Kurcze ale mam stresa i motyle w brzuchu przed jutrzejszym dniem...:D
masakra...;( Mam nadzieje ze wszystko sie uda tak jak zaplanowałam..:)
Printable View
Kurcze ale mam stresa i motyle w brzuchu przed jutrzejszym dniem...:D
masakra...;( Mam nadzieje ze wszystko sie uda tak jak zaplanowałam..:)
Pazuru mój!!! Weź się nie stresuj hhehe:skacze: Wieczorem zobaczysz moje pazurki to Ci sie polepszy....
Nie ma to jak kwiatki akrylowe robione lewą ręką:glupek: Są obrzydliwe normalnieeeee fuuuuuuuj!!!!!!
Oki to ja ide się spakować i jade do tych pięknych Mysłowic:D Mam nadzeje, że nam światła w trakcie warsztatów nie wyłączą hhahaha :skacze:
ja sie wczoraj spakowalam juz...a dzis sie musialam wypakowac:/...bo wepchaly sie 2 klientki:skacze::skacze:teraz znajac zycie czegos zapomne:P
Pazurek nie stresuj sie..... dasz rade:P
a co wy do toreb pakujecie,że macie tyle tego pakowania? :D
ja tż sie nie pakuje jeszcze dopiero sie spakuuje jak mała pojdzie spać bo jak mnie zobaczy że sie pakuje to na pewno wywęszy warsztaty
poza tym ja już od poniedziałku mam liste zrobioną :lol:
Iza no ja tez liste wlasnie zrobilam:skacze::skacze:
Szpila Ty sie smiej a zapomnialabym zabrac zakupow dla Ciebie:skacze::skacze:
a jeszce musze pazury sciagnac....:P ale to tez juz wieczorem :D
pilniki tez mamy miec swoje?
Pilniki kupiłam...:d
czym blizej te Wasze warsztaty tym bardziej zazdroszcze ;P
HEHE..A ZAZDROŚĆ:P bo jest czego:D taka ekipa..natala,przyjezdzaj:P
zrobiłam podstawe pazurków i kurcze nie jestem zadowolona jak zwykle... ide cos tam podokanczac i najwyzej sie osmiesze :P
kurcze, tak żałuje, że mnie z wami nie będzie... akurat w tę sobotę nie mogę. kaszana :( pamiętajcie tam o mnie:D mam nadzieje, ze to odrobie i sie spotkamy niedlugo;D
oj zalujcie bo juz czuje co to bedzie z taka ekipa....i ich tekstami:skacze::skacze::skacze: jak sie bede tak chichrac jak zawsze do monitora szczerze pychola to czuje ze zamiast super pazurow wyjda kulfony:skacze::skacze::skacze:i wroce z bolem brzucha od smiechu,.,,,:D
taaaa ja bez certyfikatu oczywiście :D
A jty zła, niedobra :aty: zakupów dla szpilci sie zabrać nie chce co?? :D
---------- Dodano o godzinie 22:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:27 ----------
ja zrobiłam pazury ale jestem niezadowolona :P wszystko krzywe grube i sie pozamazywało :D
ale co tam juz mi sie nie chce ściagać ich... :D
ja to samo... zrobiłam pazury i efekt oczywiście diametralnie inny niż byl zamierzony wrr... no ale trudno, najwazniejsze zeby sie duzo nauczyc na warsztatach :)
Nnisiaa Ty bedziesz na dworcu w Mysłowicach tak? Kochana odezwij sie rano do mnie na kom. bo ja raczej tez jade pociagiem i bede około 9. a chocbym miala ta restauracje przed nosem to i tak zabłądzę :skacze: wiec wole zeby ktos ze mną poszedł :P
Ha! A przed chwilką widziałam się z Pazurką i powiedziałą, że moje paznokcie są najbrzydsze na świecie :skacze: wiedziałam, że jej humor poprawie :)
Monia! Pamiętaj że masz się jutro do mnie odezwać...:cisza: bo ja Twojego numeru nie mam...
PAULA...HEH..NIE POWIEDZIAŁAM ZE SA NAJBRZYDSZE NA SWIECIE ALE ZE MI SIE NIE PODOBAJA..I KONKURSU NIMI NIE WYGRASZ:P ZA TO LEWA ŁAPKA MI SIE PODOBA:) PROSTE ZDOBIENIE ALE ŁADNE..
JEZELI CHCECIE ZAMIAST TYCH PRAC CAŁOŁAPKOWYCH MOZEMY OCENIC PAZURKI WYKONANE NA WARSZTATACH I WYBRAC NAJLEPSZY KTORY ZOSTANIE NAGRODZONY..ALE TO JAK WY UWAZACIE:)
JA ogolnie padam na pyszczek łapki mam opłakane..mam nadzieje ze mi wybaczycie ale jedna lapka nie zrobiona w drugiej pazur ułamany:/: ach...
