nie nie widzi. można tą osobę potem "odignorować" w razie potrzeby ;)
tematy ignorowane można "odignorować" przez Panel
Printable View
nie nie widzi. można tą osobę potem "odignorować" w razie potrzeby ;)
tematy ignorowane można "odignorować" przez Panel
juz se z sam sprawdziłysmy :P
ja ją zignorowałam na jej prosbe
na nie widziała ze ją blokuje, ale ja nie mogłam czytac jej postów
kamis ty to masz łeb!!
A da się jeszcze ignorować całe "podforum"?
Powiedzmy cały katalog GRY, bo tak to musiałabym wchodzić w każdy temat osobno i klikać...
bardzo fajne, zaraz sie pobawie:D
dzięki kamis, ale i tak najbardziej dziękuje za kolorki:D:D
ciekawa sprawa :)
będzie też możliwość zignorowania działu (żeby nie bawić się w ignorowanie wielu tematów) ale to jak znajdę trochę czasu
w ramach cyklu "jak mi się nie chce gotować obiadu",
dodałem taką modyfikację.
Zakładając nowy temat po wpisaniu tytułu pokazują się podobne tematy na forum, może uchroni nas to trochę przed falą powtarzających się setki razy tematów
tylko kto teraz za mnie te ziemniaki ugotuje, kotlety już są gotowe :P
świety pomysł:]
oo świetny pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo dobry pomysł, i tak uważam gdy zaglądam do innych for , ze to jest najlepsze.. W końcu stworzone przez najlepszych :)
ulala ;) posłodziłaś :D
Może i tak ale jak udzielałam sie na innych forach to zawsze od razu wyczuwałam wrogość, no i straszny bałagan zdjęcia nie posegregowane itp... Przywykłam juz do tego forum :D
extra pomysł :)
to czekamy na nowe uaktualnienia:)
Sandra ja też się zgadzam z Tobą ! :)
ja tez powracam to tego forum :) moim zdaniem tez jest to jedno z najlepszych for :)
tu jest wszystko ! od atrakcji konkursowych po zabawy i gry przez pomoc, opinie, kupe smiechu itd. :)
Kamis super, ze tak bedzie ( lub jest ) prznajmniej sie tematy nie bede powielac :)
ja mam dwa fajne pomysły ale czy fajne to sie zaraz okaże:P
po pierwsze zawsze jak siedzę na forum to mam otwarte kilka zakładek i po pewnym czasie gdy czytam system mnie wylogowuje wyskakuje komunikat źe jak chce oglądać obrazki to muszę być zalogowana więc włączam nową zakladkę i się loguję a takmą stronę odświeżam.
Stąd moją prośba czy pod tym komunikatem nie może być jakiegoś sktótu do logowania takiego żeby nie wychodzić ze strony którą ogladąm?
Mam nadzieje ze w miarę zrozumiale wytłumaczyłam.
druga rzecz którą spotkałam na innym forum i bardzo mi się spodobała to kosmrtyk wszech czasów czyli wstawiamy zdjęcia produktów i opinie oraz dajemy gwiazdki za zapach konsystencje itp.
Z tamtego forum odeszłam bo była nie miła atmosfera a tu mi tego brakuje. i nie chodzi mi zeby te kosmatyki byly w treści forum tylko żeby można było szybko wyszukać opinie na dany temat .
Mam nadzięję ze nie namieszałam i z góry bardzo dziękiuję za przeczytanie moich przemyśleń :)
a masz zaznaczony kwadracik automatycznego zalogowania?
mam :) ale moja przęgląrarka jest dziwna i nigdzie mnie sama nie loguje:) albo ja coś mieszam mam tylko włączone zapamiętywanie hasła i nie muszę wpisywać
a to może przeglądarke zmień:D:D
nieee nieee proszę błagam tylko nie to:P
już się za bardzo przyzwyczaiłm do mojego "liska"
chyba musisz bo ja takiego problemu nie mam ;P
mozliwe, ze masz wlaczone przechowywanie ciasteczek do zamkniecia Firefoxa :)
zeby to sprawdzic to musisz u gory wejsc w Narzedzie > Opcje ( na dole listy ) > zakladka Prywatnosc i pojawi Ci sie taka tabelka
ja mam wlaczone tak jak jest na zdjeciu bo mam problem z inna witryna ;)
http://img189.imageshack.us/img189/4...benannt11u.jpg
jesli to nie to to zobacz czy masz wlaczona opcje zapamietywania hasla na danej witrynie tutaj:
Narzedzie > Opcje ( na dole listy ) > zakladka Bezpieczenstwo i pojawi Ci sie taka tabelka
http://img189.imageshack.us/img189/2934/asehi.jpg
jesli to nie to to nie wiem co jest zle :/:
po kazdym zamknieciu liska ciasteczka mi sie czyszcza ale haslo mam zapamietywane :)
sporobuj ^_^