Jade śliczna róża :love: Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Twoje działa na pazurkach.
Agnieszka paznokcie pierwsza klasa a zdobienie cud miód i orzeszki :kwiatek:
Printable View
Jade śliczna róża :love: Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Twoje działa na pazurkach.
Agnieszka paznokcie pierwsza klasa a zdobienie cud miód i orzeszki :kwiatek:
:tuptup::tuptup::tuptup::tuptup::tuptup::tuptup::t uptup:
zamowilam
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
KREDKI AKWARELOWE OŁÓWKOWE MONDELUZ 72 KOL (1449656088) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wyglądają na świetne!!!!!!!!!!!!!:ok:
kochane dziewczyny:wstydek: czy ja też mogłabym dostać te materiały ?? :kwiatek:
?? ?? ?? ?? ?? ??
weronikasobisz@wp.pl
zaraz Ci wyślę. ^_^
Takie jeszcze moje bazgroły:D
Narysowałam jeszcze głowę konia i takie gryzmoły kolorowymi zwykłymi kredkami ale nie dałam rady zrobić fotek.
A zapomniałam próba narysowania kota ale mój starszy syn stwierdził że wygląda jak by go auto potrąciło i mam jeszcze poćwiczyć:leze:.
Dziewczyny dalej pochwalcie się swoimi pracami.:kooffa:
kobitki ja Was poprostu:kooffa:za te wasze pomysły.... a człowiek wcześniej sam siedział i kombinował....:) jesli mogłabym też prosić o te rysuneczki na maila patisia_pati(at)vp.pl :thx:
kredki przetestowane, uwielbiam je :cwaniak2: takie byle co narysowane , ale przekonałam się jak super nimi się rysuje :yes:
Planuje mamie na imieniny narysować coś jak obraz może A3 - róże w kolorze herbacianym bo to są jej ulubione kwiaty w ulubionym kolorze dobrze że mam jeszcze sporo czasu do jej imienin. Za to moja ciocia chce bym jej namalowała obraz na ścianę. Moim bliskim bardzo spodobały się rysunki kredkami akwarelowymi choć na razie wiele im brakuje do perfekcji .
Załącznik 37038Załącznik 37039Załącznik 37040Załącznik 37041
clleo śliczne malunki :ok:
Agnieszka jesteś moim guru kredkowym :D zdradź mi tajemnicę jak uzyskujesz taką głębię koloru? mam takie kredki jak Ty:) a wychodzą mi takie bladzieńkie.
moje ćwiczonka
Załącznik 37044
Meg ja zęby było bardziej wyraźniej to zaczynam malowanie od najjaśniejszego kolory a potem na nim maluje coraz ciemniejsze kolory. Trzeba też dobrze zmatowić pazurka ja używam albo polerki 100/100 albo nakładam na pazurka top coat matt czyli taki żel matujący żeby ładnie zmatowić pazurka. a i jeszcze musisz mieć dobrze zaostrzoną kredkę żeby linie były cieńsze. a do robienia cieniowania kredkę trzymaj lekko pod kątem.
A i jeszcze jedno. jak malujesz kredkami i widzisz że są wgłębienia w które kredka nie maluje to znaczy że powierzchnia jest za grubo zmatowiona bo są takie bruzdy jakby i musisz ja bardziej wygładzić. Nie wiem czy dobrze to przedstawiłam.
bardzo dobrze wyjaśniłaś. Dziękuję
meg bardzo fajnie:ok:
meg - mój synek ma fioła na punkcie myszki miki i całej reszty jej przyjaciół nie mogłam go odciągnąć od monitora jak zobaczył twój rysunek. obrazek super.
Agnieszka bardzo dobrze objaśniła jak postępować z kredkami dodam tyle że aby osiągnąć różne odcienie cieniowania jedną kredką musisz płynnie zmniejszać lub zwiększać nacisk kredki.
Zawsze zaczyna się cieniowanie od najjaśniejszej do najciemniejszej to jest właśnie urok akwareli :)
O BOZE!!!!!!!!
Musze miec te kredki!!!:skacze:
oto moje kredczaki :D i to co nimi wycudowałam :) pierwsze próby na kartkoniku od kredek hihi :D :skacze::skacze::skacze: mam nadzieje ze z kazdym nastepnym bedzie lepiej :) pozniej moze cosik na tipsach zmaluje ;)
;(a ja mam tylko 24 kredki .
Barbara bardzo ładne
oto moje ostatnie wypociny mało czasu więc nic specjalnego - muszę zacząć ćwiczyć na tipsach ( ciekawe czy dam rade namalować głowę tego konia na paznokciu-_-)
Zdjęcia fatalne coś aparat mi klenka
hm i takie se proby na tipsach ... na zywo jakos lepiej wyglada :(
Kwiatuszki :) i takie wzoreczki:)
Basiu, pamietaj, ze za kazdy razem bedzie lepiej :) zdjeciem sie nie przejmuj, oszukuja strasznie ale z tego co widze to fajnie Tobie idzie :)
Agus rewelacyjne, jestem pod wrazeniem :) ten pierwszy :love:
barbara_kawka,clleo11 super ćwiczenia :)
agnieszka-x cuuudne zwłaszcza te pierwsze:)
clleo pięknie. Koń jak żywy - ale nie wiem dlaczego spojrzeniem przypomina mi małą Mi z Muminków. Ale rysuneczki biuti.
Basiu jak to mówią pierwsze koty za płoty, ślicznie Ci to wychodzi:ok:.
agnieszka-x ja uwielbiam oglądać Twoje prace, jesteś mistrzynią w tym co robisz z tymi kredeczkami:master:.
clleo11 rewelka;).
Barbara kawka - super ćwiczonka , zobaczysz jeszcze trochę i będziesz śmigać rysunki z zamkniętymi oczami.:D
Agnieszka - rewelacja oczu nie da się oderwać takie piękne :szczena::master:
Tomaszka- ha ha a mój synek (2,5 latka ) stwierdził że to krowa:haha:
agnieszka super te wzorki