widzę ze lepszą zabawa niz głosowanie jest rozpoznawanie prac :D
Printable View
widzę ze lepszą zabawa niz głosowanie jest rozpoznawanie prac :D
No chyba nikt nie będzie na siebie głosował :wow: na tyle to myślę, że każdy ma swojej godności
Dziewczynki przepiękne prace:love:
Trzeba mieć honor i głosować na najładniejszą a nie swoją...ale różnie tobywa
Ja też już głosik oddałam:D. Zagłosowałam na tą, w której urzekł mnie najbardziej kształt. Jest rewelacyjny:love:, sama go próbowałam, ale marnie mi szło:P.
Domyślam się chyba czyja to praca;).
Shola chyba głosowałyśmy na tą samą pracę :D Jak dla mnie jest rewelacyjna pod każdym względem! Również rozgryzłam autorkę :D tak mi się przynajmniej wydaje :D
tez uwazam ze glosowanie na swoja prace jest nie cacy, ale kazdy sobie moze zrobic jak chce, nie:) moj głosik tez juz poszedl i nawet wiem chyba na kogo:D
Sadze, ze glosy sa weryfikowane, takze nie ma co dmuchac tematu :)
Też myslę że głosy sa weryfikowane i te na siebie nie będą znaczące :)
Dziewczynki piękne prace :ok:Mój głosik też już poszedł :D
Z przykrością oznajmiamy, iż dwie prace złamały 10 pkt regulaminu
Bardzo prosimy o ponownie oddanie głosu w sondzie
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...k-diamond.html
tu sie nie ma co smucic ... trzeba byc fair wobec innych ;) jesli ktos zlamal regulamin musi poniesc kare
tak tak tez tak uwazam :) ale szkoda ze wogole takie cos mialo miejsce ;/ bo dziewczyny powinny byc fer wobec siebie :( no ale trudno :) mam nadzieje ze takie cos sie juz nie powtorzy :)
A ja osobiście proszę Was od powstrzymania się od ujawniania swoich domysłów na temat autorów prac biorących udział w konkursie, zachowajcie to dla siebie.
zagłosowane ponownie..:]
również zagłosowałam ponownie :)
Popieram Sami i jeżeli macie podejrzenia że prace już gdzieś widzieliście lub podejrzewacie ze jest przerobiona to napiszecie proszę do któregoś z modów lub adminów (najlepiej jak jest w jury) :) Bycie fair wobec innych i samego siebie to podstawa w konkursach.
prosimy o info na glownej zeby ponownie zaglosowac bo ja przez przypadek tu wlazlam i zauwazylam... (nie wchodze by nie siedziec jak na szpilkach :) )
a wyniki konkursu też beda opoznione ze wzgledu na wznowiona ankiete, czy pojawią sie w planowanym terminie?
podejrzewam ze opóźni się wszystko
I ja zagłosowałam jeszcze raz:)
O nieeeeeee, odpadła moja faworytka buuuuuuu ;(
Zagłosowane ponownie. :)
:( kurcze to chyba ja walnełam gafę :/ ale jeśli i to chodzi to pazurki Meg były w jej stylu, może trochę podobne ale nie te same :/
Jak to przez mój długi jęzor i to że najpierw piszę potem myślę to Meg bardzo Cię przepraszam:/ bo moim zdaniem miałaś dużą szansę wygrać :/ praca była cudowna :/ Jeszcze raz gorąco Cię przepraszam :* Głupio mi teraz :/
Za bardzo nie wiem o co chodzi, bo dopiero teraz weszłam i pewnie większość postów zostało usuniętych...co do ujawniania kto jaką pracę zrobił, nikt nie napisał który numer czyja praca..więc jak sobie powiem, że poznałam tą i tą, nie znaczy, że wszystkie już wiedzą która..ale spoko. Głos oddałam ponownie.