Piękne a zarazem oryginalne :ok: super!:)
Printable View
Piękne a zarazem oryginalne :ok: super!:)
dziewczyny śliczne kwiatuszki :)
a tutaj zdobienia do nowego programu szkoleniowego Astonishing ;)
Acrylic Design LVL II
http://img339.imageshack.us/img339/9...esigniilvl.jpg
Soffii to Ty je robilas ? :)
Nie mam slow by opisac to co widze na tym zdjeciu :o :respekt: :love:
soffi przepiękne aż strach swoje wstawiać,ale wstawię...
http://img7.imageshack.us/img7/1262/dsc02383ay.jpg
Uploaded with ImageShack.us
te cuda co tu robicie sa niesamowite sama bym chciała spróbować tego ale niestety moje stanowisko w pracy jest malutkie i gdybym tak zaczeła cos robić to chyba bym sie udusiła ze smrodu likłidu hehe fajnie napisane... raz dostałam opieprz za smrod bo klientki na fryzjerstwie sie skarżyły;(
sofi chechlol jestescie moimi wzorami do nasladowania, goru czy jak to sie tak mowi:D haha ukłony dla Was dziewczyny:)
Soffi, Chechlol - cuda tworzycie :woot::szczena:szacun :master:
Zgodzę się. Na lepienie ładnych kwiatuchów akrylowych składa się wiele części właśnie jak liquid ,proszek akrylowy a pędzel to już w ogóle. ;) Również staram się w tej kwestii i absolutnie nie poddaję, choć przyznam, że za łatwo nie idzie. ;) Ale jak to mówią: trening czyni mistrza.
---------- Dodano o godzinie 00:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:08 ----------
Powalające!! :o Marzenie dojść do takiej perfekcji!! :love:
Soffii przepiękne są!
soffi coś pięknego
:wow::wow::wow::wow::wow::wow:
Chechlol alez sie bede powtarzac! Piekne sa!
Soffi brak slow... :wow:
Soffi cudowne prace:love:.
Chechlol Twoje również jak najbardziej udane:ok:.
Soffi, rewelacyjne!! Te maki są boskie po prostu:love:
Chechlol super!! Rozwijasz się baardzo szybko :ok:
bardzo dziękuję:-)
Soffi rewelacyjne zdobienia! :D
Zosia no masakrę tu zrobiłaś jakąś "nie lubię Cię" Ty zdolniacho:P
Kasia śliczne są :love:
roza według kpk chechlol, kasiu wiem ze to kpk wyglada duzo lepiej niz moj kwiatek, starałam sie jak mogłam:D mysle ze jakbym jej zrobila liteczki to wygladałaby jeszcze lepiej:wstydek:
Paulka beda z ciebie ludzie hihi :D jedynie bym troszkę cieńsze te płatki robiła a tak to kwiatek :ok:
Pauuulkaaaaa!!!! Kwiatek jest rewelacyjnyy! Dziewczyno, gdzie ty się ukrywałaś? Cudnie lepisz ;) Zdolna bestia, no :D
Dokladnie Paulka, swietna wyszla Tobie ta rozyczka! Jak tak dalej pojdzie to bedziesz piekne kwiatuchy nam tu lepic :D. Czekamy na wiecej :cwaniak2:
paulka widzisz to nie takie trudne,bardzo ładnie wyszła tylko cieńsze płateczki ale do tego dojdziesz z czasem:-)
cieszę się że się przydało
Paulka Ty zdolniacho :D Super Ci ta różyczka wyszła, chyba też muszę poćwiczyć ;)
Soffii, chechlol to jest niesamowite. Aż wam zazdroszcze bo moje nie są taki piękne :( Macie talent kobitki :)