O matko dzieki wielkie wam. Pędzelki, farbki akrylowe:
Printable View
O matko dzieki wielkie wam. Pędzelki, farbki akrylowe:
widzę że tez używasz farbek flexbrush miałam okazje je wypróbować są świetne tylko troszke drogie
No niestety do najtańszych nie należą. ale zaszalałam i kupiłam sobie. :) Nie zajmuje się robieniem pazurków. To tylko moja pasja. W sumie to jestem nauczycielka informatyki. Dziedzina wogle nie zwiazana z kosmetologia. :)
Polecam Ci farbki z Poly color swietnie kryja ,posiadaja duza game kolorow ,posiadaja duze pojemnosci i mniejsze rowniez,pracuje na nich wielu profesjonalistow,cena to 16-18zl zalezy od sklepu...a no i bez efektu 3d
no i sliczne te Twoje malowanki:)zdolniacha z Ciebie
annamon79: najpierw używałam farbek firmy DASH byłam z nich zadowolona ale kazdy płatek czy listek musiałam robić dwa razy aby jeden był na drugim co dawało dopiero krycie jakiego chciała. Teraz używam farbek OUMAXI oraz flexbrush i są super nie ślizgają sie na żelu i świetnie kryją. :)
Aneczko a czy moglabys mi podac jakas stronke gdzie kupie te farbki i dobre pedzle ?? moga byc drozsze ;) wazne zeby dobre byly :)
Ja właśnie nie dawno dostalam farbki Oumaxi :) Jeszcze za bardzo nie miałam okazji się nimi pobawic...a zdradź gdzie kupiłaś te pędzelki?? ;)
Artykuły dla plastyków - Hergon - sklep plastyczny Farba akrylowa Polycolor 140 ml
tu masz link do tych farb z Poly color jesli chodzi o pedzle jeden z najwazniejszych to 2 sa dostepne juz w pl rosyjskie 2 i prawde mowiac sa najlepsze ale ciezko dostac musialabys po hurtowniach popatrzec,ja go mam i bardzo go chwale a pozniej ta reszta tych szerszych,najlepiej by byly ze sztucznego wlosia a ta 2 z prawdziwego np.kolinsky
Kupiłam swoje pędzelki na allegro pędzle syntetyczne. zestaw 3 pędzelków. Były taniutkie bo chyba 19 złoty cały zestaw.
agnieszka-x, bosskie te malowanki, szczenę muszę pozbierać z biurka
a ja mam inne pytanie, jak się uczyłaś?:) brałaś skądś jakieś info czy po prostu "mazałaś" i sama dochodziłaś do wszystkiego ? piekne !!
Asiu sama się uczyłam. ogładałam malunki z rosyjskiego forum o pazurkach i próbowałam. az w koncu mi wyszło :) ale najpierw uczyłam się na kartce i ze wzykłymi farbkami. Jak zaczeło mi wychodzić to przeszlam do zdobienia pazurków swoich. Naoglądałam się też filwmów Donna Dewberry.i jakoś zaczeło wychodzić. :)
Doskonały przykład jak się chcę to się potrafi :)
piękne malowanki tworzysz podziwiam :)
szacuneczek kochana :uklon: gratuluję talentu i cierpliwości!!
Zgadzam się!! Poprostu profesjonalne malowanki! :good:
Dziekuję dziewczyny. Moje najnowesz działo. Dzisiajsze pazurki.:)
Ja kupiłam swoje farbki z ebay`a. Tu macie linka.
12 COLOR 3D NAIL ART PAINT Brush Pallet Acrylic Gel 105 bei eBay.de: Acrylic Nails Tips (endet 03.02.10 10:58:47 MEZ)
Farbki są z Hong Kongu. Na przesyłke czekałam 2 tygodnie.
na ebay też je widziałam myślałam że może jest możliwość kupienia ich np.w sklepie dla plastyków no i oczywiście pojedyńczo . Bo na ebayu to trzeba cały zestaw kupić:/: U mnie jest jeden taki sklep ale jak ostatnio byłam to mieli zamkniente no i klops , a teraz na razie nie mam czasu tam zajrzeć no i ciekawe czy w Polsce są te farby dostępne :) chętnie bym kupiła na próbę ostatnio miałam takie w słoiczkach małych to mi powysychały a zresztą niebyły za ciekawe
Elu ja przeszukałam cały polski internet w poszukiwaniu tych farbek w Polsce. Zarózno skalpu internetowe jak i aukcje. Laziłam po sklepach plastycznych. Niestety nie natrafiłam na nie. Dlatego zakupiłam na ebay`u. Polecam je bo naprawde sa farte zakupienia ich. Codziennie zagladam tez na allegro czy moze się nie pojawiły. Niestety jeszcze nie narafiłam na nie. :)
ja własnie też i na allegro szukałam i ich nie ma ,a czy w tym zestawie twoich farbek jest kolor brązowy ale chyba nie ? bo na ebay nie wypatrzyłam w tych zestawach tego kolorku ale pewnie w najbliższym czasie się skusze na nie :D
ciekaw jestem opini Agatki agusi pa2 jak jej się maluje tymi farbkami :)
Agnieszko ty jesteś taka zdolniacha że pewnie obojętnie jakie masz farbki to i tak super ci wychodzi ;)
:szczena: jeju Agnieszka piękne malowanki:):master: poprostu cuda:)
---------- Dodano o godzinie 13:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:04 ----------
kupiłabym sobie te farbki, niestety nie mam konta na e-bayu:/:ech...
Maluje sie super ;)
To moje próby ;P Kolory wyszly na fotce jakies takie nijakie :P
http://img689.imageshack.us/img689/3...a019medium.jpg