Najważniejszy to ten NOTES!!!!!!!!!!!!! i terminy!!!!!!!!!! oby jak najwięcej!!!:D
Printable View
Najważniejszy to ten NOTES!!!!!!!!!!!!! i terminy!!!!!!!!!! oby jak najwięcej!!!:D
królowa, fajny salonik. :) A terminarz widać zapełniony. Tylko pozazdrościć. :) Jak ja chciałabym mieć taki własny salonik.. Może kiedyś. :P
A, no i czekam na fotki już po remoncie. :) Strasznie podobają mi się te obrazki z 1 zdj. :)
ja w koncu zyje mysla o otwarciu swojego malego "S"
nazwe mniej wiecej mam.. nad kolorystyka sie zastanawiam :D
zyje juz myslami o tym a narazie jeszcze czekam.. na przemeldowanie tu gdzie meiszkam.. i poczekam trochu bo problemy sa :(
Fajniutki ten śmietniczek superaśny:)
super salonik Królowa :)
Dzieki dziewczyny za miłe słowa.....ciesze sie ze wam sie podoba....:)..........jeszcze mysle nad zywymi storczykam do ozywienia ;;;;mojej strefy piekna;;;;;
o tak, storczyki, to super pomysł. :)
królowa superaśny
super macie saloniki dziewczyny mam nadzieje ze i ja sie doczekam swojego wlasnego kącika ;)
KRÓLOWA! Śliczny salonik!
:*:*
Wiola,świetny salonik i ten bajeczny kolor ścian :) Cudo!! :) Królowa,świetny śmietniczek :D
---------- Dodano o godzinie 12:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:55 ----------
Królowa,czy mi się zdaje czy mebelki są z BRW seria vis-a-vis?:) Mam takie same w domu :D
Wiola1 piękny salonik tylko pozazdrościć :):ok:
Wiola bardzo elegancki salonik i przytulny:ok:Pozazdrościć:]
Wiola:wow: śliczny salonik..taki przestrzenny:D ja tez chce ta przestrzen u siebie:(...
Królowa ładniutko...ale mam troszku wrazenie małego chaosu...:)
heheh... Królowo dokładnie... śmietniczek, ale sympatyczny. Jest w czym wybierać. Gratulacje :)
Takie moje małe królestwo;)
Niema jeszcze tego dużo ale powoli zbieram wszystko<chodzi o ozdoby i lakiery>
bardzo sympatyczny kącik^_^
mnie również się podoba!!!!!!!!!!!!!!!^_^
madzia bardzo ładny kącik ;)
bardzo przytulny kącik:)
super ten kącik :) wlasnie narzeczony bedzie mi robil podobny stolik :skacze:
Dziękuję;) ptaszynki mi się skończyły;)
Dzieki dziewczyny,,tylko pracy aby bylo...
Królowa ładniutko u ciebie, przytulnie i do tego kolorowo
madzialenka, super kącik. :D marzy mi się taki..
zobaczysz, za niedługo nie będziesz miała miejsca, żeby to wszystko przechowywać. :P
Madzia, super kącik, czyściutko, porządnie, profesjonalnie! A ozdoby to mały pikuś, od wielu miesięcy moje same się rozmnażają :rolleyes:
Dziękuję dziewczyny!;) ozdoby jak piszesz Zuzanna pewnie się rozmnożą;) na rzeczy wygospodarowałam szafkę ;) tylko najważniejsze żeby klientki były:) a jak narazie to z tym krucho no ale nadziei nie trace:)
Madzia super miejscoweczka!
madziu bardzo przytulny kącik :)
Magdalenko super urządziłaś ten swój kącik, i jakie rewelacyjne "świeczniki" pomysł super
:D świeczniki to pomysł mojego Bartka :D Dziękuję:* podziękowania mi się skończyły ale jak tylko wrócą to podziękuję;)
Madzia śliczny, przytulny kącik ^_^
madzialenka bardzo przytulny kącik ;)
Wiola to najwazniejsze aby bylo sporo pracy :D
to nasz salon Ibiza Sun tylko kilka zdjec :
razem 4 pokoje plus recepcja
mamy w ofercie solarium stojace i lezace, spray tan (automat), przedluzanie paznokci i zabiegi na dlonie, zabiegi na stopy, brwi, rzesy itp
niunia84, bardzo fajny salonik, a ile kwiatków.. :)
no klimatycznie, tak bardzo słonecznie:love:
no wlasnie te kwiatki zywe to dla kogo ? zawsze tak macie ? :)
swietnie wyglada ten salonik :)
to stojace solarium bym chetnie do domu zabrala :P