-
Odp: [27.05.2010 Katowice] Warsztaty by Farbstift
Cytat:
Napisał
woszczur
matko :o ja jak zwykle jak paralityk graslawy!! boszszsz... :why: :haha:
jak paralityk to raczej ja wyszłam na tym grupowym:slina:
-
jaaaaaaaaaaaa ale wam zazdroszczee tych warsztatów nooo
-
Dziewczyny, chciałam Wam jeszcze bardzo podziękować za tak miłą atmosferę tych warsztatów.
Za to że tak miło zostałam przez Was przyjęta.
Madziu dzięki za tak świetną organizację. Było suuuperrr!
Dyplomy są śliczne!
Muszę podziękować Woszczurkowi za cenne wskazówki!!! Dziękuję Ci kochana i obiecuję ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć!!!
Szkoda że musiałam tak szybko zmykać
ale jeśli tylko będą następne warsztaciki forumkowe to siedzę i robię pazurki aż do końca :D
-
Jetem i ja...
Kochane to były moje 6 warsztaty na jakich byłam..wszystkie dotychczaseowe były firmowe, profesjonalne z instruktorem..wynioslam z nich bardzo duzo i zawsze bylam zachwycona tymi spotakniami w gronie pazurkomaniaczek...jednak te wczorajsze - bez instruktora, niczym nie roznia sie od poprzednich..Bylo bardzo fajnie! Swietna atmosfera, super ekipa naprawde zdolnych dziewczyn i to co kocham najbardziej na swiecie...pazurki! I jedzonko :Dczegoz chceiec wiecej....??
Bardzo chce podziekowac Madzi - Farbstift - za organizacje! Swietne miejsce, super cena i przesliczne dyplomy!!! Mimo ze jestes po maturalnym zawrocie glowy, poswiecilas swoj czas i zorganizowalas spotkanie laczac przyjemne z pozytecznym zebysmy mogly sie spotkac i poznac sie osobiscie (apeluje i prosze uprzejmie o medal dla Madzi za zorganizowanie warsztatow!!). Madziu dziekuje :kwiatek::kwiatek::kwiatek::*
Izabelo ma..Woszczurze Ty potrzepany i niewyzyty...diable nie kobieto...bardzo Ci dziekuje za przygody z Nubira, za wyprawe do Alle, za salatke i za to ze bylas! Iza nie mowilam Ci tego tam, ale mowilam do Sylwii, ze jestem z Ciebie bardzo dumna, bo zrobilas ogromny postep pazurkowy! Jestes doskonalym przykladem tego, ze cwiczac mozna dojsc do perfekcji! no i w ogole aj law ju :kwiatek::*
Sylwia - Ladyss, dzieki za towarzystwo w drodze, za pogaduchy, wymiane zdan i za ploteczki! Kochana cwicz, a pazurki beda coraz sliczniejsze! I zapraszam na pazurki przy kawce :D dziekuje rowniez za pyszne ciasto :glodny::kwiatek::*
Moniczka - Nnisiaa, bardzo sie ciesze ze Cie poznalam! Jestes super kobieta, zdolna, ale nie wierzaca w swoje sily stylistka i swietna modelka do pazurkow:D I jestes taaaka wysoka, ze czulam sie jak kurdupel! :DKochana dziekuje za ploteczki i ze cierpliwie siedzialas na moich pokazach :kwiatek::*aha! i rozpakuj mandzur w domu i rob pazury!!!
