-
Odp: [Konkurs] Inny swiat czyli Japonia i Chiny
ja juz ostatnio mowilam ze najglosniej krzycza przed egzaminem 'ja nic nie umiem, obleje' te co zawsze zdaja na piatki :D
haha :D czyli jesli dobrze liczyc kolo 10.05? 11.05 mam wizyte u ginekolozki a to ładnie sie zbiegnie:D
ja tam wiem ze mi super wyszlo przynajmniej wzor i skromnoscia falszywa mamić was tu nie bede :D
w kazdym razie ide robic cos konstruktywnego niz bez sensu czekac i gapic sie w monitor :D
-
Zgredo ma racje, ja tam robię kazurki konkursowe żeby się doszkolić bardziej,,,, a o podium marzyc normalna rzecz :skacze:
-
Piatyelek ja również mam problemy z tą aktywnością, mialam 26%, nie pisałam może z dwa dni, bo z czasem było krucho i spadła o chyba 1 lub 2%, potem zaczęłam pisać nawet dużo i nagle mi spadła do 15%, nie wiem jakim cudem, bo troche tych postów, brzydko mówiąc narobiłam.
Ze Zgredo również się zgadzam, bo odkąd biorę udział w różnych konkursach, to coraz lepiej mi wszystko wychodzi, konkursy to naprawdę świetne ćwiczonka.
-
Ja po raz pierwszy wzięłam udział w konkursie bo mi temacik podpasował. Dla mnie liczy się sam fakt udziału! No a dostać jeszcze za to dyplomik - super^_^
Jestem bardzo zadowolona i dumna z efektów swojej pracy! Wiadomo prace osoby początkującej raczej mają kiepskie szanse na jakiekolwiek podium. Fajną rzeczą jest porównać swoją pracę z innymi, wyłapać niedociągnięcia i powoli udoskonalać swój warsztat!
-
ladybird, bardzo mi się podoba twoje podejście, boi jeśli chodzi o mnie to jeszcze się tak nie zdarzyło żeby spodobała mi się jakaś moja praca. Zawsze znajdzie się coś co bym jeszcze poprawiła.:P
-
Jejku, wytrawć do jura... :D
-
Kamis wstaw nam te prace już :master:
-
już niedługo - wytrzymałyście tyle wytrzymacie jeszcze jeden dzień ;)
-
Ja nie bralam udzialu z powodu braku umiejetnosci ,ale nie moge sie doczekac tych zdjec i glosowania ,pozdrawiam wszystkich
-
klanat jak nie będziesz brała udziału to na pewno tych umiejętności nie na bierzesz bo to ćwiczenie i praktyka jak każda inna. A jeszcze bedziesz mogła porównac swoje pazurki z innymi. Przeciez my tez nie wszystkie mamy umiejętności ale po to to jest zeby sie sprawdzić i dobrze bawić przy okazji
-
Cytat:
Napisał
piatyelek
klanat jak nie będziesz brała udziału to na pewno tych umiejętności nie na bierzesz bo to ćwiczenie i praktyka jak każda inna. A jeszcze bedziesz mogła porównac swoje pazurki z innymi. Przeciez my tez nie wszystkie mamy umiejętności ale po to to jest zeby sie sprawdzić i dobrze bawić przy okazji
Zgadzam się z piatylkiem, a najlepsze jest sprawdzanie siebie poprzez podgląd tych najlepszych prac :D
Jeszcze jeden dzień i zobaczymy nasze arcydzieła hehe, jestem taka ciekawa jakie malunki są :skacze:
-
a ja już doczekać się nie mogę:)
-
kurcze ja tak samo:(a najgorsze jest to że codziennie cos napisze a aktywność mi leci jak nie wiem;(nie wiem o co chodzi
-
ja nie brałam udziału bo za późno zapisałam się na forum;( a tak bardzo chciałam:( czekam na prace jestem ciekawa cio tam dziewczyny wymodziły:) Ciekawe co sie dzieje z tą aktywnością niedawno miałam 35 % a teraz 26% i cały czas spada o co chodzi??;(
-
To zdaje się jest procent Twojego udziału ale zależny również od tego, co inni (ile inni) napisali w okresie "rozliczeniowym" - tak mi się wydaje, bo faktycznie skacze ta aktywność nieraz dziwnie - wręcz spada mimo, że sporo się pisze. Pewnie można gdzieś znaleźć wyjaśnienie, ale jakoś mi nie wpadło w ręce...
Edit: Znalazłam już jak to działa:
Cytat:
Napisał
Kamis
Pisałem to już w dziale co nowego ale w gąszczu postów jest mało widoczne więc wyodrębniam.
System oblicza aktywność pobierając średnią liczbę postów najbardziej aktywnego użytkownika i porównuje to do średniej liczby postów danego użytkownika z ostatnich 21 dni.
Gdzieś jeszcze to opisywałem woszczurkowi bardziej dokładnie ale nie mogę znaleźć :(
Za co naliczane są punkty (poziomy) jest pokazany tutaj:
Forum Paznokcie Wzorki.Info - Zbieraj punkty
-
ej dobra już te prace naprawde mogły by byc wstawione... nie zdziwie się jak i dziś ich nie wstawią...
-
no ale trochę pracy przy wstawianiu jest, wszystko na głowie Kamisa, który poza forum ma własne życie...spokojnie, świat się nie zawali, jak prace zobaczymy później niż byśmy chciały kochane:)
-
ale tu nie o to chodzi... bo na innych forach prace zostają wystawione w iągu 2-3 dni i nikt problemu z tego powodu nie robi a tam też każdy swoje życie ma. chodzi o to że jeśli się organizuje konkurs to trzeba się tego też trzymać...
-
no ale wszystko jest tu zawsze jak w regulaminie:) więc i tym razem będzie;)
-
ale ja nie wiem o co chodzi, przeciez masz wyraźnie podany termin i bedzie on dotrzymany i nie ma co sie denerwować.
-
Don't stres dziewczynki:D
-
właśnie: wdech, wydech, wdech, wydech...:crazy:
-
oj dobra już się tak nie denerwujcie dziewczyny poprostu musiałam to napisac:D
-
ooo to już dzisiaj będą prace? :D super :D jestem ciekawa co tam pięknego wydziergałyście :D
-
spokojnie milenka, prace są gotowe do wystawienia już dawno i tylko czekają na odpowiednią chwilę, dałem dyspozycję asi żeby wstawiła prace dziś po 20 bo mnie nie będzie zaraz po 12 wyjeżdżam na majóweczkę :tany: