no to ja już wiem gdzie będę robić zakupy, żele kolorowe mi się podobają i pędzle, innych żeli muszę spróbować
Printable View
no to ja już wiem gdzie będę robić zakupy, żele kolorowe mi się podobają i pędzle, innych żeli muszę spróbować
Poziomko przypominam, że do północy masz 15% rabatu :)
byłam dzisiaj na targach w Poznaniu i jestem mega zawiedziona ze Indigo sie nie wystawiło :(
Anoxa, szkoda, że nie zapytałaś. Duzo osób sie pytało czy będziemy... i na forach i na priv. Te targi to w ogóle były bidne. Z paznokci wystawiało się 5 firm na krzyż.
NIe wiem czy zauważyłyście ale paznokcie juz się tak na targach nie wystawiają...
Kasiu a co z targami w Londynie- będziecie?
Kasiu akurat jechalam typowo na fryzjerskie nie wiedzialam w ogole ze sa polaczone z pazurkowymi dopiero po drodze sie dowiedzialam i mialam nadzieje ze Indigo bedzie ale naprawde bylo biednie i pod wzgledem fryzjerskim i kosmetycznym
No ja byłam zaskoczona biedotą... Dobrze, że firmy na które ja liczyłam były, ale wcześniej to sprawdziłam;)
Syrenko jeszcze nie wiemy, ale na pewno są większe szanse, że Indigo będzie w Londynie niż w PL..
... sądziłam że wystawia się tam firma a nie przedstawiciel:) To są jedne z większych targów a więc promocja pełna gębą na IE i UK .
Hmmm
Tak Syrenko, wiemy co to za targi:) Indigo jak najbardziej za granicą się wystawia. Po prostu nie wiemy czy czasowo da radę. założyciele firmy są w rozjazdach po różnych krajach, promując nasza markę, stąd nie wiadomo czy starczy czasu...
Widziałam, że macie nowego szkoleniowca. Powiedzcie coś bliżej o niej. :/:
Tak naszym nowym instruktorem i dystrybutorem jest Paulina Pastuszak i działa na terenie Krakowa. Serio muszę ją przedstawiac?? Zdobyła mistrzostwo świata w Monachium:) w Polsce już nawet nie liczę;) Jurorka mistrzostw..oj wiele by pisać :) Wystarczy wpisać w googlach:)
dziewczyny ktore pilniki dostepne przez indigo polecacie? wczesniej zawsze kupowalam z christrio a teraz chciala bym sprobowac tych
Bylam na początku przerażona tymi prostymi ale świetnie się nimi operuje. Biały prosty szeroki lub zebra prosta szeroka 100/180:)
Ja uwielbiam te: Zebra wąska 100/180
A dziewczyny tą 3ml hybrydą ile mniej wiecej kompletów paznokci zrobię 2, 3? Zastanawiam się jak bardzo wydajne one są.
Dopiero zaczynam przygodę z hybrydami, dlatego mam tyle pytan ;)
ja kupiłam sobie próbkę neon pink i ma taki "zdezelowany" pędzelek że szok ...
mimi reklamuj ;)
justynka najbardziej coverka może przypominać nude;)
To są próbki-więc powinny byc jedynie na spróbowanie, ale na 2x dłonie i stópki starcza na pewno;)
Wielkie dzięki. Na początek chce zamówić te probki, zeby zobaczyć jakie kolorki bedą sie cieszyc najwiekszym zainteresoaniem, a przy okazji pocwicze. Licze na to, że bedzie dobrze mi się pracowało na Indigo. Dużo pozytywów wyczytałam na roznych portalach, a cena nie jest wygórowana:)
nie no bez przesady to w koncu tylko próbka musze używać zwykłego pędzelka :( dam rade
Justyna.t3 świetny coverek uzyskasz jeśli pomieszasz cover (żele) nr 1 i 3 pół na pół,piękny naturalny kolor wychodzi-Marcelina Dudek mi podpowiedziała :)
Iraa ale Justynka pyta o hybrydy- nie o żele ;)
Czy można zamówić hybrydy z węższym pędzelkiem ? bo ten standardowy jest za szeroki
Madziu to zalezy od Twojego dystrybutora. Dowiaduj się bezpośrednio w firmie, w której będziesz zamawiać hybrydy.