dzis mam wolne od pracy maly spi,ja czekam na klientke i pzregladam forum,szukam pomyslow,pazurki maja byc na wesele z fioletowym kolorkiem
Printable View
dzis mam wolne od pracy maly spi,ja czekam na klientke i pzregladam forum,szukam pomyslow,pazurki maja byc na wesele z fioletowym kolorkiem
ja sie ucze do jutrzejszego egz:/
czyham na bilety na Ligę Światową do Katowic i to czekanie mnie zaraz wykończy (kuźde że też akurat zawodnicy dostają tylko 2 na łebka, a w sumie potrzebujemy 4 :( 2 od chłopa wezmę a resztę trza dokupić :( mam nadzieję, że się uda)
A ja czekam na mojego faceta, jedzie z pracy a że gotować dziś nie miałam kiedy to przyjdzie z kebabami, potem klientki znów...
a ja czekam az moj syn zasnie:)
czekam włąsnie na klientkę, na tipsiaki przyjdzie hura
:skacze::skacze::skacze::jupi: aaaa!! mam bilety! udało mi się zamówić :D teraz spokojnie mogę iść się napić kawki :D
no to super, ze sie udalo :D ja siedze i mysle czy uczyc sie, czy moze dac sobie juz spokoj:P
ja z malym w domku czekam az tatus wroci z pracy,jutro znowu na dyzur,pazurki dzisiejsze nie wyszly zbyt dobrzemfotki wstawie jak sie wyrobie z czasem
wrocilam z dyzuru ,zjadlam sniadanko i na deser wcinam ciasto,przegladam forum i zastanawiam sie czy sadzic kwiaty na balkonie czy isc spac :P
a ja siedze na forum, słucham muzyczki i robie dla siorki kolczyki z modeliny :D
a ja popijam właśnie herbatkę :D
ja się wlasnie szykuję do pracy :)
a ja włąsnie mobilizuje siły do zrobienia pazurka jeszcze jeden mi został, i tak od rana chodzę bez,
A ja przeglądam nasze wspaniałe forum i ćwiczę na tipsach wzór paisley :) ale na razie to są tylko jakieś esy floresy :D
a ja zabieram się za robienie kpk do 'Paznokci' czy coś z tego wyjdzie - zobaczymy ;)
Sprzatam forum, piję kawkę, planuje jakieś pazury gdzieś zrobić :p
pije kawke,przegladam forum,a mialam ciezki dzien,dyzur,spzratanie,spacer z malym,placek na jutro ufff,nogi bola,czacha dymi
Natalko padaj i pospij,ja zaraz bede spac
Czekam na faceta, bo ma mi przywieść nową gofrownicę :skacze: Model Dezal 301.4 - podobno bardzo dobra - jutro przestestuję ;)
Natalia chętnie !! :) bo już głupne od tego wolnego :)
opitalam się znowu :)
będę oryginalna- nie kawa a soczek marchewkowy :D
ja czekam na klientke-a oczy mi sie kleja bo pogoda taka smetna ze szok!
nudzi mi sie , wiec słucham muzyki i patrze czy ktoś sie pojawia na chacie ;P