up :) glosowac mozna raz dziennie :)
Printable View
w takim razie głosuje znowu :D
W takim razie jeszcze tutaj prosze o klika :)
Magda
nie mam konta na nk.
ale może Wy mi pomożecie?
chcę zrobić prezent Walentynkowy mojemu Mężusiowi :)
wystarczy zagłosować :)
Zagłosuj na walentynkową parę Naszego Miasta! - Wrocław - Naszemiasto.pl
nie wiem o co chodzi...ale chcialam zaglosowac i wyszedl komunikat ze wyczerpano dzienny limit glosow z danego ip:/...
moniq głosik oddany :D
---------- Dodano o godzinie 14:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:26 ----------
Ja również proszę o głosy na zdjęcie mojego synka Głosowanie na zdjęcie miesiąca - eMaluszki.pl- zdjęcie oznakowane Igorek (Golebica). Zaznaczam, że trzeba być zarejestrowanym
---------- Dodano o godzinie 14:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:27 ----------
barbara_kawka - głos oddany :]
Zagłosuj na walentynkową parę Naszego Miasta! - Wrocław - Naszemiasto.pl
laseczki :)).
dziewczyna w 2 godz. zdobiła 50 głosów .
pomóżcie mi :(
:*
Proszę o wejście na tą stronę http://www.postronienatury.pl/konkur...strona,22.html i oddanie głosu na plakat Przedszkola nr8 z Lublińca,grupa SMERFY :) Można oddać jeden głos dziennie do niedzieli 17.04.2011. To plakat grupy mojego synka i mogą wygrać ekologiczny plac zabaw dla swojego przedszkola. Z góry dziękuję :*
anchel - gotowe, już zagłosowałam :D
Dziękuję :*
i ja zagłosowałam na smerfy ;)
:*
Dziewczyny biorę udział w konkursie na FaceBooku jeśli któraś ma konto, to zagłosujecie na zdjęcie moich paznokci?? Konkurs trwa do piątku i mam szansę na 2 miejsce :) Tylko znajomi mi się już skończyli :PP
Zdjęcia użytkownika Splendore.pl - Zdjęcia na tablicy | Facebook
Wystarczy kliknąć w link, polubić najpierw stronę splendor.pl a następnie zdjęcie które jest w linku :))
Wszystkim z góry strasznie dziękuje :*
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m33bes_Jm3E]YouTube - Casting na Twarz Eski - www.twarzeski.pl[/ame]
liczy się liczba wyświetleń, można też w komentarzach napisać, że jest się na TAK. jeśli możecie to kliknijcie, proooszę ;) pomóżcie wygrać koledze :kwiatek:
Baaaardzo mym prosila o glosik na moja prace (tzn ocene 5!) nk.pl
Bardzo Was proszę o pomoc w głosowaniu na mojego psiaka w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego:) koszt to niestety 2.46 :/:
Głos Wielkopolski - Mimi [ZDJĘCIA] - Głos Wielkopolski
SMS pod nr 72355 o treści ZWIERZ.27
można głosować przez facebook.
Głos Wielkopolski - Mimi [ZDJĘCIA] - Głos Wielkopolski
POLUB TO :D
Proszę was tylko o oddanie głosu na mnie i moją mamę w konkursie :) 5 sekund roboty :) Mama ma urodziny i chce wygrać :) Liczę na was
PS. trzeba mieć konto na fejsie ale to chyba ma każdy :D
Konkurs Olay Łączy Pokolenia na Facebooku | Facebook
kocham was.
---------- Dodano o godzinie 11:12 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:07 ----------
dziewczyny błagam to 10 sekund , za darmo, bez rejestracji .... odwdzięczę się przy najbliższej okazji. mam 18 głosów a pierwsze miejsce ma 31 z tym że dłużej biorą udział.
Anna i Marzena tak ? :)
oddałam głos:)
z mamy konta też :D
dzięki kochana :* spadłyśmy na 5 miejsce :/ jak ktoś jeszcze ma chwilę to będę na rekach nosić :D
Już lecę głosować ;)
53
dziękuje wam strasznie :) kochane jesteście :)
juz 55
kocham, kocham , kocham.....