Polycolor one stroke po raz kolejny ;-)
Przedstawiam dziś zdobienie na tipsach długich, malowane farbami akrylowymi polycolor Filed under: Uncategorized Tagged: farby akrylowe, one stroke, plushak, polycolorhttp://stats.wordpress.com/b.gif?hos...f=&feed=1
Czytaj Więcej...
Ćwiczenia czyli doskonalenie warsztatu
  Witam! ~*~ Przedstawiam dziś kilka ćwiczeniowych tipsów, ~*~ bo przecież nikt alfą i omegą się nie urodził, ~*~ ćwiczenie czyni mistrza, ~*~ Zapraszam do oglądania i komentowania. ~*~ Podstawa akryle mistero milano, turkus i zieleń pastelowa, cover różowy akrylowy, farbki akrylowe polycolor, biała, ciemna fioletowa + odrobina złota, ciemna zieleń i jasny żółty. ~*~ [...]
Czytaj Więcej...
Neonowo dla mistero milano
Kolejna stylizacja dla mistero tym razem neonowa! ~*~ Produkty użyte do stylizacji : ~*~ Polimery : Cover różowy standard, przeźroczysty regolare,* Neon rosa – różowy, neon giallo żółty, ~*~ Farby akrylowe: rosso czerwona, bianco – biała, verde scuro – ciemno zielona ~*~ ~*~   ~*~ ~*~ ~*~ Pozdrawiam ! Kasia
Czytaj Więcej...
---------- Dodano o godzinie 16:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:10 ----------
Instruktor Mistero Milano ? Tak o to ja witam gorąco !!! ;-)))
Wkrótce szczegóły etc !!:D Marzenia się spełniają ! Pozdrawiam ~*~ Kasia ~*~ <3
Czytaj Więcej...
Odp: Instruktor Mistero Milano ? Tak o to ja witam gorąco !!! ;-)))
Jak przystało na naszą strołkową Plusię, blog cały w kwiatkach :D bardzo ładny, przyjemnie się ogląda :)
Odp: Nails by Plushak @ Wordpress
Kwiaty muszą być ;-)
Dzięki bardzo Słońce :kwiatek:
He, he, nikt Kasiu nie mowil, ze bedzie latwo...wszystko przychodzi po naszej ciezkiej pracy....zreszta efekty juz widac..strolki jak zwykle piekne ale akwarelki juz tez sa coraz piekniejsze....Jeszcze jedna proba i beda genialne... bo zdolna z Ciebie bestyjka....beda z taka latwoscia przychodzic jak strolki i z pewnoscia Ty bedziesz zadowolona :skacze:
Sylwia ślicznie dziękuje, nasłuchałam się że akwarele są o wiele łatwiejsze niż strołki i chyba za lekko do tego podeszłam :-)
Ale zabawa świetna a o to chodzi żeby to przyjemnością było :)
Szkolenia, szkolenia, szkolenia!
Witam! trochę prywaty ode mnie co by nie było za oficjalnie Wróciłam ze szkolenia z łodzi, jakiego szkolenia? instuktorskiego ( Mistero Milano)* oczywiście prowadzonego przez Ilone Musik,* pierwszy etap szkolenia to 4 dni kolejny 3 dni już w listopadzie!. Atmosfera niesamowita dziewczyny okropnie zdolne! a Ilona, profesjonalizm ponad 200 % masakra, dalej jestem pod wrażeniem [...]http://stats.wordpress.com/b.gif?hos...f=&feed=1
Czytaj Więcej...