extra są te rzęsy :) sama bym takie chciała, bo swoje to ja mam takie króciutkie :(
Printable View
extra są te rzęsy :) sama bym takie chciała, bo swoje to ja mam takie króciutkie :(
Nicola to smigaj do jakiejs znajomej zaufanej kobitki na rzeski :D
Tylko sie nie śmiejcie!!! Wklejam zdjęcie mojej modelki ze szkolenia. To jest moja pierwsza praca -najpierwsza w zyciu. Widać dużo niedociągnięć- np- w lewym oku rzęska przy nosie gdzieś powędrowała i jest duzo pustego miejsca na rzeski ale .... to bylo na szkoleniu i juz cierpliwość mi się skończyła:D
Nie w lewym a w prawym oku.
Moniula ja się nie znam od strony fachowej, ale jak bym Twoją "modelkę" spotkała na ulicy to napewno by mi się jej rzęski podobały! A tej jednej bym nie zauważyła;)
Rada jest jak zwykle jedna... Ćwicz:D
a to moje oczko :D
http://images41.fotosik.pl/332/999fddf17c131bb7.jpg
piękne !! jak mi się podobaja takie dłuuuugie rzęsy :slina:
Moniula ja tam sie tez od strony fachowej nie znam ale mi sie podobaj:D
Anus Twoje oczywiscie tez sliczne:D ja mialam jakos taj dziwnie zrobione ze przy samych kacikach nic nie mialam:( a Ty widze super do samego konca;) wstawie foto chociaz juz dawno nieaktualne bo juz tylko kilka mi zostalo;)(znajoma mi robila)
bombowy efekt jest ja tez chce takie
moniula calkiem fajne rzeski, co ty chcesz, wg mniew troszke ta jedna powedrowala, bo za dluga na kacik, ale tak to sa super przeciez;]
annosia, ladne rzeski, ale rzeczywiscie kaciki wewnetrzne niewykonczone, po prostu dziewczyna nie wkleila ci tam rzesek, ale i tak wygladaja slodko:skacze:
center, super.. jak rozumiem dolna powieka to tusz...:D czy tez przedluzyli?
no coraz wiecej zdolnych kobitek rzesowych nam sie zbiera :leze:
center piekne te twoje oczko.
e u nas chyba niewiele albo wogole takich osob nei ma co przedluzaja dolne rzesy bo to juz szkolenie "master"trzeba miec a to u nas stosunkowo nowa rzecz wiec chyab jeszcze nie ma osob ktore by szkolily w tym zakresie ale nie orientuje sie az tak;)moze wy cos wiecie? mi kumpela z Anglii mowila ze sa takie szkolenia ale tam u nich i tez niewiele jest takich osob ktore szkola:]
RZĘSY,Przedłużanie rzęs,klej Supermocny!!! (1204242121) - Aukcje internetowe Allegro co myślicie o tym kleju???
czarnulka, nie znam tego kleju,
czarnulka a taki to juz znam, ale wolę z s-lashes ultra plus w tej samej cenie. Jesli nie masz wprawy jednak to wez ten, ktory mi pokazalas, wolniej wiąze. Ten moj wiaze w 2 sekundy.
anoosia, ja aplikowalam rzeski na dolna powieke, nie wiem, czy trzeba miec szkolenie master, byc moze tak, nie znam sie. Trudnosc w aplikacji lezy w tym, ze aplikuje sie na otwartym oku, trzeba jednak zrobic aplikację klejem o zmniejszonej emisji oparów np takim dla alergików, ale niewarta skorka wyprawki, aplikuje sie trudno, trzymają krótko i wygladaja wg mnie srednio"zamykają" oko, ale jak ktos lubi....
noo dokladnie na otwartym oku a to juz nie lada wyzwanie jak co chwile ktos mruga ehhe;) ja tam mysle ze lepiej henna zrobic dolne i tez jest spokoj na jakis czas;)
annosia, tak jest. Henna i juz... lepiej wygladac jak Audrey Hepburn(czyli rzesy tylko na gornej powiece), niz jak Zaba Monika, ta od Kulfona:skacze:
a to moje...
brawo Valia, bardzo ladne rzeski. Ja tez chce takie! Jesli mogę cos doradzic... wewnetrzne kaciki by sie przydalo wykonczyc, ja wiem, ze to najbardziej upierdliwe i po calej aplikacji juz sie nie chce tego robic, ale ja mam na te upierdliwosc sposob....
Jak dziele sobie oczko na segmenty, to "zmuszam" sie, zeby co jakis czas w wewnetrznym kaciku przykleic po jednej rzesce.... i znow.. skupiam sie na srodku oka, i znow walne jedna rzęskę w wewnetrznym kaciku. I jak przychodzi do ostatniego przepatrzenia srodka oka i zewnetrznego kacika to wewnetrzny juz mam zrobiony. Nic sie nie skleja, nic nie haczy, a upierdliwosc wewnetrznego kacika juz mam za soba nawet tego nie zauwazajac:skacze:
Czasem sobie mysle, nie bede robila wewnetrznego kacika, nie zauwaza nawet, ze go tam nie ma, ale... zauwazaja oj i to jak bardzo;]
dzieki za rade, napewno skorzystam:) ja tez bym chciala ale długieee...:(
oj Valia, zrobimy nooo
a ja? :P tez chce!
przyjezdzaj Dzoana, sezon sie skonczyl nie ma wariactwa:skacze: mozna robic;]
Qroooo utniesz mi pewno dekielek ale zapomniałam strzelić fociorkę jak robię "dwa oka" naraz :aty: ale z ręką na sercu robię tak jak radziłaś i o to 2 godziny i po robocie :skacze: PRZYSIĘGAM!! A dziewczę kicające ze szczęścia poleciało migiem do domciu :D
Wpadniesz do mnie na te firany czy ja mam przyjechać ? ? Szukam pokoju w Gdyni więc będę tam ale dopiero za dwa tygodnie plus minus...
a jakbys jutro przyjechala? tak z ranca... o 9 mam klientke na pazury, raz dwa sie uwine i o 11 mozemy sobie rzesiory kleic..... szybka decyzja:skacze:
P.S... oraz utne Ci dekielek za brak fot
jutro nie mogę za dwa tygodnie (24ego najlepiej) bo jeszcze do pracy łazić muszę a potem wolne i Gdynio welcome tooo :P
i ja mam dwa tygodnie jeszcze bezrzęsa chodzic? zlituj sie:skacze: jak lysa sie czuję
Qro zmień sobie "dzika" na "łysa" i będzie git :mml:
a ja Cię wspieram duchowo :minka:
PS. a po co mi rzęsy jak mi łeb upierdzielisz ? :zab:
No i właśnie to jest ten ból,że samej sobie nie da rady zrobić rzęs. ja tez chodzę bezrzęsna a bardzo bym chciała je mieć.:skacze:
a ja?:(((( a mi kto zrobi?:(((((((
matko, ale offtopujemy, za chwile admini sie przyczepią
nic sobie nie bede zmieniala Mała... nie mogę.. religia mi zabrania.. pojde do sklepu i za 10 zlotych kupie firany na pasku
moniula... zebys wiedziala, bol jak nie wiem co.. szewc bez butów chodzi
Valia... przeciez Ci powiedzialam, dotre do Wawy to beda i rzeski, fajnie jakbys mnie miala czym odebrac, bo tam u Ciebie diabel dobranoc mowi:skacze:
udusze was zaraz,wracać do tematu ! :aty:
to ja mam konkretne pytanie:) czy macie porownanie normalnych rzes z pudeleczek a tymi mink? czy latwiej jest uchwycic w odpowiednia strone te rzesy mink?
To ja konkretnie odpowiem. Do tej pory, jak brałam rzęsy "normalnie" z pudeleczka, z kartki, albo gąbki, wolałam o niebo brac minki bo tam wiadomo odczepiasz kazda rzeske i ona juz jest ulozona, nie trzeba jej "scigac" po powierzchni ale od kiedy kupiłam podkładki silikonowe, na których rzęski układają się brzuszkami do góry, szybciej mi idzie wlasnie z tych podkładek, podkladki sa rewelacyjne, rozkladam sobie takie trzy krazki i jade z koksem, potem zmywam wodą i już (wstawiam foto jak zachowują się rzeski na podkladce, gdy je wysypiesz z pudeleczka) Mink mam już tylko kolorowe, bo kupienie ich w zestawie bylo tansze(ponizej foto) i to tez tylko 13 mm grubosc 0,15, profil C bo i tak kolorówki uzywam tylko w kącikach, wiec nie muszę mieć wszystkich grubosci i dlugosci
Nie licze czarnych tych na szczególne okazje, również w pudełeczkach, czy rozdwojonych rzesek do zagęszczania u wyjątkowo wyłysiałych panien).
Jednakże Mink tradycyjne też przerabiałam, ale takie "sypane" sa tansze no i podkładki załatwiają mi sprawę chwytania pensetą.
Czasem również chwytam pensetą i jeszcze obracam w palcach, ale to temat na zupelnie inna historię czemu tak robię...;] uchylę rąbka tajemnicy, ze to moj sposob na panny z tłusta skórą, którym nawet machanie dwa razy rzęs primerem nie pomaga;], matko.. kura wynalazca.....
Kurko chetnie bym przyjechala, tylko wiesz jak u mnie z dzidziolem sprawa wyglada :( jakbys przyjechala do mnie to zrobie Ci jakies dodatkowe zabiegi- depilacja, pazurki hmm co jeszcze chcesz :D
no i wracam z urlopu 13 wrzesnia wiec dodam reszte fotek rzes bo znow ogromne zaleglosci mam :P
600 km dzoana, ale wiesz.. nie ma rzeczy niemozliwych, nie?:skacze:
Kura fajna sprawa z tymi sylikonowymi podkładkami, ja mam gąbkę- nie powiem- dobrze sie z nią pracuje ale z taką sylikonową na pewno o niebo lepiej. Dodaje fotki klientki z bardzo marniutkimi rzęskami- marniutkimi bo ich malo, krótkie a do tego jasne.