Aniu milo bylo Cie poznac:) cwicz kochana, bo widzialam, ze bardzo Ci zalezy zeby sie nauczyc, a sie ceni! dziekuje za robienie fotek :kwiatek::*
Ewelinko - Pazurkomania, dziekuje Ci za prezent kochana! i za prezentacja artykulow Sharto, za pogaduchy i zorganizowanie warsztatow comiesięcznych o ktorych rozmawialysmy!Super bylo znow sie spotkan i poplotkowac! masz sliczne dzieciaczki :D dziekuje kochana :*:kwiatek:
Ewelino - Pogodka, gratuluje zwyciestwa! Nazlezalo sie, bo jestes bardzo zdolna stylistka z masa pomyslow na zdobienia i wykorzystanie do tego sprzetu wszelkiego uzytku :D dziekuje za muszelki, za pogaduchy i za to ze pomagalas dziewczynom z akrylem! :kwiatek::*
Ewelino - Świstaczku, gratuluje zwyciestwa w konkursie na wiedze teorytyczna! Widac, ze chcesz sie uczyc, ze masz talent i dazaysz do perfekcji! Kochana idzie Ci swietnie i jestes na dobrej pazurkowej drodze! dziekuje za aktywnosc podczas pokazow, za pytania i zachete dla dziewczyn! :kwiatek::*
Asiu- Dzoana, zrobilas przepiekne pazurki! Malowanki boskie! Masz talent! Dziekuje za aktywnosc i pytania podczas pokazow, za usmiech i pogaduszki o dzieciaczkach :D Kochana na awatarze wygladasz duzo powazniej, a w rzeczywistosci jestes mala szczupla i sliczna kobieta! Figura godna pozazdroszczenia! Super bylo Cie poznac i mam nadzieje ze warsztaty u Ciebie sie odbeda! :D:kwiatek::*
Basi - Basia Pazderska, dziekuje za prezenciki, za to ze chlonela wiedze jak gabeczka, za usmiech i pogaduchy! Jestes Kochana taka malutka i szczuplutka, ze normalnie bylabym sie Ciebie mocniej wysciskac, zeby Ci krzywdy nie zrobic :D super, ze sie poznalysmy! :kwiatek::*
Kseniu - Ksenia BG, jestes bardzo pracowita!Widac, ze kochasz pazurki i ze chcesz dojsc do perfekcji! ogromne brawa za to! cwicz kochana a bedzie jeszcze lepiej! Super, ze moglam Ci doradzic i dziekuje za pytania i aktywnosc w czasie pokazow! :*
Daruś - Dudejla, Ty kochana to w ogóle jestes strasznie radosna kobieta! usmiech na twarzy non stop! bardzo lubie takie osoby! Kochana bardzo sei ciesze, ze Cie poznalam :) na awatarze wygladasz duzo powazniej nie w realu :) dziekuje za aktywnosc :kwiatek::*
Aga - RedSunset, kochana cwicz i pokazuj efekty! widac ze chcesz sie nauczyc i ze chlonels kazde slowo! dziekuje za aktywnosc i prace, ze sie poznalysmy i licze na kolejne spotkania! :kwiatek::*
dziekuje rowniez Karolinie i innym ktorzy byli, przez chwile ale jednak :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
a sobie dziekuje, ze dowiozlam sie na miejsce cala i zdrowa, ze kupilam sobie pare fajnych rzeczy i ze wytrzymalam z Woszczurem :leze::leze::leze:
no i musze sobie pogratulowac, ze mam takiego bystrego meza, ktory swietnie sobie poradzil z dwojka smykow :D dzieci wykapane, najedzone i ulozone do snu! naczyn w zlewnie w ilosci 0, kurze wytarte, podlogi pomyte, kolacja naszykowana! :o:o:o Bosheee daj wiecej warsztatow!! :leze::leze:
dziekuje kochane!!!!!!!!!! bylo cudownie!!!!!!!!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
fotki wysylajcie na
-
jesooo kamila ze ci na 3 czesci tego postu nie podzieliło to sie dziwei :haha:
nie moge sie tej fotorelacji doczekac... mimo paralitycznego wyglądu :lol:
-
-
Widzę że warsztaty były udane :D Ech żałuję że nie mogłam tam z wami być :(
podepnę się pod zdanie korci:
Cytat:
jaaaaaaaaaaaa ale wam zazdroszczee tych warsztatów nooo
:D
-
ooo jest i moja zmoczona łapka do SPA :D Sylwia dziekuje :*
IZA SZALONA TY !!!!!!!! :D ale dałas podpis nade mną na tym zdjęciu, wariatka! :leze:
A tak w ogóle to fjnie znowu było Cię zobaczyć ;)
W ogóle dziewczyny dzięki za rady, z rozmowy i z to,że mogłam tam być z Wmi mimo młego pociągowego poślizgu :P
Kmilko dzięki za tak miłe słowa- aż się łezka zakręciła :D nprawde fajna z Ciebie kobietka :D
A warsztaty zorganizuję (nawet wczoraj wieczorem już pytałam o salę :leze:) ale dajmy odsapnąć dziewczynom i myślę,że pod koniec czerwca/ początek lipca zrobimy ;) :skacze2:
-
Po głęboki namyśle, ogłaszam pozostałe miejsca w konkursie warsztatowym "Magia zdobień":
I miejsce- zdecydowanie Ewelina Pogoda (Pogodka nasza), za oryginalny pomysł wtopienia muszelek, rewelacyjne zdobienia akrylowe i śliczny kształt
II miejsce- dla Joanny Bandurskiej, za urzekające malowanki i sympatyczne stworki
III miejsce- dla Kamili Ceglarek, co prawda zdobienie nie do końca pod temat, ale za to nie dało się oderwać od tych pazurków wzroku a kształt powala na kolana
Gratulacje!!
