a to w sobote ? niedziele czy ogólnie podsumowując weekendzik? ;P
Printable View
a to w sobote ? niedziele czy ogólnie podsumowując weekendzik? ;P
bilet w dłoni mam:skacze: nie ma odwrotu:D
super !! :):):) ah....
O BOŻE spać nie moge:D aaaaaaaaaa czemu ten czas tak się ciungnie:P
tusia jedzie na wschodni, na 100% i tak jak napisałam robię zbiórkę po 8 chwilę ;)
to w końcu ja nie rozumiem;( czy przyjeżdżać na ten zachodni czy nie?? o pólnocy post napisany! przez ostatnie kilka dni odkąd te pociągi pozmieniali nikt się nie zgłaszał!! wszyscy z zachodniego w końcu jadą autem lub wychodzą na wschodnim!!
dajcie znać rano na kom czy wyjechać po was czy jedziecie autobusem ;)
jak ja wamz azdraszczam ;(
kochane moje życze wam uśmiechu na twarzy, owocnej pracy, chcem a nawet zadam wielu zdjec :D
Ja własnie wychodze bo za 30 minutek mam pociąg :) zachodni a p[otem 184 na Nowe Bemowo :D Jakby nas nie było to proszę o kontakt....... bo mozęmy sie zgubić... ;) a ja od nikogo numeru kom nie wzielem :( Do zaobaczyska :*
ah załuje ze dzis z Wami nie mogłam być dłuzej... :(
ale jutro jestem obecna
natalia byłaś dzisiaj u dziewczyn masz jakieś foty??
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! kocham was:D sralalala:D
A ja kocham Was :* ... Mimo że tak krótko :)
hahaha ajaha:) Ciebie przecież baniak boli :* Kinga bardzo mi przykro, że tak wyszło, mam nadzieje, że uda wam się jeszcze do nas przyjechać. Teraz przynajmniej wiemy kto jest fair a kto nie. Następnym razem ja będe miała możliwość noclegu więc śmiało możecie przyjeżdzać:)))))))))))))):*
ps. my Cie bardziej:)
No Dziewczyny to do jutra w takim razie:) mam nadziję, że na mnie opary liquidu również podziałają korzystnie :) tym bardziej, że potem mam jeszcze 7 godzin drogi do domu, hehe :)
Przepraszam, ale nie mogłam nikogo uprzedzić :( Jestem tylko na chwilkę, wyskoczyły mi ważne sprawy i niestety ani dzisiaj nie mogłam się pojawić, ani jutro mnie nie będzie ;(;( Przez jakiś czas też moze nie być mnie na forum. Przepraszam za kłopot.
Cieszę się, że udało mi się jednak was odwiedzić nawet na tą krótką chwilkę :]
dziękuję Asi za sprawną organizację i wszystkim za sympatyczną atmosferę której troszeczkę udało mi się złapać :)
piszcie czy udało wam się szczęśliwie dotrzeć do domów
no to czekamy na relacje i fotki :D
Kamis ja też się bardzo ciesze, że Cię w końcu poznałyśy:))) Było cudownie, oby więcej takich chwil... Wstawiajcie zdięcia dziewuszki:)))))
:) Dotarłam :D a fotki wrzucę jak tylko ogarnę komputer i aparat :*
ogarniaj ogarniaj, już się doczekać nie moge, i mam nadzieje, ze ktos mi zrobil fotke jak wisze na Kamisie. Chciałam sobie zroobić ołtarzyk:)
p.s ASIU DZIĘKUJEEEEMYYYYYYYYYY:*
:love: Jesteście najlepsze !! :*:*
Było cudownie... :*
I dziekuje za prezeniki urodzinowe :wstydek:
Kurko... nie wiem jak się odwdzięczę ..:):*
Przepraszam ze mnie nie bylo ale mielismy sytuacje rodzinna wazniejsza niz moj wyjazd i musialam sobie odpuscic..pisze dopiero teraz bo nawet nie mialam czasu wczesniej do komputera sie dosiasc..mam nadzieje ze innym razem sie uda...:(
Porcja fotek z uściskami od Zuuzaneczki
:kooffa: