normalnie będzie ok -15... brrrrr ale nie ma co narzekać chociaz wymrozi zarazki ;)