a jak się nosi ten kształt? bo ja noszę długie szpice i te dla mnie są najwygodniejsze
Printable View
a jak się nosi ten kształt? bo ja noszę długie szpice i te dla mnie są najwygodniejsze
Emila, Bożena - dziękuję za wskazówki :)
królowa no mi jest bardzo wygodnie-lepiej jak w szpicach :) no ale wiadomo każdy woli co innego ;)
no slicznie wyszly
Emilia przepiękne
No i wkoncu cos tam namotałam
Załącznik 21031
Piatyelek no po prostu cudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a tygrys wymiata :skacze:
Emilka i piatyelek wy to skubanice jesteście przeokropeczne!!!! :wow::wow:takie cuda tworzycie ze w kompleksy popadam a buuuuuuuuu
superaśne są !!:good: tygrys mi się strasznie podoba :D:D
jaki tygrys............... o.O cudne!!!! :D :skacze:
Piatyelek normalnie cud, miod i malina :)
no i tygrys tez :P
zaczepiste :)
piatyelek :slina::slina::slina: cudne...a ten tygrys to już wogóle...moja choroba panterkowo-zwierzakowa postępuje chyba i przeistacza się w bardziej zaawansowany stan :D
a to moje konkursowe :P:D tematem było :'Stal,metalowe elementy'
Załącznik 21038
szalllllooonaaa :wow: super ^_^ !!
julcia88, nawet wiem na którym forum był ten konkurs :P Są... dość nietypowe bym powiedziała, ale chyba ciężko byłoby je nosić :D Ale na konkurs w sam raz :)
julcia extra!! robią wrażenie :)
Jula chetnie skorzystam z tych nakladek i srubek :D
potrzebne mi sa :D
ciekawe pazury na ciekawy konkurs :)
Julcia :wow::wow::wow: pazurki odzwierciedlone w temacie na 200%:skacze:
nie wiem jak Wy robicie paznokcie w kształcie edge, bo głównie się przyjeło, że robi się je akrylem
ostatnio będąc na pokazie padło stwierdzenie, że żelami nie da się zrobić edzi
da się to moje wykonane na konkurs właśnie żelami, może jest trudniej, ale się da
http://i840.photobucket.com/albums/z...photo/93aa.jpg
Kleo super wyszły:ok:
kleo boskie są ,
ja zawsze wychodzę, z założenia, ze polak potrafi, i jak ktoś mówi, że się nie da to polak zawsze udowodni, ze się da, i oto kolejny tego przykład
kleo pewnie ze sie da:/ nie iwem kto madry powiedzial ze sie nie da... ja sama swoje pierwsze edge robiłam zelami. Co do twoich..no.....szacun!!!!
Piatyelek- śliczne Twoje edzie i ta mordka super :wow:
Julcia - gratuluje pomysłu, w życiu bym nie wpadła na taki plan ze śrubkami, extra :good:
Kleo- szok ... bardzo mi sie podobają :) sama myślę by za jakis czas zrobic sobie żelowe edzie mam nadzieję, że jakoś sobie poradzę :)
pewnie że sobie poradzisz, ja najpierw próbowałam na sztucznym paluszku, a to był pierwszy set żelowy na ten kształt
kleo powaliłaś mnie na kolana :buja:
Kleo ale świetne edzie !! jasne, że się da :D wszystko się da :D tylko trzeba chcieć :P
kleo to był strzał w samo serce -są cuuuuuudne :love::love::love:
takie zwyczajne mamine edzioszki :)
Załącznik 21081Załącznik 21082
super dziewczynki
kleo mistrzowskie pazurki
emilia swietne takie delikatne :D
:skacze:
No Emilia masz odważna mame, że sie na taki kształt zfgodziła :D i to zdobienie:D no super wyglądają :):good:
Jeju jakie piękne :skacze::skacze::kwiatek::kwiatek:Oczywiście,że się da sama robiłam:good:
Emilko bardzo mi się podobają :D A mamcia musiała być wniebowzięta ;):good:
kleo świetne edzie, a to moje pierwsze edwardy.
Wygladaja fajnie, ta czern jest wciagajaca. tylko przydala by sie jakas ozdobka :good:
pogodka20, skromne, ale bardzo eleganckie :)
Dziękuje kochane za miłe sowo. Ja to bym też tu coś dała jeszcze, ale robiłam je mamie, a z nia to nie tak łatwo. Chciała bez żadnych dodatków:)
pogodka bardzo ładne, tylko ja bym je bardziej ścisneła zaginarką :) ale tak to śliczne-klasyka zawsze w modzie ;)
Powiem szczerze i przyznam się bez bicia, że nie mam zaciskarki