Pogodka otrzymała dyplom i nagrodę na warsztatach a pozostałe dziewczyny otrzymają dyplom drogą meilową:*
-
Cytat:
Napisał
farbstift
Po głęboki namyśle, ogłaszam pozostałe miejsca w konkursie warsztatowym "Magia zdobień":(...):*
a przepraszam... gdzie zdjęcia tych dobień??
bo ja tak zamotana ze nawet nie widziałam kto co zrobił :D
-
Mam tylko zdjęcie łapki Asi i swojej...Kamilki nie wolno wstawiać:D a Pogodki pazurkom Ania robiła zdjęcia;) Wszystko w swoim czasie:D Kto ma niech wstawia, bo moje niewyraźne;)
-
Cytat:
Napisał
farbstift
III miejsce- dla Kamili Ceglarek, co prawda zdobienie nie do końca pod temat, ale za to nie dało się oderwać od tych pazurków wzroku a kształt powala na kolana
no przeciez mowilam od 2 dni ze mam piekne paznokcie buhaahahahhaha:leze::leze::leze:
a tak na serio to dziekuje:*
prace wstawie jak dostane info od gazety ;)
-
Bardzo jeszcze raz dziękuję za to pierwsze miejsce jestem z niego strasznie dumna i jest dla mnie najważniejsze:love:
-
Dziewczyny tylko pozazdrościć takiej atmosfery i tylu wrażeń, o wymianie doświadczeń i nauce już nie wspomnę;) Cieszę się, że wszystko się udało :D A następne może w Krakowie? :D
Gratuluję kochane !! !! !!
-
Pazurki Pogodki
Paznokcie KaMiLiC
I powstające Woszczurkowe dzieło
-
Cytat:
Napisał
RedSunset
I powstające Woszczurkowe dzieło
:o matko świeta, wiedziałąm ze mam duzy odrost.. ale bez przesady... chyba przegłam pałe :blink:
-
Wyszłam na zdjęciu jak ćpun:leze: może naprawdę liquid szkodzi?:leze:
-
-
Boski :love: A czyje to pazurki na dyplomie?
-
no też miałam wkleić ale madzia mnie ubiegła :P
rączka jest Ani Otkińskiej :D
-
Anny Otkińskiej:)
A tu dzieło Izy (kwadrat) i Eweliny(szpic):
http://images47.fotosik.pl/298/ff9419c06654934bmed.jpg
-
Boze.. RedSunset usuwaj fotkę moich zdobień!! kto w ogóle zrobił mi takie wstrętne zdjęcie na moim buszu na ręce? :/: :D:D ja sama wstawię swoje :P
-
dziewczyny piękne te pazurki :) super !! !! !! zazdroszczę Wam na prawdę, ale dla mnie to troszkę za daleko.
Farbi należy Ci się to wyróżnienie !! :):)
-
Dzięki nanami:) Zawsze możecie u siebie zorganizować:)
-
dzoana mnie zmusiła :) i usunęłam zdjęcie
liczę na to wstawisz zdjęcie własnej produkcji bo prześliczne były Twoje paznokcie :yes: