Martek piękne frenchyki :)
Dzisiejsze(pierwsze na ogryzeczkach)
Załącznik 25833Załącznik 25834
Printable View
Martek piękne frenchyki :)
Dzisiejsze(pierwsze na ogryzeczkach)
Załącznik 25833Załącznik 25834
Maarteek bardzo ladne, a na drugi podobaja mi sie te male kwiatki :) super ! !
Emi slicznie, az slinka cieknie :D
w zyciu bym nie powiedziala ze na ogryzkach, bardzo ladne :)
Marta piękne:)
Emilka cudne i takie delikatne:)
Emilko na co kleisz cyrkonie?
Emilia piękne frenche :D
Martek,Emilko piekne,tak czyste i rowniutkie,podziwiam
dudejla teraz wtapiam w żel nabłyszczający bo się z kropelkami, super glutami i tymi innymi obraziłam :D trzymają się świetnie-ja od piątku mam i ani jedna nie odpadła.
Dziękuję wam wszystkim za miłe komentarzyki:przytul:Aż przyjemnie usiąśc do komputera jak sie takie komentarze czyta:D
Jeszcze dzisiejszy frenczyk mojej najmłodszej siostruni;)
:szczena: edit normalnie kocham twoje frenche :love: naucz mnie takie robić :D
Emilio nie rób sobie jaj.Twoje frencze sa prześliczne i ja nie mam Cię czego nauczyć;)
a mi się twoje strasznie podobają...nie mogę się doczekać aż mi żel przyjdzie to może też się takie naumiem :) i nie bądź taka skromna bo na prawdę masz talent i potencjał i nie ja jedna tak uważam :)
Edit :szczena: normalnie mi opadla...
jeden z najsliczniejszych jakie widzialam :)
Maartekkk - super frenchyki:ok:
Emilka- bomba jak zwykle:ok:
Edit- brak słów normalnie:ok:
U mnie znowu błyszcząco :D
Emilia piękne frencze:love:
Edit :wow: jaki piękny i te zdobienie, padam na kolana śliczny!:love:
Kasiulka lubię jak się błyszczy;)
Edit przepiękny french.
Kasiulka bardzo ładne błyskotki :)
Emilka, są śliczniutkie :ok:
Edit,cudne!! Nic dodać nic ująć - rewelacja!!
Kasiulka, bardzo ładne :)
sliczne frenchyki :D :)
taki frenchyk ;)
cudny....i jakie łonstroki :slina:
Frenche świetne. Ja nie powinnam wchodzić w ten temat, bo naoglądam się waszych świetnych prac i zamiast sobie walnąć jakieś kolorowe pazury to mi się frencha chce - i tyle z szaleństw:):):)
Emila, ja właśnie zawsze kleiłam na klej do tipsów ale muszę powiedzieć, że musiałam go dać dużo żeby się fajnie trzymało i potem powierzchnia wkoło cyrkonii była nierówna:/: Poza tym na stopach zawsze trzymały się dobrze ale na dłoniach zdarzało się, że i mnie i osobom, którym robiłam coś tam poodpadało. Musze spróbować z tym żelem.
aha... i jeszcze slubne i zwykly frenchos z malowankami ;) i mega dlugasne szpice, za niedorobki sorki, ale bylo za goraco i akryl zaprotestowal :P
Kasiaczek:respekt: wszystkie powalają mnie na kolana, są przepiękne!!
i kolejny raz szczena w dol przez Twoje Kasiu prace :) :respekt: normalnie cuda ! !
ostatnie najwajniejsze :P
Kasiaczek- :wow: oczarowały mnie frenchowe szpice, idealne są!!
Editt- piękne zdobienie (pozwól, że zgapię) :* a o perfekcyjności Twych prac już nie muszę nic mówić:good:
Kasiu- za dużo tych błyskotek jak dla mnie, wolę uporządkowany chaos:D ale widać olbrzymie postępy
kasiaczek szpice ostatnie sa fenomenalne! Jak dla mnie to jestes mistrzynia szpicy :D
Kasiaczek piękne...szpicki powaliły mnie na kolana :) I masz racje w te upał to ten akryl zastyga jak wściekły ech...
Kasiaczek, że tak powiem będę nudna...ale piękne pazurki robisz no i szpicki cacuśne:love:
dziekuuuuuje bardzo :* :*
Kasiaczek bardzo ładne frenche, szpicki śliczne :)
cover GN, biały budujący z ExFashion, farbka i folia perlmutowa
http://images35.fotosik.pl/164/24a4feb1fa1becb3med.jpg
http://images45.fotosik.pl/311/28946a3b3e0aa116med.jpg
woszczurku cud, miód i orzeszki :ok:
Iza świetny frenczyk :) a ta muszelka....sroczki chyba oszaleją na jej widok :)
Frenczyk na pięknej płytce :love: bez covera... Dobrze, że wśród samych ogryzków i łopat :P trafiają się takie perełki ^_^
sliczne skromne Zuzanko brawo
Naturalki pani Zosi :)
http://img337.imageshack.us/img337/8089/dsc06719.jpg
Zuzaneczka, gdybym miała Cie bliżej dałabym Ci moje łapki do zrobienia :) Śliczne!!
Martek bardzo ładne :) Śliczne kwiatuszki :)
zuzaneczka- cudowna płytka:love: zazdroszczę klientki
woszczur- rewelacyjnie się prezentuje ta folia, no i jeszcze kropeczki dodają uroku:buja: frenchyk perfekcyjny:good:
Zuzaneczka ładne;)
martek również mi się podobają;)
Woszczur ,Ty mistero...genialny frenczyk, bardzo mi sie podoba :)
widze, ze testujesz nowa folie :D