-
Odp: Biżuteria wykonana własnoręcznie
KASANDRA JEST POPROSTU GENIALNA:) naprawde pelen podziw dla Ciebie i tego co robisz:)
p.s wczoraj w radiu slyszalm cos o jakiejs akcji dobrowianki, kobiety pisza kilka slow o sobie i o tym czym zajmuja sie w wolnej chwili co je pochalnia i co daj im spelnienie, odrazu pomyslalam o Tobie ze moze byc napisala kilka slow o tym co robisz:)jakas ksiazka ma z tego powstac:)
a tym czasem bardzo niesmialo wrzucam swoj komplecik sutaszowy, ciezko mi je sie tu wrzuca bo kasandra pozytywnie ogarnela caly temat i nie sadze zeby moje wypocinki ktokolwiek zauwazyl, i kogokolwiek zainteresowaly ale moze sie uda:) kolczyki poprawione...
-
sutaszowy komplecik ze swarovskim, kolczyki bransoletka i pierścionek na zamówienie
-
Kasandra chyba znalazłas "swoje miejsce na ziemi" ;) ten komplecik jest przepiękny :)
-
Wiesz co? chyba tak znalazłam , czuję że to jest to wiążę swoją przyszłość z tą biżuterią nawet bardziej niż z pazurkami , mam nadzieję że moje plany się spełnia , :P
-
skromniaczki dla sąsiadki nic wyjątkowego takie sobie coś :)
-
kasandra robisz takie estetyczne cudeńka
że trzymam kciuki za Twój biznes
jestem pod mega wrażeniem :wow::wow:
-
Kasandra prześliczne te kolczyki...
-
Zainspirowana sutaszowymi poczynaniami Kasandry postanowiłam sama spróbować wykonać coś...
Moja pierwsza próba zakończyła się wypruciem korali i wylądowała w koszu. Wczoraj wieczorem przysiadłam po raz drugi...i oto mini efekt... Planuję sobie, że będzie to broszka dla koleżanki...
-
widzę , że Kasandra zaraża i to całkiem poważnie - ja też przymierzam się do takiego przestępstwa :D
RedSunset bardzo ładne i estetyczne wykonanie
nie poddawaj się :ok::ok:
-
Red bardzo ładne :) czekamy na więcej dzieł
-
Red pięknie pięknie wróżę ci że się zakochasz w sutaszu :P a dziś Dla Agusi naszej czekoladowej maniaczki :) turkus czekolada niebieski, koraliki TOHO i svarowski :) oby dobrze się nosiła :)
-
dziewczyny pieknie! :D
ahhh a ja nie moge sie juz doczekac doczekac mojej bransoletki od kasandy :D :tuptup:
-
kasandra znów poleciałaś .. zrób w końcu kobieto coś brzydkiego co??? :wow:
-
kolczyki sutaszowe w kształcie koła o średnicy 6 cm. na srebrnych kółkach, w kolorach brązu bieli żołci, i beżu, na srebrnych sztyftach , na zamówienie :)
-
Ale poszalałaś-są mega!!!!
-
czarnulki :) szkoda że nie umiem robić ładnych ujęć czerni a i ja nie patrzcie na mnie tylko na kolczyki:P
-
kasandra Twoje ostatnie prace
to juz prawdziwe dzieła sztuki :)
-
Nyszko dziękuję kochana za takie miłe komentarze :) podnosisz na duchu :)
-
Kasandra az nie moge uwierzyc, ze takie cuda robia ludzkie dlonie:P
Twoje prace sa przepiekne:wow:
Jestem ciekawa ile kosztuje u Ciebie taki komplecik jak ten pomaranczowo-zolty (kolczyki, pierscionek i bransoletka) ahhh no i te kolczyki kolka tez wymiataja:slina:
Ps.moj maz mi tylko mowi, ze mam przestac to ogladac, bo ,,zaraz tez takie bedziesz chciala" ;) albo ,,zaczniesz chciec tez takie robic":D ah ci faceci:P
No ale w sumie ma racje ja sie na wszystko napalam, co dziewczyny tu robia a i tak nic z tego nie wychodzi (np. bombki:P)
-
Cytat:
Napisał
dzidzia1987
Kasandra az nie moge uwierzyc, ze takie cuda robia ludzkie dlonie:P
Twoje prace sa przepiekne:wow:
Jestem ciekawa ile kosztuje u Ciebie taki komplecik jak ten pomaranczowo-zolty (kolczyki, pierscionek i bransoletka) ahhh no i te kolczyki kolka tez wymiataja:slina:
Ps.moj maz mi tylko mowi, ze mam przestac to ogladac, bo ,,zaraz tez takie bedziesz chciala" ;) albo ,,zaczniesz chciec tez takie robic":D ah ci faceci:P
No ale w sumie ma racje ja sie na wszystko napalam, co dziewczyny tu robia a i tak nic z tego nie wychodzi (np. bombki:P)
Eeeeeeeeeeeee szalona ty:P odpisałam ci w sprawie ceny , a i napalaj się napalaj , nie słuchaj chłopa, oni nic nie rozumieją :P
-
TURKUSOWE SZALEŃSTWO maleństwa ale mają swój urok , turkus, żółć i szmaragd oraz koraliki TOHO i w środku benzynkowe koraliki :)
-
Jak zwykle cudeńka,kolorki super :)
-
no więc nie próżnuję i działam daalej- srebrno biała bransoleta sutaszowa zapinana na srebrne kkoraliczki , ślubna ? pewnie że tak ale nie musi taką być :) w produkcji do kompleciku również kolczyczki :)
-
No padłam, jak słowo daję, padłam, przeczołgałaś mnie tym cudem, jest genialna, jak jestem niekościelna, to aż zachciałam ślub wziąć ;) :D
-
Kasanda.... ta bransoleta jest BOSKA! :love: nie mogę się napatrzeć :slina:
-
kasandra bransoletki kolczyki wszystko co robisz jest CUDOWNE wrecz idealne !! ;)
A mam takie pytanko powiedz mi jak wyglada tylnia czesc ten bizuteri ? :)
-
kochana jest podszyta cieniutkim białym filcem :) jak znajdę troszkę czasu to wkleję fotkę, dziewczyny bardzo mi miło, że wam się tak podoba, a nie miałam wcale pomysłu na nią to była chwila, ale dziękuję wa,m jeszcze raz za tak milutkie komentarze:)
-
Kasandra...każde Twoje dzieło przyprawia o zawrót głowy...ale tą bransoletka przeszłaś samą siebie...Jak dla mnie jest najpiękniejsza :love:
-
Kasandra nie będę oryginalna i znów się powtórzę, zresztą powtórze to co napisały dziewczyny-jest boska !!! I też uważam,że najładniejsza ;)
-
Kasandra aż mi dech zaparło :wow: cudo!!:ok:
-
-
Zyza bardzo ładne kolczyki :ok:
kasandra - przemilczę z zazdrości i ze ślinotokiem czekam na kolczyki :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Witam. Mam pytanie do dziewczyn, które zajmują się sutaszem. Gdzie kupujecie te sznurki? I jak powinny one wyglądać? Pytam, ponieważ zakupiłam kilka metrów sutaszu, perełki i itp. i wczoraj próbowałam coś stworzyć. Niestety sznurek jest okropny. Miękki i taki jakiś luźny. Sam się rozplątuje. Czytałam gdzieś, że powinien mieć w środku dwa sznureczki, które go wzmacniają. Czy to prawda? Na pracach Kasandry262 widać, że sznurek jest raczej stabilny. A może to tylko złudzenie. Pomocy.
-
Evcia ja tak mialam z bialym. No normalnie katastrofa ... rozplatywal sie i jak wbijalam igle to mi nic przelatywala ... :/:
zakupilam sutasz na allegro. Z innymi kolorami jest ok :)
-
Cytat:
Napisał
evcia
Witam. Mam pytanie do dziewczyn, które zajmują się sutaszem. Gdzie kupujecie te sznurki? I jak powinny one wyglądać? Pytam, ponieważ zakupiłam kilka metrów sutaszu, perełki i itp. i wczoraj próbowałam coś stworzyć. Niestety sznurek jest okropny. Miękki i taki jakiś luźny. Sam się rozplątuje. Czytałam gdzieś, że powinien mieć w środku dwa sznureczki, które go wzmacniają. Czy to prawda? Na pracach Kasandry262 widać, że sznurek jest raczej stabilny. A może to tylko złudzenie. Pomocy.
evcia tu masz link , tam kupuję zawsze sznureczki i zawsze są wspaniałej jakości SUTASZ sznurek czeski PEGA 3mm 2 METRY - 41 kol. (2379804015) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zawsze są zbite nigdy luźne.
-
Cytat:
Napisał
kasandra262
Kasandra bardzo dziękuję za link. Jutro sobie zamówię sznureczki. Bardzo mi się podobają Twoje prace . Chciałabym chociaż w niewielkim stopniu tworzyć takie cuda jak Ty. Mam nadzieję, że nowe sznurki mi to ułatwią. P.S. Długo trwało zanim doszłaś do takiej wprawy?
-
kasandra i do mnie cennik tych cudenie slij padłammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmm:skacze: :skacze: :skacze: :skacze:
-
Cytat:
Napisał
nanami7
Evcia ja tak mialam z bialym. No normalnie katastrofa ... rozplatywal sie i jak wbijalam igle to mi nic przelatywala ... :/:
zakupilam sutasz na allegro. Z innymi kolorami jest ok :)
Ja właśnie też mam problem z białym:(. Strasznie się rozplątuje. Zanim doszyje dwie perełki to mam 2cm sznurka do obcięcia. Musiałam wiązać 3--4 supełki, żeby nie nitka nie przelazła.
-
Trendy kochaa napisz co cię interesuje tak dokłądnie bo to różnie bywa co ile kosztuje :)
-
Cytat:
Napisał
kasandra262
dzięki rudziu i znów ja :P bardzo kolorowe kolczyki sutaszowe z pięknymi czerrrwonymi kamieniami cudnie się prezentują w uszach i standardowo z drobnymi koralikami TOHO do sklepu z biżu :)
te mi sie podobaja:o