-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
żelik jak najbardziej mozna...:D
DZIEWCZYNY...przypominam iz termin płatnosci do 5...
Jezeli chodzi o warsztaty..jak pisałam kto chce wziasc udzial w konkursie przyjezdza z dowolna łapka zrobioną...
A jezeli chodzi o pazurki,tez jak pisałam kazdy bedzie robił jak chce...albo na sobie ,albo na kims...uzgodnimy co kto na miejscu... jezeli chcecie prosze dopbierzcie sie w pary miedzy soba...:)
---------- Dodano o godzinie 00:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:12 ----------
I tak kozystajac z okazji:
ZYCZE wszystkim forumowiczom zdrowych, wesołych przede wszystkim spokojnych świąt wielkanocnych oraz mokrego śmingusa dyngusa:)
-
mnie napewno nie bedzie. a już mnie Ewelinko namówiłaś. nawet kase pożyczyłam, żeby przyjechać. niestety mam impreze rodzinną. DUPA.:(( mam nadzieje, że i tak jeszcze się nie długo zobaczymy! aj lof ju:D
-
No, dizewczyny ja razem z Pazurkiem poganiam - PŁACIMY< PŁACIMY, juz mało czasu zostało :skacze::skacze::skacze::skacze:
-
Dziewczyny Wy tak nie rezygnujcie bo w końcu bardzo mało nas zostanie:(
-
ehhh czasem niestety są rzeczy nie zależne od nas... szkoooooda:(
-
Ja bede napewno choc najmniej z was wszystkich umiem... hihi ale bede sie starac uczyc:D ja glupia napisalam z przyzwyczajenia ze bede jechac z krakowa ale mieszkam teraz niedaleko suchej beskidzkiej i z tamtad pojade moze ktos jedzie z tych okolic;) ja zaznaczam ze przyjade bez pazurkow i moge robic w parze lub na sobie zobaczymy jak wyjdzie;) buuziaczki:** i wesolego jajca hihi:skacze::skacze:
-
a ja sie teraz pytam czy ktos wogule bedzie robił tepazurk ian jednej łapce, bo jesczze sie okaże że ja jako jedyna zrobie :lol:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
a ja sie teraz pytam czy ktos wogule bedzie robił tepazurk ian jednej łapce, bo jesczze sie okaże że ja jako jedyna zrobie :lol:
szpilciu ja robię na jednej łapce. ale robię na swojej prawej czyli na tej co nie bardzo umiem (jestem praworęczna). Mam zamiar zrobić każdy pazurek innego kształtu ale utrzymany w jednej tematyce zdobień ;) czy pójdą one do konkursu czy nie to się okaże po tym jak wyjdą, będę się starała zrobić je najlepiej jak potrafię. W domu robię dlatego na tej ręce, by na warsztatach móc szybciej sprawniej pracować (będę chciała też na sobie zrobić chociaż jeden pazurek) więc dlatego zostawiam wolną lewą rękę bo wiem że paznokciom w lewej ręce nie muszę poświęcać aż tyle czasu co tym w prawej.
-
Cytat:
Napisał
Bożena P
szpilciu ja robię na jednej łapce. ale robię na swojej prawej czyli na tej co nie bardzo umiem (jestem praworęczna). Mam zamiar zrobić każdy pazurek innego kształtu ale utrzymany w jednej tematyce zdobień ;) czy pójdą one do konkursu czy nie to się okaże po tym jak wyjdą, będę się starała zrobić je najlepiej jak potrafię. W domu robię dlatego na tej ręce, by na warsztatach móc szybciej sprawniej pracować (będę chciała też na sobie zrobić chociaż jeden pazurek) więc dlatego zostawiam wolną lewą rękę bo wiem że paznokciom w lewej ręce nie muszę poświęcać aż tyle czasu co tym w prawej.
no ja tez własnie myslałam, zeby zrobic sobie na prawej bo na lewej w razuie czego bede robiła sobie samej :D a nie wiem czy ja bym dała rade z kazdym innym kształtem, ale nie wiwem ,moze najwy7zej 2 kształty sprubuje ;P
-
oki pazurkomania to ja dam jeszcze znać ...
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Jak łapska nie będę mi się za bardzo trzęsły to ja też zrobię:) a miewam lepsze i gorsze dni dlatego wszystko uzależnione jest od tego.
-
co z dziewczynami ktore nie wpłaciły?? bo nie wiem na czym stoje...jak pisałam jezeli ktos nie ma teraz całosci prosze 20 zł zaliczki a reszte 10 bo wiekszosc z tego co wiem tak ma wypłaty..:P chodzi o to abym na podstawie wpłat mogła wiedziec ile osób bedzie..:)
-
Pazurkomania ja robiłam przelew na poczcie (70zł) w czwartek (1.04) więc myślę że jutro powinien dojść. :) bo przelewy na poczcie idą góra 3 dni robocze, no a że są święta to pewnie jutro albo najpóźniej w środę dojdzie :)
-
wiem :) ale jest jeszcze sporo dziewczyn z ktorymi nie wiem za bardzo co i jak...bo nic nie pisza:( wiec bardzo prosze o kontakt... jak pisałam czekam chociaz na zaliczki a reszta po 10..:D
-
Pazurku ja wplacilam w piatek wiec pewnie jutro dotra.....bo wisza swiatecznie gdzies na kabelkach :D
-
pazurku ja na 100% bede, jutro puszcze przelew:D
-
Bozenko pieniazki doszły...dziekuje:D
-
narazie chyba tylko 5 osóbek wpłaciło :(
-
-
Ej no co Wy dziewczyny.. :( potwierdźcie chociaż czy na pewno będziecie bo przecież dla Pazurka to jest problem...
-
pazurku moze napisz kolejno do dziewczynek na priva, tak tylko chociaż przypomnieć o wpłącie pieniązków... :/:
-
Cytat:
Napisał
agulusia
pazurku ja na 100% bede, jutro puszcze przelew:D
i z moich 100% zrobilo sie 50% bo Olzunia ma noge w gipsie:( bede wieczorem wiedziec co i jak to napisze
-
Aga jedź pociągiem bo akurat pasują z Cz-wy...
-
Pazurku niedawno przelałam pieniążki, przepraszam, że dopiero teraz,ale u mnie to nigdy niec nie wiadomo na 100% ;) ale jest 70 zł, więc z certyfikatem poproszę :D A kaska już powinna być, bo też mam pko ;)
-
a mnie niestety nie będzie ;( nawet nie wiecie jak mi przykro, bo tak chciałam jechać :(