Checol rewelacja jak zawsze, Paulka świeny jest !!
A to moje takie nocne :)
Printable View
Checol rewelacja jak zawsze, Paulka świeny jest !!
A to moje takie nocne :)
plushak śliczne :)
oooo plusiu, jeden i drugi sliczny, chociaz jak zobaczylam tego drugiego to :slina:-czemu nocny?kobieto spac nie mozesz??;)
pluszku ta zielona końcówka bosko wycieniowana:ok:
Dziękuje :) wieczorem dopiero cisza i spokój i można tworzyć, prowadzę troszkę inny tryb życia :))
Pluszku jakie słodziutkie te kropeleczki :)
plusia, chechlol cudne kwiaty :love:
chechlol... nie przyszly mi do glowy winorosle nigdy... dobra pomysla :D
sliczne dziewczyny :)
Chechol, jestem pod wielkim wrazeniem jak suniesz z kwiatkami do przodu :)
A te winogronka super :ok:
Plushak śliczne i też mi wpadła w oko ta zielona końcóweczka :)
Chechlol jak zawsze super :)
ja znow zmolestowałam swoja oliwke:D
Do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z akrylami i liquidem. Mam za sobą pierwsze w życiu starcie a akrylowymi kwiatkami ale patrząc na wasze cuda, wstyd wrzucać tu moje koślawce :(
gosia pokaz, kazdy z nas kiedys zaczynał, cofnij sie i zerknij chociazby na moje pierwsze kwiatki:):wstydek:
dziewczyny jak zawsze ślicznie:)
ja już nie mogę sie doczekac aż mi przyjdzie mój liquid:D i będę sie uczyc:)
margo dawaj chwal sie wiadome że nie każdy będzie cuda robił ale warto pokazać zawsze ktoś coś doradzi:)
Ok, ale żeby nie było, że nie ostrzegałam :P
Jakby co jestem otwarta na krytykę... Chciałabym się nauczyć je robić coraz ładniejsze i kiedyś was dogonić zdolnościami ;)
Robiłam je tylko na zmatowionym tipsie, nie dodawałam żadnych ozdób, bo chciałam się najpierw nauczyć posługiwać pędzlem i akrylem. Czuję, że to kwestia wprawy więc poćwiczę jeszcze przez weekend to może ładniej mi wyjdą.
Wrzucam według kolejności robienia. Wydaje mi się, że ostatnie wyszły nawet jako tako, ale trochę kwadratowo :/:
ja jeszcze nigdy nie robiłam, ale moim zdaniem jak na pierwszy raz łądnie wyglądają:)
napewno trzeba dużo ćwiczyć:)
Margo - jak na pierwszy raz to fajnie ;) może spróbuj bardziej płatki ugniatać to będą cieńsze, delikatniejsze
Plushak - boskie te nocne ćwiczonka :D
Chechlol - winogronka pierwsza klasa ;)
gosia i tak lepsze niz moje pierwsze:D to kwestia wprawy:Djak ze wszystki zreszta:Dnie poddawaj sie!!
margo nie przesadzaj troszkę uklepiesz i będzie ok
Paulka bardzo fajne widzę że też się kwiatuchami zaraziłaś
zaraziłam i to jeszcze jak:o:love:
Bardziej je trzeba uklepać i będzie super no może jeszcze mniejsze kulki nabierać jak na mój gust...
A to ode mnie czekam na fachowe komentarze co jeszcze można poprawić
kasandra ale super:)
jak dla mnie sa idealne!!