JUlcia no spory odrościk! pazurki po przepiękne i czyściutkie :)
Kurcia ty wiesz - pięknie sobie poradziłaś :)
Printable View
JUlcia no spory odrościk! pazurki po przepiękne i czyściutkie :)
Kurcia ty wiesz - pięknie sobie poradziłaś :)
xsunnyolciax - bardzo podoba mi się kształt i ogólny efekt przemiany, tylko kolorystyka nie moja ^_^
chechlol - świetnie sobie poradziłaś! pazurki wcześniej niby były długie, ale takie jakieś bez wyrazu, a teraz? Dzikie tygrysy :D
dzikakura - piękny odrost, a jak się świecą! ^_^ Nie lubię za dużo błyskotek, ale te są w sam raz :D
plushak - bardzo ładne, takie delikatne ^_^ a babcia ma bardzo ładne dłonie, aż nie do uwierzenia że to babcia :D
julcia88 - no odrost megaśny! Teraźniejsze zdobienie bardziej mi się podoba ;)
dzikakura - strołki przepiękne! :wow:
Podziwiam was dziewczyny, szczęka mi opadła a sądzę że tym paniom dałyście odrobinę szczęścia :kwiatek:
Pięknie dziękuje przekaże Babci Wasze słowa :D
dzieki dziewczyny
krociutka plyteczka, pani sie upierala nad tipsem i ze do trojki, otrzymala na formie i poltora.Mowila, ze i tak odpadna za tydzien, bo jej zawsze odpadaja-zobaczymy:skacze:
Kurko śliczne i te kwiaty:love: ale będzie zdziwiona jak będą się trzymały o wiele wiele dłużej , chciałabym zobaczyć wtedy jej minę :leze:
Kurko całkiem nieźle ci to wyszło :ok:
dzikakura bardzo ładnie wyszło:)
a klient zawsze wie więcej;]
kurka własnie do mnie dzwoniła zdziwiona laska że jej wszystkie paznokcie 2 tygodnie wytrzymały :D ta pani za 2 może 3 tygodnie jak przyjdzie na odrost będzie mocno zdziwiona :D
Bardzo ladne, takie estetyczne, dlugosc tez kobiecie wystarczy
brawo
---------- Dodano o godzinie 13:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:25 ----------
Bardzo ladne, takie estetyczne, dlugosc tez kobiecie wystarczy
brawo:D
Dziękuję dziewczyny
Katarynka brawo.. okazuje sie, ze paznokcie mogą wytrzymac dluzej niz trzy dni?:skacze:Nie-mo-zli-we:skacze:
dzikakura świetnie sobie poradziłaś :) i bardzo ładnie wyszły :)
Kurcia super zmiana!! zupełnie inna rączka :)
Dzikakura - piękna metamorfoza, w życiu by nie powiedziała,że to te same dłonie :wow:
Dzikakura piekna metamorfoza :)
dzikakura-świetne pazurki
a to moja dzisiejsza praca....
http://img715.imageshack.us/img715/9049/pagetee.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Kasiu piekna zmiana, dlon tzn pazurki po zmianie smuklejsze i zupelnie inne :)
Chechlol, piekne pazurki :). Calkiem inne raczka...
dziękuję,Pani była bardzo drobna a rączki wielkie po tacie,troszkę dziwnie to wyglądało:-)
a tu moje zmagania
koki trudne pazurki fajnie sobie poradziłaś
moja metamorfoza :D
Nanami - piękne :ok:
dziekuje dziewczyny
chechlol-super piekne pazury
koki te drugie amrantowe przepieknea
nanami, bardzo fajne kolorowe:)
Nanami swietny kolorek ten niebieski :)