Moje gratulacje, synus przesliczny :)
Printable View
Moje gratulacje, synus przesliczny :)
Gratulacje i niech rosnie synek zdrowo!:)
Bartuś to mega słodziaczek:) do schrupania:)
Ja również gratuluję i życzę dużo zdrówka mamusi i aniołkowi:*
Gratuluje synka! :)
Gratulacje! Synuś śliczny! :)
karolinka gratulacje synuś cudny niech sie chowa zdrowo :przytul:rozsiewajcie rozsiewajcie wiruska ciążowego może sie załapie:skacze:
Bartek - Piękne imię :love: przystojny mężczyzna :) :love:
Zdrówka dużo dla Ciebie i maluchaa :* i całuj go od ciotek wszystkich forumowych hehe
PS super, że wrzuciłaś zdjęcia :)
Karolina gratulacje!!!!! Śliczny chłopczyk :skacze:
Gratki Karolinka - będzie z niego super facet :D
A ja dzis po wizycie. Oddalam krew na badania na HPV i HIV i ręce mam pokłute jak narkoman bo z jednej ręki nie chciała mi lecieć krew...
USG też miałam robione i moja malutka dalej jest dziewczynka teraz juz na 100% i wcale taka mała to nie jest bo waży praktycznie 2kg :) bo ponad 1900 :D No i taka piękna jest:)
heheheh Twój suwaczek akurat dotyczący forum :D
no to Milenka.. już końcówka.... dalej przeraża Cię poród ? czy to tylko takie krótkotrwałe myśli były ?
No no suwaczek akurat :D
Przeraża mnie jedynie waga mojego dziecka na tą chwilę :D ale mysle że tamto to takie krótkotrwałe doły :D
aj tam będzie dobrze :*
pewnie ze bedzie tym bardziej ze takie oszacowanie wagi nie jest dokladne. i co najwazniejsze wlasnie w ostatnich tygodniach brzusiu rosnie najszybciej, wiec jeszcze zobaczysz jaka bedzie z niej babeczka:) z chwila gdy najdą pierwsze bóle - strach mija, to jest taki chyba strach przed nieznanym:0
Karolinka gratulacje :skacze: Śliczny synuś, doczekałaś się i Twoja praca nie poszła na marne z tym łóżeczkiem. Zmęczyłaś się, ale dla takiego przystojniaka było warto :*
A no wirusa ciążowego , to ja bym przygarnęła he he, tylko że mój chuop jeszcze nie chce :(
dziewczyny dorzuciłam parę rzeczy - polecam
http://forum.wzorki.info/ogloszenia/...-zamienie.html
wczoraj ten nasz przystojniak skonczył 2 tygodnie ale zleciało niedługo bedzie dziewczyny sprowadzał do domu hehe dziś znów mi sie śniło że jestem w ciąży drugi raz ;p oby sie za szybko nie sprawdziło :)
Milenka wagą sie nie przejmuj jestem żywym przykładem jakie niedokładne jest usg jeśli chodzi o wage dzidziusia :P no nic ja uciekam bo zaraz sie mój bobasek obudzi na mleko pozdrawiam
Nie jestem pewna na 100 %, dowiem sie jutro po badaniu krwi ale chyba do Was dolacze :)
2 testy z przed tygodnia nic mi nie pokazaly a ze mnie podbrzusze i piersi bola od tygodnia to dzis bylam u gina. USG nic nie pokazalo, niby wszystko w normie. Powiedziala jedynie, ze mam za duzo z prawej strony wody i sugerowala, ze wyrostek. Kazala jeszcze nasiusiac do kubelka i zrobili test > 2 kreski, no to ja juz strach ale ze ona nic nie widziala przez USG to pobrali mi krew. Jutro wyniki ok 11-12..
rudzia to super:) a ja na wiosne moze zostane podwojna ciocia:):):) :nie_powiem:narazie cichosza, zeby nie zapeszyc, ale jakze sie ciesze ") :skacze:
rudzia to trzymam kciuki :) aby ten "wyrostek" okazał sie dzieciątkiem malutkim :)
oooo rudzia ,to dopiero nowinka!trzymam kciuki zeby to nie byl wyrostek :D
Ja bylam na USG w tamtym tygodniu. wszystko dobrze . maly ma ok. 2kg. czekamy na rozwiazanie i mam nadzieje ze bedzie troszke wczesniej !! Imie wybrane ,bedzie Gabriel:love:
Rudzia - to ja również trzymam kciuki żeby to dzidziuś był :skacze:
A powiedzcie kochane jak długo starałyście się o zajście w ciążę ???? My powoli zaczynamy starania, ale nie nastawiam się, że od razu się uda. Wiadomo reguły nie ma, ale tak podpytuję z czystej ciekawości :P
Bylam jeszcze kupic test i wyszly 2 kreski, z tym ze ta druga mniej wyrazna :)
Kasiulka, ja prawde mowiac sie nie staralam bo jeszcze nie gotowa. Od jakis 4 tyg robilismy bez gumeczki bo zapomnialo sie kupic i w sumie za ostatnim razem trafilo ( chyba, okaze sie jutro ) a teraz od tygodnia mnie wszystko na dole boli. I dodam, ze ja od 2,5 miesiaca wstecz bylam bez okresu i wcale nie wiedzialam kiedy plodne dni bede miala ;)
Asiek prześliczne imię, bardzo mi się podoba:love:.
A myśmy mieli wszystko jak w zegarku, ha ha:leze:. Przebadałam się u ginekologa, zaczęłam brać kwas foliowy, a potem obliczyłam dni i bach:P, tyle, że za drugim podejściem, bo za pierwszym za bardzo odstresowaliśmy się:soczek::torba: i nie poszło jak miało:P.