-
Odp: [Konkurs] PasteLove
Gratuluję dziewczyny. Jedna z moich faworytek na podjum :) Ale nie ta na którą ostatecznie głos oddany ;) Prac naprawdę było wielle ciekawych. CHoć wiele było wbrew regulaminowi na dwóch dłoniach co pewnie zmniejszyło ilość prac branych pod uwagę przy wyborze Jury. Pewnie zostały odrzucone i w ten sposób było mniej do oceny ;) Ale itak długo trwał wybór...
-
No wiesz Evelina wśród 42 prac, raptem chyba 4 były na dwóch dłoniach - nijak nie ułatwiło nam to wyboru ;)
-
Tylko 4 cztery na 2 dłoniach. A myślałam że więcej ich tam było ;) ALe przecież nie będę liczyć ;) No to 38 zostało to szczere współczucie dla Jury . Prac tyle pięknych że 3 miejsca to za mało na podjum hehe
-
Cieszę się strasznie ze osoby na podium są jakie są. Własnie nad tymi pracami się zastanawiałam. BOSKIE po prostu :slina:
a ten pierścień :love:
-
Gratuluje wygranej glosowałam na wygraną pracę :) jest boska :love: a pierścionek to bym z chęcią ponosiła :serce:
Reszta prac również super :) i też bym miała ogromy problem z przyznaniem miejsc na podium
-
Gratuluje wszystkim:ok:
Elirena głosowałam na Ciebie, piekna praca - i zblizona do mojej której nie wysłałam:/:
-
Medaliki rozdane, proszę zgłaszać na pw jeśli kogoś niechcący pominęłam ;)
-
Gratulacje dla dziewczyn na podium, piękne prace :)
-
Gratuluję :)
piękne prace :)
Karola śliczności :D
-
Wczoraj doczekałam się wyników i bardzo dziękuję za wyróżnienie :-)
Dziękuję za pierwszy medalik wyróżniający :-)
Wspaniałe prace, oczywiście poziom wyrównany :skacze:
Oby więcej takich konkursów z dwiema pracami do wysłania :P
-
Gratuluję Wam dziewczyny :skacze: ja jak zwykle na szarym końcu :haha: ale i tak było fajnie :yess:
-
gratulacjeee ;p :* dziekuje za pierwszy medalik ;p hahah nastepny musi byc wygrany ;p a na meilaa beda wysylane dyplomy czy jak?
-
Tak, na mejle, ale dyplomiki są jeszcze w fazie projektu, więc troszku trzeba będzie poczekać ;)
-
aaaa moge czekac ile wllezie wazne ze bede mogla wydrukowac i powiesic na scianie normalnie moj pierwszydyplom w zyciu hahahhah trzeba sie pochwalic
-
Dziewczyny ja również gratuluję i tym wygranym, wyróżnionym i tym które brały udział w tym konkursie :)
-
......jejku nie spodziewałam się ,że stanę na podium przy tak piiiiiiiiięknych pracach:o.Gratuluję wszystkim- dziewczyny wspaniałe prace:love::ok:
-
Ty się nie spodziewałaś ? :aty: już nie bądź taka skromna ^_^
-
no poważnie:) i jeszcze mnie pobiła ja nie wiem;(:placz:
-
Gratuluję Dziewczyny :) i dziękuję za wyróżnienie :)
-
Dziewczynki serdeczne gratulacje !!
-
I ja gratuluje zwyciezcom :D
moja praca wśród wyróżnionych i za to dziękuję bardzo :)
Ciekawi mnie czy na dyplomiku będzie to wyróznienie i co to za zestaw może być pielegnacyjny??????????????????? hehe
-
Ja również wszystkim gratuluję i dziekuję za wyróżnienie :)
-
gratuluję wszystkim dziewczynom na podium i wyróżnionym , wielkie brawa !!!
-
Bardzo dziękuje , zestawik własnie doszedł do mnie cały i zdrowy ,ale sie ciesze :] <3 ;*
-
MesiaszCiszy chwal sie co dostałaś :D