:kawa: i czekam aż ktoś wejdzie na konwersację do boxa:D
Printable View
:kawa: i czekam aż ktoś wejdzie na konwersację do boxa:D
pije wode... i robie pazurki u stópek, ale juz sie denerwuje bo jakos nic mi sie nie podoba.. wczoraj malowałam 4 razy za kazdym razem inaczej a później zmywałam... dzis rano kolejna próba.. oby sie udało bo juz mam dość :(
a ja leże w łóżku i z głodu się zwijam ale nie chce mi się wstać bo klikam tu na forum:skacze:
właśni wygoniłam gołębia z balkonu :leze:
ja właśnie wróciłam do domku z jednego wykłady i na 15,30 śmigam na kolejny a tak mi się nie chce że szok :)
A ja zaraz mam 2 makijaże, a o 15 pazurki robię ale kuzynce i tylko french :/:
ja jak zawsze jestem w pracy,ale bede do was zagladac:D
zaraz wychodzę do pracy buuu
dobrze wiedzec ze nietylko ja pracuje,jutroio zreszta tez pracuje
jestem w pracy, tak sobie szperam po necie w poszukiwaniu zdobienia na mamci pazurki, a poza tym to ma dziś straszliwego leniwca
a ja powinnam uczyć się na "wczesnoszkolne nauczanie języków obcych", ale nie potrafię oderwać się od forum :P
ja nie mam mozliwosci miec leniwca ,kupa roboty,lece
Piję kawusię, sprzątam odkurzanko takie tam :)
a ja przyszlam z pracy, jestem zmeczona na maxa i w dodatku cos mnie glowa lupie przez ta pogode :), ide nynac :) . Milego dnia dziewczynki :)
ja czekam az ktos na boxa wejdzie ehhh... :P
ja jeszcze w pracy,pisze raport, za godzinke komniec,idziemy do pizzeri poszalec i pojesc
Ja siedzę i czekam na grillowaną kiełbaskę, którą mi mężuś przyrządza :D
a ja piję Desperadosa :)
hę.... skad ja to znam :D
Przed chwilka wrócilam i sie nudze... ale przynajmniej zdarzyłam uciec do domku przed burza... cisza w domu bo sama jestem i smutno ;P z nudy wykonuje zadanie jakie dał mi pan od historii czyli napisac 100 razy 'nie będę niekulturalnie odzywać się na lekcji historii' :haha:
spadal do lozka bo jutro do pracy
Też zbieram się do łóżeczka ale jak zwykle zahaczyłam o forum i nie mogę się oderwać :)
wlasnie czekam na klijentke miala byc o 16 wybaczam spoznienie bo zadzwonila ze autobus uciekl,
czas na dymka przed pazurkami heh
właśnie skończyłam kawusie przy przeglądaniu forum i będę się brała za obiadek:)
a ja popijam jogurcik
a ja pisze pracę lic. ;( a nie chce mi się jak nie wiem co :D