ale niestety od złotka nie dostaliśmy pracy więc nie wzięła udziału .... ale ma dobre podejście i wie że jeszcze wiele konkursów przed nią i przed wszystkimi :przytul:
Printable View
ale niestety od złotka nie dostaliśmy pracy więc nie wzięła udziału .... ale ma dobre podejście i wie że jeszcze wiele konkursów przed nią i przed wszystkimi :przytul:
O widze jakies dwie nowe prace:wow:Piękne:love:
tak, zostały przez przypadek pominięte (może gdzieś się w spamie zawieruszyły) i autorki się zgłosiły, że nie ma ich prac. Udowodniły, że w terminie wysłały maile z pracami :) Spokojnie to nie żaden przekręt i wszystko zostało solidnie sprawdzone ;)
Emilia B.Nawet by mi przez myśl nie przyszło ze to jakiś przekręt;)A dlaczego nie możemy oddać głosu na prace?Nie ma głosowania?
ja tak odrazu dla forum całego wyjaśniłam skąd one się wzięły żeby nie było niedomówień bo nic gorszego nie ma ;)
co do głosowania czekamy na Kamisa :)
Acha;)To czekamy na Kamisa,bo chciałabym oddac swój głosik na moja faworytkę;)
A Ja nie widzę tych 2 nowych ;> gdzie one są ??
paznokietki na samym dole :)
to czekamy na Kamisaaa :) jupi juz niedlugo poznamy finish tego konkursu :)
hahaha , bo Ja zawsze wchodziłam na wzorki.info żeby obejrzeć pracę i nie zwróciłam uwagi że Kamis zrobił już odpowiedni temat tutaj :)
Piękne te nowe prace OBIE :) !
Czyzbym to ja pierwsza je dostrzegła?To chyba przed chwila były dodane;)Ale miałam nosa;)
nie - wczoraj późnym wieczorkiem :) dodałam jak najszybciej żeby autorki się nie denerwowały :)
A myslałam;)Codziennie tam wchodze żeby popatrzec sobie na te cudeńka i sprawdzam czy można głosować;)
a widzisz to jednak praktycznie caly dzien przelezaly tam bez Twojej wiedzy ze sa :P ale sa naprawde sliczne te 2 prace i wcale sie nie dziwie dziewczynom ze sie denerwowaly :D :skacze: i brawa dla Ciebie Emiliu ze je tak szybko wyratowalas z opresji :D:kwiatek:
Oj. Brawa:piatka:nie chciałabym byc na ich miejscu;)
ja kiedyś byłam w takiej sytuacji - spociłam się jak mysz a ręce mi się tak trzęsły jak pisałam do Kamisa :haha: normalnie jakby moje życie od tego zależało haha panika jak nie wiem co :D
dziewczyny dajcie mi linka jakiegos bo ja nie widze tych nowych prac
faktycznie są nowe pracki :),kiedy poznamy wyniki?
:wow: fajne te dwie nowe!! super... juz nie moge wytrzymac....kiedy rozwiazanie ....:skacze:
o kurde , ale sliczne;)
Piekne prace! Sie dziewczyny postaraly!:ok:
piękne w większości, mam już faworyta...ciekawe czy wygra:D
piekne prace dziewczyny!!!! tez sie nie moge doczekac glosowania mam juz swoje faworytki ciekawe czy trafie z miejscami:D