PROSZE OSOBY KTORE TO DOCZYTAJA ABY WZIEŁY NOZYCZKI ZE SOBA..TAKIE DO PAPIERU...:)
dzoana ja też będę tam na dworcu :) To czekaj tam jak się zejdzie schodkami w dół. Ja się tam tez z Ninisiaa umówiłam i nas wtedy obydwie zgranie. :)
btw. dziewczyny nie przejmujcie się, moje pazurki też są w opłakanym stanie :( a w prawej ręce... kciuk wymiata. okropny! masakra.
:skacze::skacze::skacze:
Paula jasne bede pisac......
do Dzoany tez skrobne:D.....
komus jeszcze cos napisac?:D hurtem:P
Bozenko dokladnie widzimy sie kolo schodow:D....
Pazurku nozyczki spakowane:D....
uciekam sie szykowac eksprortowac dzieci i w droge:D:D:D
to super :) ja sie zbieram :P
DO ZOBACZENIA!! :skacze:
a przepraszam... to ma byc jakiś konkurs na gotowe pazury :wow:
ja jade w starych odrośniętych bo nawet mi sie sciągać nie chciało
oraz spać nie mogę od 5 rano więc po6tej tu wlazłam i mam już bleści brzucha ze stresu... czy trafie :lol:
ja od 5 rano wymiotuje ;( ale mam nadzieje ze do 9 bedzie ok:( masakra ale stres...
no dziewczyny, już jesteście "po", my tu wszystkie czekamy na relacje!!!!
i jak i jak?? bo my tu wszystkie wam zazdraszczamy - chwalić się :D
nie powieeeemyyyy ;P
ja mam ino 1 zdjęcie- jeszcze z daleka samych kuprów jak dziewczyny oglądaj pokaz :lol:
ale poczekajcie aż korcia wstawi!! oooojjjj bedzie co oglądac
PS. Pawle drogi, Panie korciowy, męzu korci... jeszce raz bardzo dziękuje za naprawe frezarki... całuję w nózie...
a ty niedobra :aty:
już jesteśmy po, gdzie wstawiać zdjęcia??:P
tutaj my czekamy!!!
powiem jedno - BYŁO ZAJ*BIŚCIE !!!!!!!!!!
i moje pazury zajely 1 miejsce w konkursie :skacze: jestem taka szczesliwa,ze mogłam byc z Wami :* i nauczyć się kręciołka :D:D:D
teraz mykam bo padam na cycki, ale jutro wstawię zdjecia swoich pazurków :) i czekam na Wasze fotki :D
PAZURKU wielkie dzięki za zorganizowanie warsztatów :*:*:*
PS Woszczurka od razu szlo poznać :skacze: mega fajna rozgadana babeczka :skacze: :D:D:D
dziewczynki dawajcie zdjęcia bo nie wytrzymam !! :)
oki, pozmniejszam jutro na spokojnie i powstawiam, dzisiaj juz nie mam sily
Ja tez nie mam siły..padam na pyszczek...no ale wam zaraz wkleje:p wiec chwila pozmniejszam..:d
Oki, Pazurku. Dziekujemy, ze chociaz ty sie zlitowalas :*
jeaaaaaaaaa bylo wyczesanie:skacze::skacze:
rewelacja:D......dziekuje dziewczyny...jestescie mega:D.....
ja foty tez wstawie jutro bo teraz padammmmmm na pychol....
Wszystkie juz padniete,ale uśmiechniete:D
Załącznik 20354
DZOANKA...Nasza zwycięzczyni konkursu zdobienia pazurkow...:) GRATULUJE:kwiatek: z NNISIAĄ
Załącznik 20355
INSTRUKTOR W AKCJI:D
Załącznik 20356Załącznik 20357
HEH...chyba ktos sie nie wyspał:P
Załącznik 20360
DZIEWCZYNY W AKCJI...:D
Załącznik 20361Załącznik 20362Załącznik 20363Załącznik 20364Załącznik 20365Załącznik 20366
Załącznik 20368
DZIEWCZYNY Z CAŁEGO SERDUCHA WAM DZIEKUJE ZA PRZYBYCIE,MIŁE TOWARZYSTWO,POMOC,WSPARCIE ORAZ MOJ ULUBIONY TRUNEK...:P
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:: kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiat ek::kwiatek::kwiatek:
COS MI SIE NIE OBRÓCILY ZDJECIA..:P no w sumie normalne..w koncu blondynka wklejała..:D
Woszczur najlepsza - odrazu poznałam choć nigdy na oczy nie widziałam :) Dziewczynki fajne zdjęcia i jeszcze bardziej zazdraszczam i jeszcze bardziej nie mogę sie doczekać warsztatów na które ja się wybiorę :buja: Jeszcze raz- super foteczki :ok:
aaaaa!!! dotarłam do domu! ;D padnięta, ale warto było tyle drogi przebyć :D dziękuję Wam za wspaniałe warsztaty! :D