ja piję:kawa: i buszuję na forum
Printable View
ja piję:kawa: i buszuję na forum
ja jak zawsze w pracy,ukradkiem zagladam tu
a ja właśnie przywiozłam syna ze szkoły zrobiłam jeść sobie kawkę i buszuję w necie i na forum:)
Ja będę wcinała obiadek za chwilkę :)
a teraz idę zrobić dzieciaczkom pierogów z truskawkami mniam:)
przeczytam forum i lece dokonczyc druga lapke :)
jedna skonczylam wczoraj, a druga do obrobki na dzisiaj ale zanim pojde robic to zrobie obiad dla mojego...
ja juz wrocilam z pracy,spzratam piore itd,w przerwach tu zagladam
malowałam kolezance paznokcie, byłam kupić prezent dla przyjaciółki na ur., zrobiłam małe zakupy kosmetyczne, dwa razy w urzedzie (raz zapomniałam zdjec a drugi juz gitara ale masa osób),cioci pazury a teraz ledwo zyje.... wszystko w biegu a i tak wszystkiego nie załatwiłam :( jeszcze zaraz ide do fryzjera....uh... ciezki dzien...
natalia bardzo pracowity ten twój dzień, a ja teraz przeglądam pocztę
O kurcze natalia, widzę że szalony dzień u ciebie, u mnie za to nuda jak nie wiem co :/:
oj chcialabym sie troche ponudzic
a umnie byl dzien wyjazdowy na klinike alrgologiczny pozniej spanko z synem a teraz nadrabiam zaleglosci i bawie sie z synkiem w miedzyczasie-juz chyba zly na mnie:)
chorujesz Ewelinko?
Sama nie wiem..Najprawdopodobniej reaguje dziwnie na klej do tipsow(zapchany nos przez 3 dni i oddech jak u astmatyka).i jak lekarz stwierdzil nie jest to alergia- jak na razie cale plecy obklejone!wiec dzis spedzilam tam pol dnia wczwartek znow i jeszcze piatek....
a ja wcinam truskawki :D
wlasnie w tej chwili dalam synkowi i sama tez je wcinam a sa juz takie fajne slodziutkie:)
tez jadlam ale jeszcze mi nie smakuja,wole zodkiewki,zaraz kapie malego bo zrobil kupke ehheh
ja pilnie przeglądam forum bo trochę ostatanio zaniedbałam:)
przegląd forum i szykuje się na dzień w bibliotece ;(
piję kawkę i oglądam kiepskich :) n o i skaczę po tematach :)
Piję sobie kawusię i przeglądam forum :)
ja znowu w pracy,u nas wizyta lekarska ja szybko ukradkiem do was zeby sie z wami przywidac kochane moje pazurkowe:D
susze wlosy :) (tak, przed komputerem) :D
a ja w międzyczasie klientów w sklepie przyjmuje