Coś niebywałego aż szczena opada :wow:
Printable View
Coś niebywałego aż szczena opada :wow:
:szczena: piękne i jakie tunele...jestem pod wrażeniem :)
Natalia pięknie :D kwiatki super ;)
aaa bo to za sprawą rureczek:d zakupilam wiec zal bylo nie wyprobowac,ale nastepnym razem jeszcze mniejszymi bede dociskac i moze efekt bedzie jeszcze lepszy;)
luska a tak to jest jak się klientka uprze ;)
Natalia chyba też o rurkach pomyśle bo efekt powalający ;)
pomsl pomysl,bo warto,mozna kazdy tunel naprawic,bo jak zaciskasz zaciskarka to czasem sie wygnie bardziej na jedna strone,a rurka wszystko mozna poprawic,tylko wtedy konieczne rekawiczki,zeby na pazurkach nie porobic sladow czy cos,ale polecam naorawde,nawet najzwyklejsze rurki z allegro,tak mi sie wydaje,ze to jedno i to samo tylko cena i firma rozna;)
Natalia jakie super szklaneczki :) przepiękne !!
Przecudne te pazurki i jakie śliczne kwiatki. Wyglądają tak świeżo!
ja mam rurki od DR i są dobre :) jak robię w akrylu to sobie nimi pomagam i jestem bardzo zadowolona z efektu :D
no tak,bo przeciez to tylko rurki metalowe nic wiecej,wiec chyba wszystkie dobre;) ja po bardzo okazyjnej cenie kupilam charismowe,ale gdybym miala zaplacic za nie te 100zl to bym tez wolala te z allegro hehe;)
a tu jeszcze moje wczorajsze;) narazie tylkojedna rączka,wstawie wam foto drugiej to zobaczycie jakie mam okropne swoje;(
natalia piękne pazurki
Natalia śliczne pazurki :)
Piękne frencze :D
pięknie :)
mialam wstawic tu swoj dzisiejszy frencz
ale nie wstawie bo mnie dobilas dziewczyno
normalnie jestes gwiazda
super pazurki
natalia super pazurki !!:)
Mala jak zwykle marudzi i wymysla :D wstawiaj i bedziemy podziwiac :)
Natalia Cz. swietne Twoje pazurki, nie powiedzialabym, ze to ta sama dlon :) tunel, usmiech i wzorki - elegancko :D
slubne wyzej tez piekniutkie :)
Natalia Czerwaciuk Jakie cudeńka robisz z tych paznokci:wow:Jestem zachwycona metamorfozą Twoich paznokci jak i slubne też są pięknei wykonane:wow:Podziwiam i gratuluje zdolności;)
NatiiJak to jest na szybko to Ty zdolna jesteś,bo sa piekne:D
Mała Twoje prace sa równie piękne więc wstawiaj i nie marudż;)
french, kamuflaż, opalizujące kamienie ;) kształt - lekko zaokrąglony kwadrat :)
Natalia Czerwaciuk, piękności tworzysz, te pierwsze delikatne powaliły mnie po prostu na kolana :o
piekne frenchyyki :D :skacze:
Natalko po prostu wymiatasz!! Świetne zdobienia!
Zuzaneczka bardzo ładny frenchyk :)
Zuza bardzo ładny frenchos:ok: