:)
Witam :kwiatek:
Mam na imię Beata. Jestem początkującą (skończyłam kursy - metodę żelową - ale brak mi praktyki).
Pozdrawiam Was, dużo się od Was uczę i podziwiam wszystkie te piękne rzeczy które tworzycie.
Printable View
:)
Witam :kwiatek:
Mam na imię Beata. Jestem początkującą (skończyłam kursy - metodę żelową - ale brak mi praktyki).
Pozdrawiam Was, dużo się od Was uczę i podziwiam wszystkie te piękne rzeczy które tworzycie.
Witamy na forum :kwiatek:
witamy bardzo serdecznie:)
Witam wszystkich :) Mam na imię Agnieszka, dopiero zaczynam przygodę ze zdobieniem paznokci gdyż bardzo mi się to spodobało i liczę na to, że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy :)
Pozdrawiam :)
Witamy Cię Agnieszko :)
Witam wszystkich!
Mam na imię Patrycja. Swoją pracę z paznokciami zaczęłam w grudniu, dokształcam się poprzez praktykę i internet cały czas.
Pozdrawiam
agnieszka, patrycja - witamy;) zapraszamy do czytania i zaglebiania sie w nasze najlepsze forum;]
Witam,
nazywam się Monika- jestem mamą 3 córeczek :)
Oprócz miłości do rodziny cechuje mnie też miłość do PIĘKNA i wszystkiego co z nim związane :)
Dlatego postanowiłam się zająć stylizacją paznokci. Robię to od października 2010 więc jeszcze długa droga nim dojdę do perfekcji :) Zajmuję się też makijażem-kocham kosmetyki kolorowe i zdecydowanie za dużo na nie wydaję :) Przyłączam się do Was,dlatego,że jest tu bardzo wiele ciekawych informacji i przyjazna atmosfera, mam nadzieję,że przyjmiecie w swe grono babcię Monikę :kwiatek:
Pozdrawiam!
hehe kochana masz dopieero 27lat, wiec nie jestes babcia:D jasne ze cie przyjmiemy;] kazda osoba jest tu mile widziana;]
Witam nowe dziewczyny ;)
Mirro, jakie powitanie :D
hej, witam wszystkie forumowiczki. Mam na imie Marta i mam 26 lat. Dopiero co zaczynam przygodę z paznokciam. Świetne to forum wiele mozna sie z niego dowiedzieć. Pozdrowienia dla wszystkich ;-)
witamy! Jesteśmy nową hurtownią kosmetyczną w SIEDLCACH :) zapraszamy
witamy serdecznie:)
Dzień Dobry:)
Proszę o przyjęcie do zacnego grona:) Jakim ja cudem dopiero dziś znalazłam wasze forum???
Mam na imię Magda:papa:
W tym roku kończę 26lat!!!;( Boziu jak ten czas leci
Stylizacją paznokci zajmuję się od dwóch lat, podejrzewam że teraz robię pazurki lepiej niż na początku:) chociaż jeszcze dużo przede mną nauki:) dziś wpadłam na genialny pomysł że mogłabym podzielić się swoimi umiejętnościami z dziewczynami z mojego miasteczka i okolic i szukam info na temat ,, jak zostać instruktorem"
Oj ciężko, ciężko, ale nie mam zamiaru się poddać:)
Forum wygląda super więc idę się rozejrzeć:)
Witam serdecznie ! Mam na imie Agnieszka jestem wielka fanką waszego forum (lepszego nie znalazłam ).Jestem 27-o letnia mamą 2 dzieci a że dzieci rosna mama ma coraz wiecej czasu i szuka zajecia:) Czytajac wasze forum i oglądajac wasze znakomite prace postanowilam zobaczyc jak mi to bedzie szło:) Zawsze miałam zamiłowanie do pieknych paznokci i sama takie posiadałam ale niestety praca przy dzieciach nie pozwoliła na utrzymanie ich przy życiu .A obowiązki domowe z tym wszystkim związane utrzymują ten stan nadal ...wiec pomyślałam "dlaczego nie". Mam nadzieję że mogę liczyć na wasze wsparcie?:) pozdrawiam i z góry dziekuje
Witamy wszystkie nowe forumki Agnes nie martw się na pewno ktoś ci zawsze pomoże , nasze dziewczyny są wspaniałe nie ma lepszego forum :)
Agnes, trafiłaś najlepiej jak mogłaś :)
powodzenia :kwiatek:
Witam dziewczynki. witamy z otwartymi rekami. spodoba Wam się u nas:) nie bójcie się i pytajcie jak macie jakieś wątpliwości. :ok::skacze:
Witam nowe koleżanki :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam bardzo serdecznie wszystkie nowinki :)
Witam wszystkich serdecznie :) Od niedawna zaczęłam moja przygodę ze stylizacją paznokci i udało mi się trafić na to forum. Jestem jeszcze w trakcie kursu podstawowego, ale został mi już tylko egzamin a potem mam nadzieję będę się dalej doszkalać :)
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona :D
Przyjmiemy, przyjmiemy:) z przyjemnością :kwiatek:
Witamy serdecznie :kooffa:
Witam, przypadkiem odkrylam te stronke i bardzo sie mi podoba.... Dzis pierwszy raz bede robic moje pazurki sama, wiec kochane zyczcie mi powodzenia...:]