A miałaś może premium?
Printable View
Ja mam premium z i-nails jest bardzo dobry.
ja ostatnio kupiłam żel z i nails od dobrej rady jednofazowy violet i mi sie zapowietrza wszyscy go tu chwalą a u mnie jest coś nie tak z nim wcześniej robiłam 3 fazowymi i było wszystko ok . Nie wiem co moge robić żle , co zrobić żeby ten żel sie trzymał?
ja pracuje na vilet z silcare i jest jak najbardziej ok:D
na i nails wcale nie pracuje
A co myślicie o kolorowych żelach basic, używał może ktoś i może powiedzieć czy warto kupić, myśle m.in. o czarnym????
Ja mam z basica czarny. czerwnony i brudny róż .... Czarny świetnie kryje wiec polecam.:good:
tez mam kilka z sil... sa niezłe, niektóre mi spuchły i wylały ale jako produkty sa ok... ładnie kryją i w ogóle
więcje poczytasz tutaj http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...rowe-zele.html
ja teraz pracuję na produktach z allepaznokci i bardzo sobie je chwalę ja używam żeli i kolorowych akryli i spokojnie mogę je polecieć fantastyczny żel clear jest także z firmy ESN
tez mam kolorowke z basika,polecam
ja ostatnio używam zeli evershine -15ml-27zl-sa naprawde dobre ,opakowania rowwniez rewela i llux :Pmam do nich dostep wiec jak by był ktoś chętny ,moge wstawic foto iitp :D:D
A pracuje ktoś u nas na forum na nfu.oh? Oprócz Kornelii? <nuki>
zalezy o jakie produkty ci chodzi..?ja pracuje tylko na kolorowce..
A ja tam wszystko kupuje na allepaznokcie :) i sobie chwalę, ale pewnie dla tego, że jestem początkująca i może w związku z tym mniej wymagająca :p chociaż muszę przyznać, że jak już pazurki komuś lub sobie zrobię to zdają egzamin i nawet się podobają ;) chociaż ja tam w nich widzę jeszcze wiele niedociągnięć :/ ale wracając do tematu to ja w sumie wszystko na allepaznokcie kupuję bo mają fajne rzeczy i się u nich opłaca bo za każde wydane 20 zł dostaje się słoiczek ozdób gratis a za zakupy powyżej 100zł to na dodatek przesyłka gratis :)
u naszej Samaron jest taniej kochana, tez ma z alle
A coś konkretniej ???? U kogo taniej :) ?????? Gratiski też są ????? :)
gratiski to mało powiedziane ;]
na forum mamy naszego własnego super sprzedawcę(ceny powalają na podłogę lub nawet do piwnicy :D),gorąco polecam i zachęcam :) wczoraj Sami ogłosiła nam promocje na lampki jednożarówkowe 9 W (cena pozostanie słodką tajemnicą,chcecie wiedzieć,napiszcie ;) )
kontakt : Forum Paznokcie Wzorki.Info - Zobacz Profil: samaron napewno odpowie na PW :)
w chwili obecnej żele mam od Dobrej Rady nie narzekam. Akryle podstawowe z Nail Selection. Kolorówkę od Doberka. Ale jak otworzę salon przechodzę na Astonishing
ja właśnie kupiłam od dobrej rady tipsy przezroczyste i klej jak dla mnie rewelacja nareszcie nie widać przejscia pomiędzy tipsem a paznokciem no i klej super trzyma :) przymierzam się do żeli ale na początek kupię żel nabłyszczający ( bo wlasnie mi się skończyl ) :)
a ja miałam white z NeoNail i był świetny, super krył, no i biel czyściutka- taka jak lubie
ja mialam biały od reni nail :D co kiedys se tak dla jajec kupilam na swoj uzytek bo tani ... ale na serio byl swietny ;)
A ja zamawiam wszystkie żele na Allepaznokcie i jestem zadowolona, jedyne zastrzeżenie jakie mam to do kolorowych żeli bo muszę nałożyć go 2 razy, żeby był efektowny kolor, ale to jedyny minus jeśli chodzi o te żele. Uważam że clear i white z allepaznokcie są super ponieważ nie podchodzą mi powietrzem, nie pękają i w ogóle nic mi się nie dzieje, a uważam się za niezły "tester" żeli ponieważ mam kłopotliwą płytkę paznokciową i mało co chce się na niej trzymać;) a żele z allepaznokcie dają radę i nie są drogie :D Moja kosmetyczka, która przez lata robiła mi pazurki pracowała na żelach SPN Nails, Cosmo Nails, Ez Flow i nie były dla moich płytek tak "przyjazne" jak żele których sama teraz używam ;)
Ja również polecam allepaznokcie :) używam tej firmy od roku :D odkąd nauczyłam się prawidłowo robić pazurki, zupełnie nic się nie dzieje ! :) Niekiedy wytrzymują 1,5 miesiąca :] Zero zapowietrzeń , żel się nie kruszy ,a cover easy off jest po prostu rewelacyjny ! :) Gorąco polecam ! Nie drogo i na prawdę super ! ^_^ I te gratisy ... :D