Witam Wszystkich :]
Printable View
Witam Wszystkich :]
Hejka ludziki witam was gorąco :jupi:
Witamy witamy :kwiatek: :*
hej Malinowa :) witamy witamy :D
Witam :)
Witam :)
Od jakiegoś czasu przeglądam różne fora pazurkowe, obejrzałam dziesiątki filmików i jestem zafascynowana zdobieniem paznokci :) Od jakiś dwóch tygodni bacznie rozglądałam się po sklepach, czytałam opinie na temat produktów oraz samych metod stylizacji paznokcie.
Koniec końców, zrobiłam takie podstawowe [choć całkiem sporo tego wyszło] zakupy w sklepie DobrejRady i mam nadzieję niedługo spróbować swoich sił w metodzie akrylowej (najbardziej skradła moje serce). W przyszłości planuję zapisać się na kurs, póki co chcę spróbować sama na sobie i plastikowych paluchach, czy to w ogóle jest dla mnie.
Troszkę o mnie. Jestem studentką trzeciego roku architektury krajobrazu na UP we Wrocławiu, sama mieszkam w Strzelinie (niedaleko), pasjonuję się myszkami rasowymi (z rodowodami) i posiadam ich zarejestrowaną hodowlę. Dodatkowo lubię cosplay i popkulturę Japonii, na pewno pojawią się u mnie pazurki w stylu Japan, są urocze i można zaszaleć :)
Mam nadzieję, że się tu zadomowię na dłużej :)
Hej wszystkim:)
Mam 25 lat i jestem mamuśką 3 letniego Kacperka:) na wsze forum trafiłam jakoś przypadkiem:) ale się ciesze bo w końcu jakieś normalne forum... bo kiedyś trafiłam na takie na którym laski zamiast pomóc to dołowały te osoby mniej wprawione... jakaś masakra...a tu talk milutko:)
pozdrawiam:)
Milutko ;) zapraszamy do lektury :)
Witam wszystkich mam na imię Aneta i dopiero zaczynam przygodę z żelami i tipcami wcześniej tylko malowałam paznokcie jestem samoukiem i mam nadzieję że z Wami sie duzo nauczę!!!!!!:D Pozdrawiam
Witamy:kwiatek:
Witam i ja:)
również witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Witam i ja :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam! Moją przygodę z pazurkami zaczełam jakieś półtora roku temu. Zrobiłam sobie prezent na gwiazdkę i tak się zaczeło. Najpierw robiłam tylko sobie koleżance i siostrze a po roku zrobiłam podstawowy kurs poznokci żelowych... Teraz mam parę klientek może będzie ich coraz więcej taką mam bynajmniej nadzieje. Ale oglądając to forum widzę że dużo się jeszcze muszę nauczyć. Liczę na waszą pomoc
Witam, mam na imię Hania. Jestem absolutnie początkująca jeśli chodzi o pazurki, więc mam nadzieję, że z Waszą pomocą zacznę się coraz bardziej wciągać:)
Witamy serdecznie :hi:
witamy:)
Witam wszystkich serdecznie :D
Mam na imie Ania i mam 26 lat.
Od 4 lat zajmuje się stylizacją paznokci ... narazie tylko uczę się na swoich pazurkach ... testuje rożne firmy i szukam ideału ;)
Planuje zrobić odpowiedni certyfikat żeby moc pracować z klientkami i docelowo otworzyć własny salon.
Za niedługo zacznę się uczyć akrylowych kwiatków ... dzięki informacjom zawartym na stronce.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
:love::kwiatek:
Witam.Mam na imię Kasia.
Stylizacją paznokci zajmuję się od 4lat.
Poświęcam temu zajęciu bardzo dużo czasu,ciągle się uczę i zdobywam nowe doświadczenia.
szarusia, kate i wszystkie nowoprzybyle - witajcie serdecznie:*
siemano wszystkim jestem Karolina dopiero zaczynam z malowaniem swoich naturanych paznokci.
Witam Wszystkich :)
Przyłączyłam do was ze względu na super konkursy zdobienia panokci:)
Jestem tu nowa, więc mam nadzieję że jak będę miała problemy poruszaniem się tutaj to mogę oczekiwać na waszą pomoc :ok:
Witam wszystkich serdecznie:kwiatek:
Mam na imię Iza i mam 25 lat. Pochodzę z małej miejscowości pod Poznaniem, a od 3 lat mieszkam w Gdańsku (serce nie sługa:love:). Obecnie studiuję na Polibudzie na I roku mgr - inżynieria środowiska. Co prawda studia nic nie mają wspólnego z paznokciami ale jest to moja pasja, która powoduje, że czuję się super:) Od kilku lat zajmuję sie paznokciami swoimi i najbliższych, a od roku koleżanek. Tyczy się to tylko robienia na naturalnych paznokciach i chciałabym zacząć robienie akryli lub żeli. Mam nadzieję, ze na forum znajdę wiele pomocnych tematów i oczywiście osób;)
Pozdrawiam:macham:
Witam Was gorąco :) zapraszamy do dyskusji :) :kwiatek:
Witam wszystkich :)
Mam na imię Ewelina i mam 22 lata, pazurkami zajmuję się od ponad 3 lat i bardzo bym chciała otworzyc wlasny salonik ale najpierw chcę się dobrze przeszkolic aby oferowac jak najwięcej usług dlatego też po skończeniu studiowania obecnego kierunku jakim jest finanse i rachunkowośc zamierzam szkolic się w tym przepięknym kierunku jakim jest kosmetologia :)