Nooo Rudzia - gratki !!, cóż za wiadomość :D
Printable View
Nooo Rudzia - gratki !!, cóż za wiadomość :D
No Rudzia, skoro już pewne to i ja ściskam i gratuluję :* Oczywiście podtrzymaj tradycję wstawiania fotek ! :]
Rudzia gratulacje!!!!!!!!! dziecko to największy skarb na świecie :)
Milenka Twój brzuszek śliczny taki... okrąglutki masz racje pod koniec jest najgorzej bo wszystko ciąży najprostrze czynności wydają sie takie trudne i męczące ale jeszcze miesiąc i przytulisz swoje małe cudeńko czas szybko leci mój Bartus w poniedziałek będzie miał już miesiąc a przecież "wczoraj sie urodził''
a tutaj zdjęcie z serii "poproszę buziaczka... o właśnie tutaj :) "
Ale słodziaczek :):)
A to my z dziś czyli 34 tydzień :)
rudzia - gratuluje:) wszystkiego dobrego:)
karolinka - nic tylko ucalowac te policzki slodkie:)
milenka, no maluszek niezle sie tam rozwija:) z tygodnia na tydzien coraz wiekszy brzuszek:)
Rudzia - gratulacje wspaniała wiadomość :)
Milenko ślicznie wyglądacie :D odpoczywaj kochana póki możesz :D
Ja robie dla malej mojej filmik z ciąży na pamiątke... Potem nagram na płyte i wkleje do dzienniczka ciąży który prowadze razem z filmem z usg 4d Jak chcecie zobaczyć to daje wam linka tylko że to dopiero połowa filmiku...
https://docs.google.com/open?id=0Byb...29ldHBnVk9WS1U
Milenka rewelacyjna robota:ok:, pamiątka będzie super:yess:
świetny ten filmik aż zatęskniłam za tymi komniaczkami w brzuchu ;p
milenko swietna pamiatka!! moze nie tyle co dla dziecka, a a wlasnie dla Ciebie:)
Milenka piękną pamiątkę będzie miała Twoja córcia:)
a co do filmików to ten jest genialny
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WbLpTgTZGsg&feature=related]9 months in 1000 pictures stop motion (9 month time lapse!) - Osher, Tomer and Baby Emma - YouTube[/ame]
kiedyś taki będę miała :D
Milenka 1:40 Twojego filmiku i już siedzę zaryczana ze wzruszenia ...
aga rewelacja!! aż sie popłakałam :P
Milenka cudna pamiątka :)
o Aga filmik genialny ale już sobie wyobrażam ile było roboty przy nim
Milenka, świetny filmik, czekam na dalszą część :)
Aga, muszę przyznać, że super ten filmik, który wynalazłaś, napewno bardzo pracochłonny, ale za to jaki cudny efekt!
Oglądałam go już chyba z 10 razy :P
Natalia roboty sporo ale za to jaka pamiątka :love: z resztą od czego ma sie facetów :D
Milenka ale sliczny filmik :) super widac wszystko, jak rosniecie, jak mala sie rusza... cudo.
i widze ze podobna do tatusia :D
Powiem wam że wszyscy u mnie w rodzinie nawet moja babcia i dziadek mówią że mała to wykapany Paweł :D i on teraz dumny jak paw siedzi :D
Filmik fajny ja jeszcze znalazłam taki i też mi się podoba :)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6wFsFtHhMAE]Pregnancy Time Lapse of Lucy! - YouTube[/ame]
Od wczoraj leze w domu po operacji usuniecia ciazy pozamacicznej :(
Poszlam na USG we wtorek i tak juz zostalam w szpitalu. Komorka zalokowala sie w jajowodzie i z dnia na dzien robila sie coraz wieksza, rozpychajac mi jajowod, mogla doprowadzic do jego pekniecia, wykrwawienia i smierci. :(
Zostawili mnie z wtorku na srode w szpitalu bo mysleli, ze uda sie jej jeszcze wypchnac do macicy ale niestety, choc daleko nie zostalo. W srode rano mialam operacje pod pelna narkoza, 3 naciecia na brzuchu mi zrobili, wyczyscili jajowod z komorki, ktora miala ok 2 cm srednicy i zostawili pod obserwacja jeszcze kilka dni. Moje wszystkie narzady w brzuchu byly zalane krwia, lezalam z cewnikiem i dernazem nie mogac sie ruszyc :(
Czuje sie jakby po mnie czolg przejechal, nie moge sie dobrze ruszac i boli mnie kazda czesc brzucha :( :( :(
Swoje wyplakalam bo ciazy nie ma i nie wiadomo czy przy nastepnym nie obejdzie sie bez komplikacji :( Do teraz nie moge uwierzyc, ze to mi sie przytrafilo :(
Napisalam Wam zebyscie wiedzialy ale prosze nie "klepcie mnie po plecach" piszac, ze bedzie wszystko ok bo doprowadzi mnie to do ryku a wolalabym juz nie pamietac o tym ;(
Tak wygladalam w dniu wczorajszym bedac juz w domu.
Uffff...Ciezko bylo ale napisalam.
mogę tylko napisać,że bardzo Ci współczuje z całego serducha....jesteśmy z Tobą :przytul:
:przytul::przytul::przytul:
Rudzia :przytul:
Jesteśmy z tobą :) jeszcze przyjdzie na ciebie pora :) Dobrze że teraz to wykryli a nie jakby było za późno.
Mi zrostał miesiąc i pare dni do końca. Co za masakra jestem jak słoń normalnie... gruba że szok nie mogę patrzeć na siebie...
rudzia :przytul:
u mnie pojawiaja sie skorcze ,ale to normalne.zaczynam sie stresowac ,juz mnie wszystko boli.
U mnie skurczy brak... nawet nie wiem jak one wygladaja...