no własnie też się zastanawiam... co to? ten pinger?? :D
Printable View
no własnie też się zastanawiam... co to? ten pinger?? :D
Witam wszystkich nowo przybylych:)na Najlepszym Forum na necie:):)
Witam was wszystkie ktore przybyly na ta strone...no i pewnie bedziecie zadowolone..:)
ja rowniez witam was dziewczeta, rozgosccie sie jest tu bardzo przyjemnie i dobrze trafilyscie !!!
pinger.pl - miniblog, czyli blog bez wysiłku
a skąd wiem... z reklam na pudelku... a co to pudelek??
http://www.pudelek.pl/:P:P:P
:koffaa: WITAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich!!
JAk już pewno zauważyłyście mam na imię AGA:P
jestem tudentką II roku ekonomii,pracuję w banku, a w wolnych chwilach zajmuję się paznokciami. jak na razie tylko i wyłącznie swoimi i pewnie tak zostanie przez dłuższy czas, bo jestem dość "zielona" w tym temacie:)
na blogu u pewnej dziewczyny własnie na serwisie pinger zobaczyłam link do waszego forum i stwierdziłam że chcę tu należeć :D
dzieki za miłe powitanie :D jak tylko znajdę chwile rzuce cos od siebie :D
jednakże egzaminy końcowe się zbliżają musze się uczyć...
czy ktos w tym roku kończy technika usług kosmetycznych?
Witam :) :przytul:
Witam wszystkich obecnych na forum, jestem tu nowa i mam na imię Ewa.
:] Pozdrawiam
Witam wszystkie dziołszki :)
witam witam !!!
Witam wszystkie kobitki:) Mam na imie Maja i jestem tutaj nowa. Chociaz zauwazylam ze jest bardzo mila i sympatyczna atmosfera. A wiec czuje sie jak u siebie:) Niestety z braku czasu niezajmuje sie zawodowo stylizacja pazurkow, ograniczam sie tylko do tego aby moje dlonie byly wizytowka w pracy:) Dziewczyny widzac Wasze pomysly coraz bardziej zastanawiam sie nad zmiana zawodu:) Gratuluje Wszystkim i pozdrawiam
witam nowe forumowiczki :)
majkarodzik może nie zmieniaj zawodu ;) ale przyłącz się na początek do pasjonatek ;) :D i próbuj swoich sił po godzinach :)
witam wszystkie forumki :) jestem Kamila :D pazurkami interesuję się od dawna jednak dopiero w marcu tego roku ukończyłam kurs stylizacji metodą akrylową w Golden Nails u Ani-K (Center Beauty - Pajęczno) :) pozdrawiam i mam nadzieję, że się tu zadomowię :D
Witam wszystkich :D
Witam wszystkie nowe osobki na tym forum.
Witam wszystkie Kobietki :) Trafiłam tutaj dzięki Adminowi! Już się cieszę na myśl o szperaniu w działach :)
nazywam sie Ania :)
witaj witaj
ciesze sie ze sie skusilas
zycze milego pisanka
i nieboj ie pisac
Witamy serdecznie:kwiatek:
Witam wszystkich serdecznie i moja kochana psiapsiolke AGNIESZKA75,buziaczki!!
ja rowniez witam
hej hej
witam serdecznie!! :D
Heloł :) witam serdecznie również :)
Hej dziewczyny :) Trafiłam na forum przypadkiem, wcześniej buszowałam na innych forch, ale widze, że tutaj też jest ciekawie :) Pozdrawiam!
witamy i mamy nadzieje że sie u nas zadomowisz :) :kooffa:
Ja też witam serdecznie
czesc iza,milo mi kaska
czesc wszystkim :D :*
moge powiedzieć, że tutaj na forum jest zajeb***ście ;D
witamy witamy chlebem i solą:):przytul:
Witam rowniez wszystkie nowe osobki na tym forum.
Witam serdecznie :)
Jako, że dzisiaj luzniejszy dzień w pracy i szperałam w globalnej sieci z nudów ;) to natrafiłam na to forum. Nie myśląc duzo zarejestrowałam sie i juz jestem z Wami :)
Pozdrawiam Sunny
Oooo witaj ma imienniczko nickowa.
Witam :) Ja tak bardziej z angielska ;) ale też się liczy ;)
witam witam
witam wszystkich:D
hej.
Witam wszystkich. nazywam sie karolina i od niedawna zajmuje sie przedluzaniem paznokci metoda zelowa. jeszcze niebardzo wiem jak sie ta strona poslugiwac ale napewno jakos dam rade :P
Witamy :hi:
witamy i do pisania zapraszamy :)