no do Annamon to ja bym się sama przeszła :D na takie przedłużenie bo moje rzęski to normalnie króciusieńkie są jak nie wiem co ;(
Stella żebym ja miała jakieś ziółka to by było dobrze , chyba sobie sete powinnam wypic :P
Printable View
no do Annamon to ja bym się sama przeszła :D na takie przedłużenie bo moje rzęski to normalnie króciusieńkie są jak nie wiem co ;(
Stella żebym ja miała jakieś ziółka to by było dobrze , chyba sobie sete powinnam wypic :P
A ja znów mam randkę wieczorem.... taaa znowuuuuu :blink:
a ja wróćiłam z sądu , zrobiłam uzupełnienie , zjadłąm obiadek który mi się teraz cofa ale to chyba ze stresu , i siedzę przed kompem :)
I co już z głowy masz tego dupka?
nooo już po wszystkim ...
:przytul:
A daj spokój Kamisku....aż mi się nie chce iść....może tym razem mnie gość oleje dla laski która hmmm....będzie miała bobra, który zna tysiąc bitów ? :/
a ja delektuje sie wakacjami :D haaaa :D wieczorem na piwko ;)
myśle przy okazji jakie zrobić nowe pazurki hehe :D
A ja od rana byłam na kursie, gdzie zostałam baardzo pochwalona za makijaż smoky eye, a teraz wróciłam z rowerka i chwilkę odpoczywam, bo potem pracę domową trzeba odrobić.
Hurrra mam zielonego kwiatka:yess::jupi:
ivonko gratuluję kwiatuszka ;)
to po co sobie takiego zrobiles :P moze ci uschnol ??
Pewnie był niegrzeczny ;P
Matko Boska niech już kończy się ten tydzien :zly: bo nie wytrzymam psychicznie :porazka: A najlepiej niech już bedzie po 10 czerwca... łaaaaa:[ !!
Natalia dobrze bedzie :) a zobaczysz jak szybko Ci czas minie do 10 czerwca :P
Agatko (miminko) dobrze że my już po tym wszystkim.. :D :D
do mnie to chyba jeszcze nie dociera :D pewnie dlatego, że wszyscy jeszcze siedzą w szkole i na uczelniach:)
do mnie to samo :P jeszcze żyje szkoła..
jutro bede miała dziwne uczucie jak wstane i nic nie bede musiała zrobić związanego z nauką :D
ja dziś tak miałam:P nic praktycznie konkretnego przez cały dzień nie zrobiłam :D
A ja czekam na ostatnią ustną maturę buu wszyscy po a ja czekam dalej i się stresuję ;(
A ja z randki wróciłam, znowuuuuuu hehe... sympatycznie było.... idę spać :P
Plushak bedziemy trzymać kciuki :* napewno pójdzie dobrze ;)
a ogólnie z maturki zadowolona?
trzymamy kciuki :good::good::good: już niedługo będziesz po i będziesz się cieszyła razem z nami :)
A kiedy dokładnie mamy trzymać kciuki ?:*
fajnie, że jesteś zadowolona :)
---------- Dodano o godzinie 00:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:15 ----------
kiedy ja ostatnio byłam na randce... hihihi
Nie dziękuje kochane :kwiatek:
26 Maj I koniec !! AAAA
A z maturek jestem o dziwo zadowolona :) Zobaczymy co powiem jak będą wyniki hihi
Coś późno masz tą maturę...ale będziesz miała więcej czasu żeby się przygotować :)
Taka głupia szkoła! Oj żeby mi się chciało przygotowywać ale nie ja tu na forum siędzę !:P
No i gram eh nałóg :)
Skąd ja to znam... :D u mnie też akurat się tak złożyło, że odkryłam to forum niedługo przed maturą :P i siedziałam tu non stop:) ale jakoś udało mi się to wszystko pogodzić :)
A ja siedzę w domciu chora ;( Możliwe, że mam zapalenie tchawicy... O.o;(;(;(;(;(
Szpilka to ty bidulka jestes:(bedzie dobrze!!
A ja pogadalam z kumpela przez skypa,zalozylam drugie konto na nk z pazurkami zeby kobitki z mojego miasteczka sie zainteresowaly:)I niedlugo do pracy trzeba sie szykowac:(
a ja siedzę i udaję że myślę :D
a ja jem makaron z jajkiem....nie chciało mi sie obiadu wymyślać heh
a ja jadę zaraz do Mężusia ;P bo Mistrzostwa Polski w darta organizuje i idę popatrzyć jak mu idzie :P hi hi hi
Oooo Pisiowa podsunęłaś mi pomysł na żarełko :) :przytul: A ja właśnie sobie zaraz zrobięherbatkę karmelowo-waniliową.....może mi humorek poprawi ;( Czy faceci muszą myśleć tylko o seksie ? Przeraża mnie to pomału ;(
---------- Dodano o godzinie 17:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:49 ----------
Ooo Chanti ja bym chętnie wzięła udział hihi, zawsze po 3 piwie trafiam 20 i 19 hehehe
a ja kochane sie ucze i to bardzo intenywnie,sama ucze i jeszcze na dodatek ja sie ucze...jutro egzamin i 4 makijaze do zrobienia...fantazyjny moj ulubiony,karnawalowy,slubny i jeden przez losowanie..jutro wieczorkiem zdam relacje, bede miec dla was wiecej czasu...caluski...
Annamon no to jak najszybciej jutro wracaj i szybciochem pisz jak było !! Powodzonka jutro kochana :D trzymam kciuki :)
annamon trzymamy kciuki jutro za egzamin:) :good:
ps. bardzo ładne to nowe zdjęcie w avatarku :)
a ja wciaz pisze o tych chorobach skory i wszystko mnie zaczyna swedziec :/ zostalo mi jeszcze 40 :/