soffi no cóż mogę napisać - same ochy i achy i oczu oderwać nie mogę :D :ok:
chechlol śliczne szpicuszki :ok:
Printable View
soffi no cóż mogę napisać - same ochy i achy i oczu oderwać nie mogę :D :ok:
chechlol śliczne szpicuszki :ok:
Chechol sliczne szpicki, a kwiatuszki dodaja im uroku :)
soffi - cudeńka :skacze:
Chechol - piękności :D
Belunia ciekawy wzór, świetne:)
chechlol śliczniutkie
sofi cudowne pazureczki -te niebieskie
bardzo ładne prace dziewczyny ;)
wreszcie się zdecydowałam na pierwsze szpice na formie wiem że sporo im brakuje ale ciężko na swoich zrobić:)
e tam fajniutkie są , troszkę tylko węższe jakby były, ale samo zdobienie jest super
No fakt przydałoby się je troszkę wyszczuplić ale jak na pierwsze to jest super i bardzo ładne zdobienie :ok:
Chechol pierwsze szpicki na formie na sobie, to uklon, sa bardzo ladne :)
chechlol sa sliczne ;) ja tez robie sobie takie koslaki ;P a ile je robilas?
ze dwa dni na raty robiłam:)
ooo to dlugo tzn moze nawet nie ale jak ja sobie robie to moge siedziec 4-5 h byle by zrobic i nie odkladac tego ;P zazwyczaj koncze o 1 w nocy bo tylko wieczorem mam czas zeby sobie zrobic ;D hahah corka mi nie pozwala ;P
ja też zawsze tak robiłam z 5 godz(na tipsie),ale te były pierwsze na formie i dlatego tak długo mi zeszło a poza tym rodzina narzeka że śmierdzi
to u mnie nie ma kto ponarzekac hehehe ;P i dobrze :) niewiem czy bym sie odwazyla tak jak Ty zeby robic na formie sobie ;) normalnie podziw ;*:kwiatek:
bardzo długo do tego dojrzewałam pierwsze robiłam na tipsie ale mimo że nie są idealne i tak lepiej wyglądają na formie spróbuj sama zobaczysz:)
chcechlol super pazurki :D
chechlol to jak tak mowisz to sprobuje ale jak cos mi wyjdzie to bedzie dobrze ;D :leze:
próbuj mnie jakoś wyszło i następne też myślę że zrobię na formie przynajmniej sobie bo nikt inny takich nie chce :)a takie wygodne są
Chechol, bardzo fajne pazuraski :ok:
Moje najnowsze :P
Zuuzaneczka szliczne paznokietki
chechlol a powiedz mi czy w takich szpicach da sie zdac egzamin na "proba monety" ;D bo boje sie ze rady sobie nie dam :D
super dziewczyny ! :ok: tez chce takie umieć zrobić ;(
asio_ napewno sie nauczysz, musisz cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc jak to mowia dziewczyny z forum a wtedy sukces murowany ;) :przytul: