i zagłosowałam ponownie:D
Printable View
i zagłosowałam ponownie:D
i ja... i chyba nawet zmieniłam nieco swój głos.. ;)
a tak w ogóle.. to moze dobrze by było jakos wyswietlić na głównej stronie informacje ze głosowanie od poczatku.. bo ja weszłam w ten temat całkowicie przypadkiem.. bo takto myslałam ze dalej przeprowadzana jest zwykła dyskusja na temat konkursu a tu szok...łamanie regulaminu :)
temat został otwarty. wszystkie spekulacje na temat podjętej decyzji będą usuwane. a temat ponownie zamknięty. PROSZĘ NIE PISAĆ NA TEN TEMAT.
Czyli ci wszysty co głosowali to mają jeszcze raz głosować?? czy jak?
tak kochane zaczynamy od poczatku ;)
nio ja juz oddałam ponownie swoje głosy
zagłosowałam ponownie....chociaz wizja miejsc zmienila sie znacznie :)
głosik oddany :nie_powiem:
nie było mnie zaledwie 12 dni a tu tyle do nadgonienia, że nie wiem gdzie mam nosa wsadzić :skacze::D dziewczyny prace rewelka - muszę przetrawić i wybrać najlepsze a podoba mi się 5 prac wyjątkowo:love: nie mogę się zdecydować!!:o
zaglosowalam ponownie:D
Ja również zagłosowałam :)
więc wyników pewnie dziś nie będzie?
wyniki miały być ogłoszone w ciągu 2 dni roboczych, a mamy święta!!!:):)
zagłosowałam..... dziweczyny prace są super!!! myślę, że wygrana będzie niespodzianką bo nie sposób wytypować lidera - tyle różnych pomysłów i interpretacji:skacze::good:
ooo niedługo wyniki, kto jeszcze nie zagłosował to się spieszyć.
dziewczyny głosujemy do dzisiaj do godz 24. wyniki będą ogłoszone w ciągu dwóch dni roboczych. . tak że dzisiaj na pewno ich nie będzie. przypuszczam że w drugi dzień roboczy czyli poniedziałek wieczorem.
zizi w sobotę też się pracuje:skacze:
hehe kombinuję jak mogę:skacze:
a no kombinować trzeba :D jak najbardziej:)
już się nie mogę doczekać :D
ale ustawowo sobota jest dniem wolnym od pracy,a po za tym szefa nie ma. no dziewczyny sobota to dzień przed Wszystkimi ŚWIĘTYMI. wszyscy mamy groby. ja dopiero w sobotę będę robić porządki na grobach tak że same widzicie. troszkę wyrozumiałości i cierpliwości.:*:*:*:*DZIĘKUJE.:*:*:*
ja obstawiam wyniki na srodę 4.11 do godz 24:)
spoko loko dwa dni robocze, żadna środa nie wchodzi w grę :)
aaaa szef powrocil!!!!!!!!
---------- Dodano o godzinie 21:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:46 ----------
oddalam glos.. prosze o potwierdzenie ;)
basiu głosik zaliczony,
przypominam że osoby które głosowały przed 26-10-2009 proszone są o ponowne oddanie głosu. Przepraszamy za zamieszanie.
a gdzie moze zobaczyc paznokcie zeby zaglosoweac??
mariet było już kilka razy podawane w tym temacie nawet mailem poszło, http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ziewczyny.html
poza tym zawsze można zajrzeć tutaj: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...sponsorow.html
dzieki szefie, ja szukalam i znalesc nie moglam ;/
też oddałam swój głos. mam nadzieję że nic nie schrzaniłam:)
Głosik oddany!!
Dziękujemy wszystkim, którzy zagłosowali ponownie:*
ja takze zaglosowalam
no i teraz oczekiwania na wyniki :D
Ja ponowny glosik tez oddalam ale potwierdzenia nie dostalam:( Ale mimo tego mam nadzieje ze doszedl!
Sama jestem ciekawa wynikow i jak sie sprawdza z moim typowaniem:D
oo własnie ja potwierdzenia tez nie mam....ale licze ze glosik doszedl:]
mój glos też juz doszedł wiec juz oddałam, cieżko bylo zagłosować ale dałam rade ...
Ewelina83, głos dotarł
nnisiaa twój także :)
jeżeli wiadomość jest zaklasyfikowana jako spam skrzynka nie wysyła potwierdzeń wtedy warto się zapytać :)
ciekawe czy mój głos dotarł:/: własnie sprawdziłam poczte i nie mam potwierdzenia(nie wiedziałam ze takowe sie dostaje)jak coś namieszałam i nie dotarł to załamka:help::porazka:
czy mi sie wydaje czy nie ma jednej pracy?? a byla moja faworytka
ano nie ma edusia:)
tusia4ever twój głos także dotarł, był w spamie dlatego nie dostałaś potwierdzenia.
edusia777 praca z nr 32 została wycofana za naruszenie regulaminu