pilar piękne - to jest zdobienie zainspirowane pazurkami pani Doroty NailsByDorota - Onet.pl Blog dobrze je pamiętam :)
Printable View
pilar piękne - to jest zdobienie zainspirowane pazurkami pani Doroty NailsByDorota - Onet.pl Blog dobrze je pamiętam :)
pilar śliczne pazurki :)
A to moje. bardzo chętnie dowiem się co muszę poprawić :)
jedyne o co mogę się przyczepić to że ten cover słabo pokrył i widać gdzie się kończy łoże pazurka....ale tak to super:good: linia uśmiechu bardzo ładna, kształt też, dobrze wypiłowane...
poprawić?? są super, łądny uśmieszek i ładny kształt
dziękuję dziewczyny, bardzo mi miło :)
Emilia B. - bardzo możliwe, na jakimś blogu też je widziałam, ale w gazetce też na pewno było :D
aneczka19895 - Twoje też są bardzo ładne, taki delikatny french, linia uśmiechu bardzo ładna :)
aneczka19895 Sa super!
Aniu kamuflaż mogę z czystym sumieniem polecić Ez Flow i Grafiti :) jestem z nich bardzo zadowolona :)
bardzo ładne pazurki kobity;):good: Mnie również spodobało się bardzo te zdobienie ale ja też znalazłam je na tym blogu. Pilar w Twojej wersji także śliczne :good: Aneczka - bardzo ładne i delikatne pazurki :)
tez bym sie jedynie do covera przyczepiła :P a tak to bardzo ładne :)
mnie też się podobają. :) a z coverem też miałam takie przygody, ale trafiłam na tego jedynego! :P
Dzięki Emilka :) muszę wypróbować te które polecasz :)
musiałam wypróbować masę perłową ^_^
ciekawe ile wytrzymam z tymi pazurkami bo jak dla mnie są za spokojne :D
ale słodziaki!! ale czemu takie krzywe??:nunu: wypiłować grzbiet proszę ;) na końcówkach ci się bułki porobiły (trochę taka odwrócona krzywa c) Tak to miodzio, ale tą budowę musisz poprawić a będzie cud malinka :)
nie musisz dziękować :) popraw, wrzuć fotkę dopieszczonych pazurków i nic więcej mi nie potrzeba ;)
jest jest :*
pilar cudo poprostu aneczka to samo:D
nati równiez
natalia - bardzo ładne:)
Dziewuchy normalnie cuda tworzycie.
A tu moje
natalko- budowa podobna jak moich:D ale masa perłowa cudna:love: subtelnie^_^
Dziewczyny pazurki rewelacyjne
A tu Goldenkowa czekolada (żel)+ brązowy brokacik.
http://images40.fotosik.pl/280/a8066de50c78e510med.jpg
sliczniutkie zdobienie ilonia :):good:
Ilonia bardzo ladne,kropki sonda robilas?ja nie mam sondy probuje pedzelkiem,ale blado to widze:/:
ilonia śliczne pazurki :)