-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
o moze sie jeszcze załapie ;p
-
wlasnie wyslalam fotki-wybralam w koncu pierwsze lepsze-od wczoraj sie im przypatrywalam i nie moglam sie zdecydowac, konkurs by sie skonczyl a ja bym sie jeszcze decydowala.
prosze o potwierdzenie czy doszly-poczta mi czasem strajkuje
-
-
-
ja dziś robiłam pazurki na konkurs i okazało się,że lampa nie utwardza poszły żarówki ;( ;( i po pazurkach
-
czy praca musi być na obydwóch rękach.. bo mi niestety nie ma kto zdjęcia zrobić... :(
-
Mogę prosić o potwierdzenie dojścia mojej pracy?
-
lista zaktualizowana :). jak znajdę chwilę to może podzielę osoby w dwie grupy ..
-
Kamis ja tam nie dodałam że jestem w tej grupie b ale to chyba wiadomo ;)
-
No to moja praca została wysłana...
Ale jakoś nie jestem z niej zadowolona:/:
-
Ladyss hihi co 2 tak pisze...:D... a pewnie prace macie odjechane;).... bo jak ogladalam sobie foteczki wszystkich to same cudenka ;)
-
Macie fajnie:good:
ja też chciałam wysłać pazurki na konkurs ale niestety nie mam tyle postów;(;(;(
pozdrawiam wszystkie forumowiczki;):papa:
-
Jak sie sprezysz to jeszcze mozesz posty nadrobic;)
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
Ladyss hihi co 2 tak pisze...:D... a pewnie prace macie odjechane;).... bo jak ogladalam sobie foteczki wszystkich to same cudenka ;)
Ale ja naprawdę nie jestem zadowolona przez kamuflaż który mam;) no i dopiero na zdjęciu zauważyłam niedociągnięcie we frenchu.
-
Ladyss jak masz jakies 2 rączki i zdarzysz probuj jeszcze raz. Poproś Kamisa to może Ci pozwoli żeby zamienić prace ;) Ja też tak mam że dopiero teraz widze że tu źle i tu źle, ale zawsze tak bedzie, głowa do góry ;)
-
a ja już zaraz zabieram się do pracy:)
-
Ale już duzo prac :] super bedzie na co popatrzeć, bo chyba pokażesz nam Kamis wszystkie nadesłane prace ? ;P
-
Cytat:
Napisał
Angie1722
Ladyss jak masz jakies 2 rączki i zdarzysz probuj jeszcze raz. Poproś Kamisa to może Ci pozwoli żeby zamienić prace ;) Ja też tak mam że dopiero teraz widze że tu źle i tu źle, ale zawsze tak bedzie, głowa do góry ;)
Nie mam modelki a dalszych znajomych nie chce prosić bo się przyzwyczają do darmowych wizyt:P Jest jak jest - czyli na moje możliwości i produkty nie tak źle:) a następnym razem będzie na pewno lepiej.
-
mam taki piękny french ale muszę nazbierać postów żeby wysłać:(:(:(
-
Tipserka wyślij pracę, posty będziemy sprawdzać dopiero 1 sierpnia więc nie będzie problemu :]
-
Kamis czy doszły moje zdjęcia?
-
też chciałam brać udział w konkursie ale niestety niemam modelki :(
-
Cytat:
Napisał
Chanti25
Ale już duzo prac :] super bedzie na co popatrzeć, bo chyba pokażesz nam Kamis wszystkie nadesłane prace ? ;P
też bym chchiała później wszystkie zobaczyć :D Jak się skończy konkurs i czyje są czyje :D
-
a ja sie tylko chciałam spytac gdzie obiecany podział na stylisti i poczatkujce Panie Szefie??? hm?? hm?? no gdzie?? gdzie??:D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
a ja sie tylko chciałam spytac gdzie obiecany podział na stylisti i poczatkujce Panie Szefie??? hm?? hm?? no gdzie?? gdzie??:D
może chodzi o to że czarny kolor - początkujące, a fioletowy to stylistki?? :D