nigdy do konca nic nie wiadomo:) a nuz widelec sie uda:D
Printable View
a jak się nie uda to dyplomik chociaż będzie ;)
a pewnie, że będzie dyplomik :skacze: u nas nikt nie przegrywa :jupi: :good:
ja wlasnie wyslalam moja ... pewnie z dziewczynami nie mam szans ale co tam ;) chociaz ten dyplomik za udzial moze bedzie ;)
lece zobaczyc
---------- Dodano o godzinie 21:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:44 ----------
basiu ales rozmiarowke przyslala hohhhoh
na ekranie sie nie zmiescily
ale ze jak na ekranie sie nie zmiescily ?? u mnie sie mieszcza :( ojoj ale dobre fotki pod wzgledem technicznym tzn ten profil i krzywa ??
hihih dobre dobre
do konkursu zmniejszymy
przesllao 2tys i cos tak kb chyba
wieeeeeeeeeeeeelkie hihih
no przeslalam takie jak z aparatu ;)
Moje konkursowe skończone :good::D:cisza::skacze::yess::soczek::P:cisza::ska cze::yess:;)
Tylko zdjęcie jutro :ok:
widzę, że nas coraz więcej :jupi: moje też skończone a zdjęcie kiedy to nie wiem ;P
tez jestes taka padnieta jak bylam ja ?? ;>
dokładnie :) uffffffffffffff
---------- Dodano o godzinie 22:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:49 ----------
fajnie że nas coraz więcej:yess:
ale wiesz jak sobie pomysle jakie wy robicie kwiatki akrylowe to ja wymiekam :/ szanse rowne -3
nie martw się Basiu, ja robię na naturalnych pazurkach więc tez zaszaleć nie mogę ;P ale i tak czuje ze będzie fajna zabawa:jupi:
ha ha ha to Cie podbuduje patrz na moje kwiatki akrylowe :hahaha::hahaha::hahaha:
Załącznik 1433Załącznik 1434Załącznik 1435Załącznik 1436
Uczę sie to moje pierwsze ;) USPRAWIEDLIWIAM SIE TYM BO ICH NIE UMIEM ha ha ha
:kwiatek:4 zdjęcie jest NAJLEPSZE !!!!!:kwiatek:
a widzialas moje .... ??? chyba nie ;) hehe zobacz galerie ... twoje sa ok a moje ... masakra !
Chanti wcale nie są takie złe:) mi tam się podobają:) a to 4 zdjęcie to pewnie specjalnie tak zrobiłaś :aty: ;P
ja to nawet środka kwiatka bym nie potrafiła zrobić a co mówić takie cuda:o
:aty: ha ha ha naprawdę nie specjalnie tylko sie uczę, ale mam tyle śmiechu jak na te moje :kwiatek: patrzę ha ha ha a potem popatrzę na dzieła naszych koleżanek z forum to niebo a ziemia ;)
Ale może kiedyś dojdziemy do takiej wprawy jak One :huh:
ja mam nadzieję, że kiedyś w ogóle nauczę sie robić takie kwiatki;P
jakbyś zobaczyła jakie je kwiatki namalowałam na konkurs to byś sie pewnie przestraszyła a na lewej ręce to w ogóle :hahaha:
liczą się chęci -ja tak uważam :D
Chanti bardzo ladne te kwiatuszki:)
ja zrobiłam dziś aż dwa paznokcie konkursowe :P a reszte nie wiem kiedy , chyba się rozdwoje i dopiero... jak tak to nic się nie działo , a jak chcę zrobic paznokiety konkursowe to się wszytskie klientki zesrac chcą grrrrrrrrr
Ja skończyłam robić pazurki konkursowe,ale fotki jutro prześlę ;)
Dobranoc kochane :)